-
[quote=selçuklu;178635]patron farklı bence .. birinde adam analiz eder .. graf bakar . düşecek der .. satar kendi isteğiyle .. zararıda kabullenir .. ..diğerinde dalgınlıkla veya eli kayar .. dikkatsizlik sonucu yanlış kontratta derinliği olmayan tahtada işlem yapar ... bence farklı ...[/quote]
yahu arkadaşlar, sizce birisi yanlış tuş tercih ediyor öbürü yanlış pozisyon derken gerçekten aynı şeyler olduğunu düşüdndüğümümü sandınız:D:D:D ayıp ediyon patron ya::: sistemine uysana....:rolleyes: pala **do ekşın yapacak bence
-
[QUOTE=Astatin;178637]yahu arkadaşlar, sizce birisi yanlış tuş tercih ediyor öbürü yanlış pozisyon derken gerçekten aynı şeyler olduğunu düşüdndüğümümü sandınız:D:D:D ayıp ediyon patron ya::: sistemine uysana....:rolleyes: pala **do ekşın yapacak bence[/QUOTE]
he ben öyle samıştım patron .. full short oldum ... %5 düşer bence tahminm .. .
-
[quote=selçuklu;178639]he ben öyle samıştım patron .. full short oldum ... %5 düşer bence tahminm .. .[/quote]
ne sanıyon patron tavukmu sanıyon..aybediyon:D:D:D ben yanlış yazmışımdır patron..anlatamamışımdır...:o:o:o sana biişiy olmasınvob %5 düşsün.. alemlerin kralısın...kapitalizmin **:D:D
-
[quote=Astatin;178637]yahu arkadaşlar, sizce birisi yanlış tuş tercih ediyor öbürü yanlış pozisyon derken gerçekten aynı şeyler olduğunu düşüdndüğümümü sandınız:D:D:D ayıp ediyon patron ya::: sistemine uysana....:rolleyes: pala **do ekşın yapacak bence[/quote]
bi yıldız eksik olmuş :D
-
[quote=unlimitted;178641]bi yıldız eksik olmuş :D[/quote]
pardon..:..:
EURUSD de şort tarafından sahadayım yine..saatlik graf çok cazip duruyo
-
Vob düz hesap 70.000 kapansın bitsin bu işkence...
-
[quote=Astatin;178642]pardon..:..:
EURUSD de şort tarafından sahadayım yine..saatlik graf çok cazip duruyo[/quote]
gbp/usd 4H'de gördüğüm şey TOBO ise, vışşşşşşşşşşş! :..:
-
kapanış tahminim ... 63850... kayıtlara geçsin a* ..
-
[quote=Astatin;178604]EURUSD 60 dk...indirgandir, hilmi biraderler...fyi..küskü may be on the way
[IMG]http://i45.tinypic.com/2llorbq.jpg[/IMG][/quote]
[IMG]http://i47.tinypic.com/14sz0hj.jpg[/IMG]
reloaded
-
EURUSD de mesaim var bu gece..pis vuruşuyorum..kaldıraç deli...nerdeyse fuldıraç
-
[quote=Astatin;178647]EURUSD de mesaim var bu gece..pis vuruşuyorum..kaldıraç deli...nerdeyse fuldıraç[/quote]
la ahıllı ol aaaşam aaşaam gafayı gözü patlatırlar senin.otur oturduğun yerde.ziflen yat...furuşuyormuş :D
-
Her yer kırmızıya dönebilir, sat 425 den geldl, gerisini siz düşünün gari, 60 lıkta yeni sat verdi, coni aşağı hızlanırlarsa koyverirler gari,