Zaten vade sonuda geldi çattı, Şubat vade ile spot farkı 1000 puan civarı olduğunda Şubat vadeye geçmek ve Şubat alıp satmak mantıklı:)...saygılar.
Printable View
Zaten vade sonuda geldi çattı, Şubat vade ile spot farkı 1000 puan civarı olduğunda Şubat vadeye geçmek ve Şubat alıp satmak mantıklı:)...saygılar.
hissiyatım, kapanş bir tarafa kanlı olacak diyor...ama acaba ne n tarafa..bak onu demiyor işte
USD kontratolarda 20000 kontrat, kayıp, arazi, sır, 77000 civarlarıydı aps, şimdi iki vade toplamı, 57000 bu da ip ucu,.....
[QUOTE=Astatin;178598]:D:D:D:Dhımmmmmm:D:D:D:D şimdi bunu biz yapsak, mesela %2 aşağa alış yazsak 100 endekste, çok feci bir habr gelir...%5-6 düşer borsa..biz gelen malı veririk %7-8 zarara[/QUOTE]
Sakat iş... Ben mesela farkında bile değildim, wap şubeden yapmıştım zamanında ve yarım saat sonra haberim oldu... :) wap şubesini düzenleyen akıllılar en önce ekrana imkb 100 ü koymuşlar, en de direk aktif emir verdim... 3-4 bin puan zarar yazmıştım...
Aracı kurumu aradım, dedim bişey yapabilir miyiz.. Onlar da vobu aramışlar... Vob demiş biz karışmayız... Ben o zararı kabullenmiştim de daha vade bitimine 30 gün vardı, pozisyonu nasıl kapatacağım onu düşünüyordum...
Kapatana kadar da yine iyi zarar yazmıştım... Çünkü kademeler bomboş... O zaman tahtayı takip ederken dikkat etmiştim, bazıları sistematik olarak emir yazıyordu.. Adam buradan geçiniyor yani... Bana ters...
Ben hep şuna inanırım;
"Ağlayanın parası ile gülünmez"
EURUSD 60 dk...indirgandir, hilmi biraderler...fyi..küskü may be on the way
[IMG]http://i45.tinypic.com/2llorbq.jpg[/IMG]
[quote=Astatin;178601]hissiyatım, kapanş bir tarafa kanlı olacak diyor...ama acaba ne n tarafa..bak onu demiyor işte[/quote]
müneccim gibi adamsın valla! :::
medyum keto arkandan nal toplar :p
bu arada medyum ketonun son kehanetleri vardı hsonu gazetede geberdim gülmekten.yunanistan dubai yi kurtaracakmış....hahahahhahahahah :::
la yunanistan kendisi mıçmış bacaklarından akıyor :..:
[quote=enorton;178603]olarak emir yazıyordu.. Adam buradan geçiniyor yani... Bana ters...
Ben hep şuna inanırım;
"Ağlayanın parası ile gülünmez"[/quote]
İyide borsa demek vob demek bu demek:confused:
[quote=TÜRKOĞLU;178605]müneccim gibi adamsın valla! :::
medyum keto arkandan nal toplar :p
bu arada medyum ketonun son kehanetleri vardı hsonu gazetede geberdim gülmekten.yunanistan dubai yi kurtaracakmış....hahahahhahahahah :::
la yunanistan kendisi mıçmış bacaklarından akıyor :..:[/quote]
ya rezil atma adamı..kulağına takılmış peşpeşe bir yunanistan bir de dubai arada..detayını bilmediği için eyle kavurma yapmış karışık.dng
[quote=indregandi;178602]USD kontratolarda 20000 kontrat, kayıp, arazi, sır, 77000 civarlarıydı aps, şimdi iki vade toplamı, 57000 bu da ip ucu,.....[/quote]
ben ipin ucunu kaçırdım da ::: bu ipucu neye yarıyo:dü:.lelele
66375 üstünde kapanış ihtimali arttı bence..
15 dk lık alışa geçti,65925 long !
65625 yanarsa stop !
Altın önce 1150$ gibi gider, tekrar 1100$ altına kaymasını bekliyorum, kısa bir süre 1100-1150$ ortalama ile yatay, ondan sonra tekrar yukarı olacaktır, beklentim bdur...
Eur/usd tepki yükselişinden sonra hedefi olan 1,35 lere düşüşe geçmekten kurtulamaz..
dolar/tl : 1.5000 altına iner üstüne çıkar...
euro/tl :) 2,000 ye doğru düşüşe devam
usd/euro:0,76 ya doğru :)
değişen bişey yok yani...
[QUOTE=Astatin;178606]İyide borsa demek vob demek bu demek:confused:[/QUOTE]
Aynı şey mi asti yapma... Orada başkasının hatasını (yanlış karar değil) değerlendiriyorsun... Burada herkes ne yaptığını biliyor, yanlış emir versen 50 puan zararın olur... Orada resmen fırsatçılık var... Aynı şuna benziyor, sürekli yerde sürünüyorsun ve birilerinin yere para düşürmesini bekliyorsun.. .Düşürdüğü anda sen de üzerine atlıyorsun...
Adam tek işlemle bitebilir birgünde... Şuanda vade sonu yine kademelerde lot var... Bazen bakıyorum 50 kontrat satsa adam 5000 girecek...