-
[quote=Astatin;178723]uaahhh..uyuya kalmışım pambık..yeni uyandım...içim yanmış valla, şöyle bir buzlu kola içem be:D[/quote]
iç tabii...ben hiç buzlu kola içmem...lem kolaya buz attınnı neye benzer tadı...o kolalıktan çıkıyor gayferengi şekerli suya dönüyor...iç tabii...hatta buzu duble yap :::
en güzeli küçük şişe kola o yoksa kutu kola....
sen buzlu kola iç...daha doğrusu kola içtiğini zannet...eheueheue :::
dow da hedef 10.800/850 yeresi...
-
[quote=Astatin;178723]uaahhh..uyuya kalmışım pambık..yeni uyandım...içim yanmış valla, şöyle bir buzlu kola içem be:D[/quote]
[quote=Astatin;178708]Bunun adı 75 pips kar pambıh, 50kaldıraçla....lelele.lelele.lelelesanada verdik indiki ama turşu niyetine saklıyon herhal...tey tey tey...du bakalım 125 olacakmı[/quote]
Astat patronaj bu senin parite grafın en son olan günlükmüydü,...
-
çok acımasızsınız yaw :..::..:
-
[quote=TÜRKOĞLU;178714]asti siteyi niye tuhaflaştırdın?
eski hali daha iyiydi.yani günlük analizler,yorumlar filan...bu hali iyi değil lem! ruhunu kaybetmiş site...[/quote]
astinin sitesi mi var...hangisi bizde bakalım ziyaret edelim yahu
-
[quote=indregandi;178725]Astat patronaj bu senin parite grafın en son olan günlükmüydü,...[/quote]
60 dk
-
[quote=7410;178727]astinin sitesi mi var...hangisi bizde bakalım ziyaret edelim yahu[/quote]
[URL="http://www.astatin.com"]www.astatin.com[/URL]
-
[quote=TÜRKOĞLU;178724]iç tabii...ben hiç buzlu kola içmem...lem kolaya buz attınnı neye benzer tadı...o kolalıktan çıkıyor gayferengi şekerli suya dönüyor...iç tabii...hatta buzu duble yap :::
dow da hedef 10.800/850 yeresi...[/quote]
Üstüne gitme... Kolanın içine kesme şeker atıp öyle içer yoksa..:::
-
[quote=TÜRKOĞLU;178724]iç tabii...ben hiç buzlu kola içmem...lem kolaya buz attınnı neye benzer tadı...o kolalıktan çıkıyor gayferengi şekerli suya dönüyor...iç tabii...hatta buzu duble yap :::
dow da hedef 10.800/850 yeresi...[/quote]
la pampıh, millet şarap uzmanı yemek uzmanı oluyor sen kola uzmanımı oldun..breh breh:..::..:
-
[quote=Astatin;178729][URL="http://www.astatin.com"]www.astatin.com[/URL][/quote]
zuhahahaha :..::..:
astatin hoca 60 lık nasıl kapattı..
-
[quote=excali;178730]Üstüne gitme... Kolanın içine kesme şeker atıp öyle içer yoksa..:::[/quote]
kolasına kezzap katmayı düşünüyorum ben :::::::::::::::
-
vay vay vay...pampik, senin web siten de neymiş öyle yaw....vay vay vay.... pambik.com... neyseki kapanmış site galiba..ne utanmazmışın lem
-
[quote=Astatin;178728]60 dk[/quote]
Patronaj, rica etsem şu senin forex aracını bir özelleyebilrmisin, asiste edecek aklına gelecek taktikle ilgili bir kaç bilgide varsa, mesala pips, kaldıraçla ilgili öneemli taktikler falan, akşamları bende gaydırı guppak yapmak istiyorum haclılara, en önemlisi aracı kurum, malum güven olayı,...