-
[QUOTE=Astatin;178572]üşşş garibanın biri az önce 8 kontrat boyadı aralık 100 endekse..%2 küsür eksi yaptı...vah vah..30 endeks yerine oraya şeyetti...acıdım şimdi...
yahu bu emir veren programlara sadece aktif işlem olan volumlerde uyarısız emir gitsede diğerlerinde uyarı fakan çıksa yaw..haftada 1-2 kez gözüme çarpıyo böyle gariban durumlar[/QUOTE]
banada olmuştu kaçkere ::: dehşet bi durum aste.... valla hayata kusuyore insan sonra
-
şubata ayuluk yaptım 66500 bıraz deneyelım bakalım belkı bı faydası olur...
-
[quote=sadberk22;178564]sn. bozayı size saygım sonsuz ama, bana göre de global çete işbaşında.dng60 dk. maltmış :Ddk. hikaye herşey dowfuture larla korele o ne derse o hemi de saniye saniye aynı şekilde çiziyolar.heyk[/quote]
güzel kardeşim dow futuruler sabahtan beri dar bantta....bizim pala dow..dakilere takkesini ters giydirir...hınzır...bizdeki volatilite çok daha yüksek..ve sanırım artarak devam edecek....
-
60 lık ta y vade yön aşağı, şubat vade yön yukarı, astinin teorisi çalışıyor, sanki altlar boşaltılıyor, efg ve iş hareketleri şubatta iyi izlenmeli,
-
zayıflık var a* .. zor yereler .. vay a* ..
-
[quote=Astatin;178572]üşşş garibanın biri az önce 8 kontrat boyadı aralık 100 endekse..%2 küsür eksi yaptı...vah vah..30 endeks yerine oraya şeyetti...acıdım şimdi...
yahu bu emir veren programlara sadece aktif işlem olan volumlerde uyarısız emir gitsede diğerlerinde uyarı fakan çıksa yaw..haftada 1-2 kez gözüme çarpıyo böyle gariban durumlar[/quote]
şimdide tersini yaptı akbank,
-
[quote=selçuklu;178578]zayıflık var a* .. zor yereler .. vay a* ..[/quote]
versene küsküyü patron voba...ayıboluyo haaaaaaaa
-
[quote=indregandi;178580]şimdide tersini yaptı akbank,[/quote]
pıroker hatasıydı dimekki
-
[QUOTE=Astatin;178572]üşşş garibanın biri az önce 8 kontrat boyadı aralık 100 endekse..%2 küsür eksi yaptı...vah vah..30 endeks yerine oraya şeyetti...acıdım şimdi...
yahu bu emir veren programlara sadece aktif işlem olan volumlerde uyarısız emir gitsede diğerlerinde uyarı fakan çıksa yaw..haftada 1-2 kez gözüme çarpıyo böyle gariban durumlar[/QUOTE]
Benim de başıma bir kere gelmişti zamanında... baya kötü zarar yazmıştım, kapatana kadar canım çıktı... Bence imkb 100 komple kalksın...
-
pala son iki saat in hazırlığını tamamladı yine..
-
vade bitsin diye beklerken....trader olduk ya....sıkıntıdan...
ben slow traderım ...amma bu pala adamı kışkırtıyor.....
-
[quote=enorton;178583]Benim de başıma bir kere gelmişti zamanında... baya kötü zarar yazmıştım, kapatana kadar canım çıktı... Bence imkb 100 komple kalksın...[/quote]
burdan ekmek yiyen vardır haa...cari fiyatın %1,5-2 altına alış yaz misal 100 endekse...30 endeks yerine buraya verenleri topla...sonra 500-600 puan neyse ver yukardan