-
[quote=SEREN I;78806]burayı geçemezse en düşükleri tekrar izleyin..33325 .in üstünde kalmalı.....
geçerse dalgayı seyredin......[/quote]
Geçmek için gelmediki, mal vermek için geldi, yoksa sermaye geçmek isteyecekde geçemiyecek...
Sonra geçmek istese zaten gap yapmazdı, Dow -4 yapıp da bizim yatay açtığımız olmadı mı ki.
-
33.400-33.300 araligi tekrar denenirse ve oralar destek olarak calisirsa, sonraki tepki cikisi daha yuksek olur.
-
[quote=teo;78807]Geçmek için gelmediki, mal vermek için geldi, yoksa sermaye geçmek isteyecekde geçemiyecek...
Sonra geçmek istese zaten gap yapmazdı, Dow -4 yapıp da bizim yatay açtığımız olmadı mı ki.[/quote]
mal vermek için direnci geçmek gerek.....dirence kadar gelip dönüyorsa mal alıyorlar demektir....akıllı ol...oyunun sonunu görüyorsun..ama seni entre ..de bitirirler....salona giremeden...sevgili teo......dng
-
Matriksim donup duruyor.. Grafik koyamıyorum.. 15 dakkalıklardaki flama hedefini şimdilik yaptı..
OBO halen gündemde..
-
bu kadar genç arkadaşlar bir grafik atmadılar....ahhh...hexen baba ahhh..gel de şunlara bir taş çıkart.....
-
[QUOTE=catedral;78810]Matriksim donup duruyor.. Grafik koyamıyorum.. 15 dakkalıklardaki flama hedefini şimdilik yaptı..
OBO halen gündemde..[/QUOTE]
[url]www.ccleaner.com[/url] diye bir program var, ucretsiz ve cok guzel.
indirip kurun bilgisayariniza temizlik yapar, bilgisayariniz rahatlar.
Bir de "defragmantation" yaptirin seansdan sonra problemleriniz gider.
-
[quote=SEREN I;78809]mal vermek için direnci geçmek gerek.....dirence kadar gelip dönüyorsa mal alıyorlar demektir.......dng[/quote]
bak bunu bilmiyordum gerçekten, teşekürler..
Ama bu sekılde dusunuyorsan, dun yazdıklarınla çelişir.
Dün py malda demiştin, buna göre dünden mal satmış olmaları gerekmezmi.Şu an da da alıyorlar o zaman..
-
[quote=SEREN I;78809]mal vermek için direnci geçmek gerek.....dirence kadar gelip dönüyorsa mal alıyorlar demektir....akıllı ol...oyunun sonunu görüyorsun..ama seni entre ..de bitirirler....salona giremeden...sevgili teo......dng[/quote]
sn SEREN I simdi burdan cikan sonuc ne, biraz acemilik var o yuzden direk anlayamadim....
-
Sevgili Dostum Seren bana gore sen floor sun. Floor elemanı da salonun havasına bakar, psikoloji ile iş yapar.
Ne yazık ki, onlar da başarılı olmazlar, genel konuşmaları dinledikleri sürece...
Bir floor elemanının anıları diye bir kitap var, ingilizce okumanı çok isterim..Bu kitapda kendini bulacaksın..
Sevgiler...
-
33.300 stop loss olmak uzere piyasada az bucuk mal tasinabilir (LONG) sanki??
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v85/bbroker/VOB/60dklikgrafik.jpg[/IMG]
-
[quote=teo;78815]Seren bana gore sen floor sun. Floor elemanı da salonun havasına bakar, psikoloji ile iş yapar.
Ne yazık ki, onlar da başarılı olmazlar, genel konuşmaları dinledikleri sürece...
Bir floor elemanının anıları diye bir kitap var, ingilizce okumanı çok isterim..Bu kitapda kendini bulacaksın..
Sevgiler...[/quote]
:rolleyes:
-
Bence düşüş trendi başlamıştır. Malcı da gelse toptancı da gelse yapabileceği bir şey yoktur. Sadece gün içi yukarı yapacaktır o kadar .
-
Hadi bakalım PY ağababanız ilişkiler etkilenmez demiş, yukarı çıkarabilirsiniz...
-
başlarım böle seansın mehtabına 575 cover and long
-
foreks vob da sorun yaşıyan varmı?
-
[quote=teo;78813]bak bunu bilmiyordum gerçekten, teşekürler..
Ama bu sekılde dusunuyorsan, dun yazdıklarınla çelişir.
Dün py malda demiştin, buna göre dünden mal satmış olmaları gerekmezmi.Şu an da da alıyorlar o zaman..[/quote]
sevgili teo..hepsini burda anlatmayalım..elimizi görüyorlar...py malda..bu net...sabah stratejiyi de yazdım...trade ise şu..dün söyledim..ilk giren ilk çıkar......bunu bir yere yazın...floor klor anlamam.....dng
-
Deutche, Oncu,Is, aynı kısı oldugunuz hıc bellı olmuyor,devam edın gazlamaya...
-
gecen sene ziraattan oynayan grup vardı. hatta leventteki ara sokakdaki genel merkezde trade ederlerde. o zaman vadelide öğle arası vardı ziraatın karşısında lüks bi köfteci vardı. her öğlen oraya giderlerdi. sonra ziraati bırakıp başka yere geçmişlerdi. şimdi geri ziraata döndüler heralde. bugünkü longlar onlarındır diye düşünüyorum.
