-
1- Başbakanın İsrail hakkında söyledikleri doğru olabilir.
2- Ama devlet adamlığı doğruları söyleme yeri değil, uygun olanları söyleme yeridir.
3- Başbakanın moderatör e tepkisi doğrudur.
4- Ama daha ince zeka ürünü bir tepki vererek adamı mundar etmesi pek mümkündü.
5- Irak'daki ABD askerlerine kahraman diyen ve BOP eşbaşkanıyım diyen Başbakan'ın dünkü tepkisinin samimiyeti üzerinde bence şüpheler var. Ama kesinlikle dönüşü iyi olacak bir seçim yatırımıdır.
6- Tüm seçim yatırımları daha sonra memlekete acı ilaç olarak geri döner.
7- Komplo teorilerini de unutmayalım; bütün bunlar tezgah olabilir :) Çok uzun hikaye olduğu için detayın girmeyeym
:)
-
[quote=mbm;78761]
uslubu diplamasi açısından doğru değilmiş... geçiniz bunu.....[/quote]
Hastanenin başhekimi ve sahibisiniz,Her şeyi siz ödüyorsunuz, tüm ameliyatları teknolojiyi siz veriyorsunuz, Oranın kralısınız.
Bir gün bir konuda haksızlık ve yanlış yapıyorsunuz.
Ve Sizin Hastaneye getirdiğiniz kimsesiz, ve herkesle problemi olan,parasız,pulsuz bir hemşire bir gün sizi tüm hastane personeli,hastalar ve o anda hastaneyi denetlemeye gelen Sağlık Bakanı önünde haşlıyor,Ve sen herkesi öldürüyorsun,yaşlısın bir şey demiyeceğim sana, ve senin politikaların yanlış,sen bu işi bilmiyorsun diye seni herkesin önünde azarlıyor ve orayı terkediyor.
Tüm hemşireler arkadaşına destek oluyor ve onu tebrik ediyor, omuza alıyorlar.
Daha sonra Mbm sen ne yapardın bu hemşireye...
Herkes haddini bilecek, haklı olmak başka, bunu ifade etmek başka,
Her doğru,doğru değildir.
Sevgiler...
-
Diğer arkadaşlarımzında yazdığı gibi rte bunu tamamen seçim yatırımı olarak yapmıştır
bundada başarılı olmuştur
dün gece dönüşü muhteşem oldu
havaalanında dev bir miting yapıldı
Ayrıcada madem israile bu kadar karşıydın; neden meclisten israili kınayan bir karar çıkarılmasına karşı çıktın
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu gibi bir laf vardır benim lugatımda
-
siyaseti geceye bırakalım.....anlık ekonomik sonuç yaratanlar hariç.......
-
[quote=teo;78768]Hastanenin başhekimi ve sahibisiniz,Her şeyi siz ödüyorsunuz, tüm ameliyatları teknolojiyi siz veriyorsunuz, Oranın kralısınız.
Bir gün bir konuda haksızlık ve yanlış yapıyorsunuz.
Ve Sizin Hastaneye getirdiğiniz kimsesiz, ve herkesle problemi olan,parasız,pulsuz bir hemşire bir gün sizi tüm hastane personeli,hastalar ve o anda hastaneyi denetlemeye gelen Sağlık Bakanı önünde haşlıyor,Ve sen herkesi öldürüyorsun,yaşlısın bir şey demiyeceğim sana, ve senin politikaların yanlış,sen bu işi bilmiyorsun diye seni herkesin önünde azarlıyor ve orayı terkediyor.
Sevgiler...[/quote]
Hemşirenin şekline veyaşına bağlı:..::..::..:
-
sadece garan tahtasına bakın o gösterir yönü
-
A-ha...Bay SAZAN, sizi teşekkür edenlerde gördüm.. Bugün söylecek bir şeyleriniz vardır diye düşünüyorum..
-
Arkadaşlar 33700 lerden pozisyon kapayabilenlere şaşırıyorum. ben 33425 den kapadım. Tuşlara hızlı mı basıyorsunuz yoksa?Piyasa açıldıktan sonra piyasa fiyatı emri verdim. Herhalde Piyasa açılmadan böyle bir emir verilmesi delilik olur herhalde? Siz nasıl yapıyorsunuz merak ettim.
