[quote=Astatin;178783]Neden düşmüyoruz ayyyuuuu...[/quote]
o oyle denmez, "hani dusecektuk ayu?'' diyeceksin..kom. ayu da sana soyle bir cevap verecek,
[IMG]http://1001photos.net/blog/wp-content/uploads/2008/12/funny_bear12.jpg[/IMG]
Printable View
[quote=Astatin;178783]Neden düşmüyoruz ayyyuuuu...[/quote]
o oyle denmez, "hani dusecektuk ayu?'' diyeceksin..kom. ayu da sana soyle bir cevap verecek,
[IMG]http://1001photos.net/blog/wp-content/uploads/2008/12/funny_bear12.jpg[/IMG]
[QUOTE=nunu;178787]o oyle denmez, "hani dusecektuk ayu?'' diyeceksin..kom. ayu da sana soyle bir cevap verecek,
nunu senin bu ayı sırtına bi tekme yemiş ikinci tekmede uçuruma yuvarlanabilir.
[quote=nunu;178787]o oyle denmez, "hani dusecektuk ayu?'' diyeceksin..kom. ayu da sana soyle bir cevap verecek,
[/quote]
Nunu...Avatarınla yazdıkların arasında NU var..NUNUNU:..::..::..:
Günaydın Voborsa.
günaydın arkadaşlar,rast gele..
[quote=sazan;178790]Günaydın Voborsa.[/quote]
Heeeeeilllllllllllllllll...........Patron ne oldu bizim WOLF TROOPS analizi...Badem oldu galiba:Düüü
Günaydın arkadaşlar,
dün geceden sonra bu sabah açılışta ümitlenen ayu piyasası 2009 yılı boyunca olduğu gibi hevesi kursağında kaldı tabii kii şimdilik
iyi seanlar arkadaşlar dünden mc yiyenleri bekleyecek galiba aynı zamanda saatlik fdow da güçlü duruyor
kademeler çok zayıf hem aralık hem şubatta..
[quote=YAVUZHAN;178794]kademeler çok zayıf hem aralık hem şubatta..[/quote]
sana bir şey olmasın yavuzhan...sağ tarafda ne çıkar bugün +1 olrak?
Bu arada aralık 100 kontratında bir hayli alt kademelerde bugün erkenden bol alıcı olmuş.. :) Forumdaki diyaloğun etkisi olmuş galiba...Emortım sende varmısın :) Selçuklu sen var mısın :) yok yok siz yoksunuzdur da PAMBIK dan şüpheleniyorum eheueheueheu
hacim de kademe de alım yönünde derken baktım 900 çalıştı bugün bu dünden shortlayanlara oynayacak galiba mc için diyorki gider ayak bile takayım ky'ye de beni unutmasınlar...
[quote=Astatin;178798]Bu arada aralık 100 kontratında bir hayli alt kademelerde bugün erkenden bol alıcı olmuş.. :) Forumdaki diyaloğun etkisi olmuş galiba...Emortım sende varmısın :) Selçuklu sen var mısın :) yok yok siz yoksunuzdur da PAMBIK dan şüpheleniyorum eheueheueheu[/quote]
eeet tezgahı kurmuşum,oltaya yemi takmışım xu100 tahtasına en alt boş kademelere alışımı yazmışım bekliyorum.alığın tekinin fat finger sendromuna yakalanmasını bekliyorum :D
lem manyak mısın? ne işim var xu100 kontratında 1 kere bile alıp satmadım.ben 30 endeksten başka bişey alıp satmış değilim bugüne kadar.ne altın,ne usd,ne 100...