-
[QUOTE=teo;78823]Deutche, Oncu,Is, aynı kısı oldugunuz hıc bellı olmuyor,devam edın gazlamaya...[/QUOTE]
EFG GARAN ve YKB nin de birlikte olduğu hiç belli değil......dng
Hatta bir kaç ufak kurumdanda müşteri ayakları yaptığınızı anlamıyos biz....dng
-
[quote=teo;78815]Sevgili Dostum Seren bana gore sen floor sun. Floor elemanı da salonun havasına bakar, psikoloji ile iş yapar.
Sevgiler...[/quote]
teo önce kendini tanıyacaksın...bu çok kolay değildir...sonra mesafeni belirleyeceksin....kısa vade ile uzun vadeyi karıştırmişsın....kitaplara fazla takılma....senin sorunun bu.çok okuyorsun..beyin karışıyor..basit düşün...
.dng
-
düşmanın elinde makineli var..biz ok ve yay la savaşıyoruz......kazanmak için bize fazladan istihbarat gerek.....disiplin gerek....
-
Düşüş trendi boyunca hep bir yukarı yapacak umudu olmalıdır. Giderek foruma katılım azalmaya başlayacaktır. Çıkarken kötü haberler umursanmadığı gibi düşüş sürecinde iyi haberler es geçilecektir. Satışlar bir süre sonra sertleşmeğe başlar katılımcı sayısı azalmaya devam eder. Ne zaman kimsenin yukarı umudu kalmaz o vakit dönüş zamanı demektir. O zaman da çoğunluk daha aşağı olacağını düşünecektir psikoloji depresif olacaktır forum nüfusu tekrar tavan yapacaktır.
-
EEE alacaklar diye uzadık niye almıyolar yaww:)[COLOR="LemonChiffon"]Yalan söleyelim artık.. Bu adiler herelde buraları okumak için eleman tutmuş..[/COLOR]
-
[quote=catedral;78829]EEE alacaklar diye uzadık niye almıyolar yaww:)[COLOR=lemonchiffon]Yalan söleyelim artık.. Bu adiler herelde buraları okumak için eleman tutmuş..[/COLOR][/quote]
bir kedi yada bir kati görmüşlerdir belki
-
sevgili teo..bu hafta ralli çığlıları atılırken..33500 görülecek dedik..sn. babo çok zor bu hafta demişti sanırım...şimdi 33500 görüldü...seren bunu işkembeden sallamadı....gün içi trade ile haftalık trade farklı....ben maraton koşarım sen 100 mt..şimdi herkes market aşağı iş bitti diyor...vob da önce görmek tehlikelidir...önce adamı bitirirler..sonra malı basarlar....acele yok...trende gireceksin....okuduğun kitaplarda varmı bilmem yaz bir yere.....the best friend is trend.......
-
al verene kadar kısa devam......
hiç bişey umrumda olmaz.....
-
[QUOTE=catedral;78829]EEE alacaklar diye uzadık niye almıyolar yaww:)[COLOR="LemonChiffon"]Yalan söleyelim artık.. Bu adiler herelde buraları okumak için eleman tutmuş..[/COLOR][/QUOTE]
evet yaaa bende uzadım;):..:
-
Dipler test edilmeden uzamak da riskli..
[B]Bence..[/B]
(33.300-33.600 ve Flat'im su an)
-
[quote=SEREN I;78831].the best friend is trend.......[/quote]
bu soz tamamı ıle, teknıkcılerı avlamak ıcın uydurulmustur.
Kazara kazanırsa teknıkcıler,Karı realıze etmesınlerde beklesınler ellerındekılerını alalım mantıgıdır.
Kıtap okuma dıyorsun ama bu konuda da bır guzel kıtap var :) .Stocks & Commodities Dergisinin Ekim sayısında da ,biri uyanmış bunu anlatmış, ve matematiksel olarak doğru olmadığını göstermiş.
Okursan gondereyım...
-
-
[QUOTE=jerfin;78833]evet yaaa bende uzadım;):..:[/QUOTE]
Hay allah 700 de kısalarıma stop yaptım 600 den uzadım.. Almıyolar ne yapsak Jerfi?.brv:..:Nunu bile uzamış:(
-
[QUOTE=mbm;78836]kısa yokmu kısa......[/QUOTE]
Yoksa sen hala kısamısınnn :eek:
-
Sayın Seren uzunlara stopu nerelere koysak? Hay allah boğa olduk durduk yerde yaaa:(
-
[QUOTE=catedral;78838]Yoksa sen hala kısamısınnn :eek:[/QUOTE]
apla ben flatım 5 dakikalık sistem long desin geliyorum .kom simdi short sinyal :(
-
[quote=mbm;78836]kısa yokmu kısa......[/quote]
ben varım
-
Muuaahhhahhh
TV de başbakan ın evden çıkışını veriyo.. Gazeteci sayısı tavan yapmış...
-
forumun kısları uzamış jerfin kaldı herhal tek başına
-
-
Hala sinyal sistemi olusturmakla mesgulum.
33.650 kisa icin guzel bir yermis.
Ama gozum yemedi, flat kaldim.
LONG icin 33.400 leri bekliyorum.
-
5 dklıklarda ikizlere takke formasyonu olabilir gibi sankim 500ün kırılması lazım önce