-
[QUOTE=booth;78774]Arkadaşlar 33700 lerden pozisyon kapayabilenlere şaşırıyorum. ben 33425 den kapadım. Tuşlara hızlı mı basıyorsunuz yoksa?Piyasa açıldıktan sonra piyasa fiyatı emri verdim. Herhalde Piyasa açılmadan böyle bir emir verilmesi delilik olur herhalde? Siz nasıl yapıyorsunuz merak ettim.[/QUOTE]
entere piasa basılı tutuorum ben şahsım adına. 920 kontrat işlem olmuş 33700 de mesela:) bu forum istese komple ordan kapar kısa olabilirdi:)
-
fdow da 8115 altına gelmemeli [B]bence...[/B]
-
[QUOTE=booth;78774]Arkadaşlar 33700 lerden pozisyon kapayabilenlere şaşırıyorum. ben 33425 den kapadım. Tuşlara hızlı mı basıyorsunuz yoksa?Piyasa açıldıktan sonra piyasa fiyatı emri verdim. Herhalde Piyasa açılmadan böyle bir emir verilmesi delilik olur herhalde? Siz nasıl yapıyorsunuz merak ettim.[/QUOTE]
olabiliyor oyle 1kere veri anında piyasadan satış girdim o ve 250puan yukarıdan kısalamışım hemen zaten aşagı yönelmişti piyasa nasıl oldu bende anlamamıştım aracı kurumuda arayıp teyid ettirmiştim
-
Astatin dediğin gibi xau-usd 874den iyi bir tepki verdi, sistemin almı satmı, bugün daha da yükselebilir mi? Bir de dolar/ytl söylesen lütfen :)
-
[QUOTE=chn69;78769]Diğer arkadaşlarımzında yazdığı gibi rte bunu tamamen seçim yatırımı olarak yapmıştır
bundada başarılı olmuştur
dün gece dönüşü muhteşem oldu
havaalanında dev bir miting yapıldı
Ayrıcada madem israile bu kadar karşıydın; neden meclisten israili kınayan bir karar çıkarılmasına karşı çıktın
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu gibi bir laf vardır benim lugatımda[/QUOTE]
ya onu geçtim, orduda kullanılan malzemelerin çoğunun israil patentli olduğunu biliyor musunuz.. mademki tepkini göstereceksin bunu farklı protesto yolları ile yap, kuru laf kalabalığı ve show ile değil.. bence hiç samimi değil...
-
33600.de obo kıran piyasa ..33450 de durmaz...dumamalı...bu işte bir gariplik var.....
-
33650 yukarı geçilirse..durum karışır...33850..de ise al sinyali gelir.....
-
[QUOTE=SEREN I;78780]33600.de obo kıran piyasa ..33450 de durmaz...dumamalı...bu işte bir gariplik var.....[/QUOTE]
alıcı biriktirme olayı olabilirmi :) dün demiştiniz py malcı diye. o malı yatayda boşaltma çabası olabilirmi?
-
[QUOTE=teo;78768]Hastanenin başhekimi ve sahibisiniz,Her şeyi siz ödüyorsunuz, tüm ameliyatları teknolojiyi siz veriyorsunuz, Oranın kralısınız.
[B]Bir gün bir konuda haksızlık ve yanlış yapıyorsunuz.[/B]
Sevgiler...[/QUOTE]
bu kadar aciz hisstmeyelim kendimizi.....
burda ifade ettiğin gibi teo dostum birileri bir konuda haksızlık ve yanluş yapıyor.. seninde söylediğin...
kuyrugumuzu kıstırıp oturalım peki..... bu tartışma uzar çünkü..
benim yapımı biliyosun.. yanlışa gelemem...
[B]ve çıkar gözetmeksizin birinin yaptıgı yanlışı söyleme cesaretini gösterenleride ayakta alkışlarım....[/B]
sevgiler..
-
[B]ABD Yahudi örgütünden sert açıklama[/B]
[B]ABD’nin önde gelen Yahudi lobilerinden Amerikan Yahudi Komitesi (AJC), Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Perşembe günü Davos’taki oturumdaki tavrının “İsrail ve Yahudilere karşı yeni tepkiler doğurabilecek bir kepazelik” olduğunu söyledi.[/B]
-
Başbakanın Davosta yaptığı davranış Türk halkı için ;
A-Başbakanın sevenleri tarafında beğenilir,
B-Başbakanı sevmeyenleri tarafında eleştirilir,
C-Başbakana karşı nötr olanlar karşısında puan toplar.
