[quote=Astatin;178792]Heeeeeilllllllllllllllll...........Patron ne oldu bizim WOLF TROOPS analizi...Badem oldu galiba:Düüü[/quote]
Sazan kilit vaziyette. O analiz nerden baksan 2-3 saat alır, onada zaman yok.
Printable View
[quote=Astatin;178792]Heeeeeilllllllllllllllll...........Patron ne oldu bizim WOLF TROOPS analizi...Badem oldu galiba:Düüü[/quote]
Sazan kilit vaziyette. O analiz nerden baksan 2-3 saat alır, onada zaman yok.
[quote=ordi;178799]hacim de kademe de alım yönünde derken baktım 900 çalıştı bugün bu dünden shortlayanlara oynayacak galiba mc için [B]diyorki gider ayak bile takayım ky'ye de beni unutmasınlar[/B]...[/quote]
PALA ya bu kalp seni unutur mu şarkısını ithaf ediyorum :::
[IMG]http://i47.tinypic.com/33ldsw2.jpg[/IMG]
Yılbaşı anketi sonuçlanmış..Yorumlar;
1) Evcimenler çoğunlukta (forumun çoğunluğu evli olsa gerek)
2) Hellim forumun disko hesabını ödemekten yırtmış
3) Sazan ve Mavi nin rehin alınması fikri 3 üncülüğe oturmuş. Forum psikopat dolu
4) Bizim prim çeki yatmış..üwwww
Hayırlı işler dostlar kolay gelsin.
[quote=parderi;178804]Hayırlı işler dostlar kolay gelsin.[/quote]
Merhaba parderi patron.. Gazete yeni mi patron..Pardon parderi patron...
Eveeeettt...Gece 4 de işyerine gelmiş olmaktann kaynaklanan gerilimimi atmış bulunuyorum. Zaten forumda "graveyard shift" gibi...İş var kaçtım...bol şans
lem 1 oylan ilk 3 ü kaçırmışım.yok mu 1 oy vercek seçmen kardiş :p
pardon 2 miş üüü
[quote=Astatin;178803][IMG]http://i47.tinypic.com/33ldsw2.jpg[/IMG]
Yılbaşı anketi sonuçlanmış..Yorumlar;
1) Evcimenler çoğunlukta (forumun çoğunluğu evli olsa gerek)
2) Hellim forumun disko hesabını ödemekten yırtmış
3) Sazan ve Mavi nin rehin alınması fikri 3 üncülüğe oturmuş. Forum psikopat dolu
4) Bizim prim çeki yatmış..üwwww[/quote]
[quote=Astatin;178795]sana bir şey olmasın yavuzhan...sağ tarafda ne çıkar bugün +1 olrak?[/quote]
+ 2 yaz patron içimden geldi :)
Önceki vade sonlarına dikkat ederseniz. Palam vade bitimine bir hafta kala gün içinde (hangi gün olduğubelli değil gününü o tayin ediyor.) milleti coşturduktan sonra ummadığı bir anda feci bir Osmanlı tokadı çakıyor. Bu bir hafta içinde öyle bir tokat yemedik. Onun için bu gün tetikteyim, yanaklarımı iki elimle sımsıkı kapattım öyle bekliyorum. Aman sizde savunmada olun.:D
akbank'in tahtasi nasil? resim gonderebilecek arkadas var midir?:)
[quote=parderi;178815]Önceki vade sonlarına dikkat ederseniz. Palam vade bitimine bir hafta kala gün içinde (hangi gün olduğubelli değil gününü o tayin ediyor.) milleti coşturduktan sonra ummadığı bir anda feci bir Osmanlı tokadı çakıyor. Bu bir hafta içinde öyle bir tokat yemedik. Onun için bu gün tetikteyim, yanaklarımı iki elimle sımsıkı kapattım öyle bekliyorum. Aman sizde savunmada olun.:D[/quote]
kim 500 Tokat ister diyorsun yani. Bende ya öğle arası yada 16-17 saatleri arası bekliyorum o tokatı.
[QUOTE=Astatin;178806]Merhaba parderi patron.. Gazete yeni mi patron..Pardon parderi patron...[/QUOTE]
Dünkü patron, Fin.Times. Onlarda bayağı heyecanlanmış. Keto bizimde falımıza baksın diyorlar.