histem al verdi .. full uzun .. veriyede uzunum .. a* .. stop yakın yereler .. gol olur bence .. ralli ralli ralli ralli ralli ....
Printable View
histem al verdi .. full uzun .. veriyede uzunum .. a* .. stop yakın yereler .. gol olur bence .. ralli ralli ralli ralli ralli ....
enorton patronaj golü atak bu sefer .. sıkıldım ...
[quote=sadberk22;178608]ben ipin ucunu kaçırdım da ::: bu ipucu neye yarıyo:dü:.lelele[/quote]
3, 4 gündür aşağı basıyorlar, bilinçli, bunu bildiklerinden devre dışına çıktılar, eğer düşüş trend halinde devam etseydi, aps de 20000 buhar olmazdı, ters poz açarlardı, demekki burada mal tutup uyandırma yapmak istemiyorlar, yada sene sonu olma sıfatıyla bir azalma var, ama bana göre ikincisi mantıksız dolarda bir hareket bütün dünyada söz konusu şu sıralar,
[QUOTE=selçuklu;178612]histem al verdi .. full uzun .. veriyede uzunum .. a* .. stop yakın yereler .. gol olur bence .. ralli ralli ralli ralli ralli ....[/QUOTE]
Bencede gol olur:)...beşiktaş şampiyon olur:D..yeni kalecimiz geldi selçuklum.lelele
[URL="http://www.voborsa.com/forum/besiktas-jk-kosesi-t5257.html?p=178579#post178579"]http://www.voborsa.com/forum/besiktas-jk-kosesi-t5257.html?p=178579#post178579[/URL]
[QUOTE=bull market;178615]Bencede gol olur:)...beşiktaş şampiyon olur:D..yeni kalecimiz geldi selçuklum.lelele[/QUOTE]
her an kısaya dönebilirm abi .. ::::D
65800 altına giderse bunun çıkacağı yoktur diye düşünüyorum. Zaten çıksada 66600 de pusuya yattım bekliyorum
[QUOTE=selçuklu;178613]enorton patronaj golü atak bu sefer .. sıkıldım ...[/QUOTE]
Patron nasıl BJK 8 maç galibet serisinden sonra düşüşe girdi, benim sistem de 5000 puandan sonra ne var ne yok kaybeti... Yeni yıl yeni umut :)
buraları geçmeli..yoksa obo..20 daklıkta
evet yön yukarı...ama bu kadar bariz yukarı gösterdiği zaman ben her zaman düşünürüm...
Şubat vade 60 lık çok diri, sağlam,.....
Bugün hep damdan dama geziyorlar ne iştir...:)
[quote=EMEKDAR;178622]Bugün hep damdan dama geziyorlar ne iştir...:)[/quote]
aklıma yavru kedi fıkrasını getirdin. Allah da seni güldürsün. :D