Yabancılar ne der bilemem, fakat ne diyeceklerse sanırım biraz geç derler.
Sizler bu konuda diğerinin fikrini değiştiremezsiniz, tartışmak gereksiz olur.
-
aşagı hareketin sertleşmesi için günün en düşüğünün aşağı geçilmesi gerek (33325..)
bu 32500 leri hedef yapar......
-
[quote=hexa;78778]Astatin dediğin gibi xau-usd 874den iyi bir tepki verdi, sistemin almı satmı, bugün daha da yükselebilir mi? Bir de dolar/ytl söylesen lütfen :)[/quote]
1.628 de al verdi USDYTL ve hala alda...ama bunu yiyemedik neden çünkü başbakan gece gap yaptı :)..
XAUUSD ye gelince; son iki haftada altın acaip ağza düştü..özellikle vadelisine ço para akıyormuş..orada acemi yemek için asansör hareketler var..biraz izleyeceğim..petrolun 50-70-50 arası hareketlerien benziyor 140 olmadan önceki... illede destek mestek diyosan : destek 888.8 e çıktı.. (aslında 888.5 ama Çin mitolojisinde 4 dene 8 yanyana gelince acaip uğur demekmiş:).. Direnmç 909...onun üzerinde 916 var ana bu sefer de kıracağını sanmıyorum.. Not: Haftalıkda hala "öküz" gibi alda
-
Diplomatik skandalalr felan feşmekean unutulur..Borsa yukarı tepecektir...60 dk daki OBO olacaksa bile böyle kolay olmaz..34400 leri görmesi gerekir bir kez daha... Bu arada unutmadan; IMF anlaşması Davos etkisini döver..tabi olursa...dışarısı çok daha boka sararsa bunlar da fasa fsio kalır
-
[quote=SEREN I;78770]siyaseti geceye bırakalım.....anlık ekonomik sonuç yaratanlar hariç.......[/quote]
bundan iyi anlık ekonomik sonuç mu olur :p
dün gece uyuduk sabah ekonomik sonuçları meyvelerini vermeye başladı :p
-
1997 yılınnda, başbakan erbakan kaddafinin çadırına gitmişti..kaddafi orada ülkemiz hakkında zırvalamıştı.erbakan susmuştu.adama dünyanın lafını etmiştik..
ülkemizi orada nasıl zelil hale getirisin,ne kadar edilgensin,hiç mi izzeti nefis yok diye diye günlerce konuşmuştuk..
ama dün gece erdogan,karşıdaki cumhurbaşkanının ;kendini bilmez,nezakete sığmayan(sesini yükseltmesi,erdoganı anlayışsızlıkla suçlaması),mütekebbir uslubuna karşılık koyduğu postayı tamamen destekliyorum.
[B]sümsük beyefendi olmasındansa ,biraz abartılı sayılabilecek tepkisini herzaman tercih ederim[/B]..
yahu kardeşim karşınızda ingiltere yok..cani bir devlet var..güvenlik konseyinin karalarını takmayan,halkı radyasyon ve yüksek derecede yakmakla sonuçlanan fosfor bombası (yasak silah)kullanan devlet var..bu israil kreşe ,okula bomba atan devlet..bu devlet hertürlü hakareti hakediyor..yemişim nezaketini..geçmişdekiler nezaketli oldularda ne oldu..
-
[QUOTE=teo;78784][B]ABD Yahudi örgütünden sert açıklama[/B]
[B]ABD’nin önde gelen Yahudi lobilerinden Amerikan Yahudi Komitesi (AJC), Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Perşembe günü Davos’taki oturumdaki tavrının “İsrail ve Yahudilere karşı yeni tepkiler doğurabilecek bir kepazelik” olduğunu söyledi.[/B][/QUOTE]
ne demek yaa ''siz insan öldürmeyi iyi bilirsiniz'' demek.. bu adamlar o ağır sözleri unutmayacaklardır...
