[QUOTE=mordak;26297]tüm kısaları kapattım...ayı şenliklerine daha yukardan kısa yaparak devam edeceğim...
olmadı yarın bulduğum yerden tekrar açarım...
bol kazançlar..[/QUOTE]
Tebrikler Sn. Mordak dün gece yazdığınız senaryo aynen işledi.
Printable View
[QUOTE=mordak;26297]tüm kısaları kapattım...ayı şenliklerine daha yukardan kısa yaparak devam edeceğim...
bol kazançlar..[/QUOTE]
bol kazançlar..[/QUOTE]
f-dow 11547 vob 52500 direndi evet hala flatım
f-dow 11547 vob 52500 direndi evet hala flatım
[QUOTE=sentinus;26300]Tebrikler Sn. Mordak dün gece yazdığınız senaryo aynen işledi.[/QUOTE]
teşekkürler sn. sentinus...
üsten kısalamaya başladım tekrar.....gerisi yarına...
bol kazançlar...
[QUOTE=sentinus;26300]Tebrikler Sn. Mordak dün gece yazdığınız senaryo aynen işledi.[/QUOTE]
teşekkürler sn. sentinus...
üsten kısalamaya başladım tekrar.....gerisi yarına...
bol kazançlar...
ya arkadaslar bu negatif uyumsuzluklar burdan düzelemezmi ?
ya arkadaslar bu negatif uyumsuzluklar burdan düzelemezmi ?
şu an için konsalidite bir piyasadayız,Boşuna pozisyon açıp para kaybetmeyin, Ne short ne long, flat en doğrusu, yön belli olana kadar.
şu an için konsalidite bir piyasadayız,Boşuna pozisyon açıp para kaybetmeyin, Ne short ne long, flat en doğrusu, yön belli olana kadar.
Yurt dışı aşağı gidecek gibi,ama yine içimden bir ses, dışarısı aşağı giderken bunların yukarı gideceğini ve yine ters köşe yapacağını söylüyor,
Eğer piyasa kar realizazyonu yapıyorsa , niye mal çakma işlemini daha ucuza yapsınlar.
Düz mantık...
Yurt dışı aşağı gidecek gibi,ama yine içimden bir ses, dışarısı aşağı giderken bunların yukarı gideceğini ve yine ters köşe yapacağını söylüyor,
Eğer piyasa kar realizazyonu yapıyorsa , niye mal çakma işlemini daha ucuza yapsınlar.
Düz mantık...