gelsin gelsin...66500 de ebesinin örekesini göstermek icin bekliyorum.....
Printable View
gelsin gelsin...66500 de ebesinin örekesini göstermek icin bekliyorum.....
[quote=Astatin;178551]buyrun yine NU var..bakalım 500 ü aşağı kesecekmi /satı onaylayacakmı gösterge....:)
[IMG]http://i46.tinypic.com/jjtpa0.jpg[/IMG]
(bir diğer not; eğer burdan dönip 1.4430 gibi olur sanırım kırarasa 15 dklıkdaki görüntüde sat olacak..)[/quote]
Bu gün buna gerçekten ihtiyaç var, üç kağıdı bu ikiliden yapıyorlar, parite ve dxy den, borsalar hikaye, ayakta bu ikiliyle tutuyorlar, senin göstergede aslanlar gibi, yayınla ara sıra,
[quote=boz ayı;178558]bana göre herşey 60 dk.lıklara korele.....
arzu etmem ama günün en yükseğinden kapama hazırlıkları tamamlandı.....
bu olursa yarın buralarda çok kan akar.....yetiş ya resülüllah....şortçu kardeşlerim için.[/quote]
sn. bozayı size saygım sonsuz ama, bana göre de global çete işbaşında.dng60 dk. maltmış :Ddk. hikaye herşey dowfuture larla korele o ne derse o hemi de saniye saniye aynı şekilde çiziyolar.heyk
[quote=boz ayı;178558]bana göre herşey 60 dk.lıklara korele.....
arzu etmem ama günün en yükseğinden kapama hazırlıkları tamamlandı.....
bu olursa yarın buralarda çok kan akar.....yetiş ya resülüllah....şortçu kardeşlerim için.[/quote]
ayu kardeşliği adına sabah beri uyardım....yinede terste kalan ayu
kardeşlerim ( varsa ) adına üzgünüm..
65750 shorts 65850 flatos ::: preh
66200 yeresı hedefte...
65800 ustu kaldımmı 66200 e kadder gıdebılır... bende ordan cortingale... yada 658xx yerelerınden long olabılırım duruma gore...
Vay *.*. pascal yine haklı çıktı :(
şubat vade 66.525 ...biraz cort........
Burada 10 dak momda bir NU oluşuyor,.....
eruusd ler 40 dan kavırma..6 pipscik...stresli bir 6 pips oldu... :)
üşşş garibanın biri az önce 8 kontrat boyadı aralık 100 endekse..%2 küsür eksi yaptı...vah vah..30 endeks yerine oraya şeyetti...acıdım şimdi...
yahu bu emir veren programlara sadece aktif işlem olan volumlerde uyarısız emir gitsede diğerlerinde uyarı fakan çıksa yaw..haftada 1-2 kez gözüme çarpıyo böyle gariban durumlar
[quote=enorton;178568]Vay *.*. pascal yine haklı çıktı :([/quote]
sen niye üzülüyonki?