-
[quote=SEYYAH;78789]bundan iyi anlık ekonomik sonuç mu olur :p
dün gece uyuduk sabah ekonomik sonuçları meyvelerini vermeye başladı :p[/quote]
anlıktan bahsediyorum....senin uyumandan bize ne.....arıza yaratma......:mad:
-
Bu teşekür butonu yanına, birde kınıyorum sizi butonu ekliyebilirmiyiz.
Bu şekilde tek bir butonla sataşma yazılarını da ortadan kaldırabiliriz.
-
bugünkü soru şu.....py malda.....ya aşağı doğru yedirerek gelecek..tepki yok veya az....
yada belli yerden yukarı dönecek.....yukardan vermek için......
izleyelim.....
en düşükler önce 33325...sonra 33250....bunlarda anlam var...takipteyiz...
-
[quote=SEREN I;78794]bugünkü soru şu.....py malda......[/quote]
bunu hiç bir zaman bilemezsiniz,özel ilişkiler dışında...
-
[quote=teo;78795]bunu hiç bir zaman bilemezsiniz,özel ilişkiler dışında...[/quote]
bundan dolayı trendi takip edeceğiz...trend bize anlatır...ama grafik lazım..siyaset değil...33750...ye geriledi al sinyali...
-
Spot şimdilik ben yatay takılacağım diyor.
Her şeyin bittiği an spot için 33182.02 dir, Bunun altına gelirse düşüş sertleşir,
Aksi takdirde yatayda geziniriz
Spot için Alt band 33182.02,üst band 33825.50 dir.
Vob için yazmıyacağım, adamlar stopu çalıştırıyor çünkü...
-
33.300 ler sanki tekrar denenecek?
Oralardan guzel tepki verdi.
33.600 ler tepki hedefi sanki??
-
Bugun acilista olusan Boslugu 34.200-33.750 doldururmuyuz?
Haftalik kapanisimizin yukarda olmasi gerekiyor da..
-
ne güzel py malda olunca
ne olursa olsun yukarı taşıyor piyasayı
-
[quote=SEREN I;78764]günaydın...33600.ün altı...32500 ü hedef yapar..........obo kırıldı...tepkide 33650.nin geçilmesi şart....[/quote]
33650..ye geldik....33250..33325..en düşüklerden sonra......burası karar yerii.....geçerse ve üstünde kalırsa.....şort cover yaptırırlar..farklı dünya üstü....
-
[quote=Astatin;78787]1.628 de al verdi USDYTL ve hala alda...ama bunu yiyemedik neden çünkü başbakan gece gap yaptı :)..
XAUUSD ye gelince; son iki haftada altın acaip ağza düştü..özellikle vadelisine ço para akıyormuş..orada acemi yemek için asansör hareketler var..biraz izleyeceğim..petrolun 50-70-50 arası hareketlerien benziyor 140 olmadan önceki... illede destek mestek diyosan : destek 888.8 e çıktı.. (aslında 888.5 ama Çin mitolojisinde 4 dene 8 yanyana gelince acaip uğur demekmiş:).. Direnmç 909...onun üzerinde 916 var ana bu sefer de kıracağını sanmıyorum.. Not: Haftalıkda hala [COLOR=red]"öküz" gibi[/COLOR] alda[/quote]
Vay öküz vay..direnç mirenç dinlemedi 926....935 in üzerinde kapatırsa, bumşakala
-
sat gelmedi,flat devam..umarım al sinyali gelir..
-
Tamam mallarınızı verdınız hadı gerı gelın aynen,Gelebılecegınız noktaya geldınız..
-
[quote=SEREN I;78801]33650..ye geldik....33250..33325..en düşüklerden sonra......burası karar yerii.....geçerse ve üstünde kalırsa.....şort cover yaptırırlar..farklı dünya üstü....[/quote]
bak verdın yıne hedefı geldıler, sımdı ne yapsınlar :)
-
[quote=SEREN I;78801]33650..ye geldik....33250..33325..en düşüklerden sonra......burası karar yerii.....geçerse ve üstünde kalırsa.....şort cover yaptırırlar..farklı dünya üstü....[/quote]
burayı geçemezse en düşükleri tekrar izleyin..33325 .in üstünde kalmalı.....
geçerse dalgayı seyredin......