-
[quote=nunu;178816]akbank'in tahtasi nasil? resim gonderebilecek arkadas var midir?:)[/quote]
vob tahtası gibi zayıf oda..
eczacı yatırım 95 bin lotla en iyi alıcı..
satışta 50 bin lotla efg ve 35 bin lotla tacirler var..
büroda olmadığım için resim gönderemiyorum..
-
[quote=YAVUZHAN;178821]vob tahtası gibi zayıf oda..
eczacı yatırım 95 bin lotla en iyi alıcı..
satışta 50 bin lotla efg ve 35 bin lotla tacirler var..
büroda olmadığım için resim gönderemiyorum..[/quote]
sagolasin svg.yavuzhan. birseyler olacak sanki akbank'da.:::.
-
[quote=TÜRKOĞLU;178802]PALA ya bu kalp seni unutur mu şarkısını ithaf ediyorum :::[/quote]
pala bu yıl öyle palazlandı ki ayu bile yıkamıyor çünküm açlıktan bi deri bi kemik kaldı garibim:..:
-
[quote=nunu;178822]sagolasin svg.yavuzhan. birseyler olacak sanki akbank'da.:::.[/quote]
önce 9,85 çanağına sonra 2007 zirvesi 10,50 ye atak yapabilir bence.
olumsuz bi görünüm yok şimdilik..8,65 seviyesi üstünde kaldıkça pozitif bakmak gerek benim kriterlere göre..
-
yalan rüzgarı devam ediyor :)
cnbc-e de imf konuşuluyor yine..
-
şu vade bitseydi arkadaş.her vade sonu tahtaların beyni sulanıyor.salak salak özel emirler havada uçuşuyor...az evvel EFG iki vadede birden 2.000 kontrat EFG-EFG işlemler geçti.alanda kendi satanda.üstelik 2 tahtada aynı anda.bu ne iş ya?
ben gidiyorum yakın vadede kendime 10 kontrat satıyorum.diğer vadede de kendime 10 kontrat satıyorum.bu hedge falanda olmuyor.amaç nedir acaba?
-
İmdii. İki seneden bu yana şöyle bir bakıyorum. Xu 100 52 üstünde , XU 30 da 66 üstüne şöyle rahatça bir oturamamış. Göstergelere bakarsanız ben direnç, mirenç takmam der gibi.
Sanırım herkesin sistemide yukarıyı gösteriyor. Tamda palalık bir yer. Yukarı gitmesi için şu andaki işlem hacminin en az dört katı olmalıydı. Gel çık işin içinden. İçimdende bir ses diyorki ulan kısa girersen bu herif seni çatır çatır yer diyor. Beynimde diyorki sen ne zaman zarar ettiysen içindeki sesten battın diyor.
Sanırım beynim haklı galiba siz ne dersiniz.:(
-
[quote=TÜRKOĞLU;178826]şu vade bitseydi arkadaş.her vade sonu tahtaların beyni sulanıyor.salak salak özel emirler havada uçuşuyor...az evvel EFG iki vadede birden 2.000 kontrat EFG-EFG işlemler geçti.alanda kendi satanda.üstelik 2 tahtada aynı anda.bu ne iş ya?
ben gidiyorum yakın vadede kendime 10 kontrat satıyorum.diğer vadede de kendime 10 kontrat satıyorum.bu hedge falanda olmuyor.amaç nedir acaba?[/quote]
Amaç ne olabilir ; ya ayuların başına aralıkta bomba,yada şubat tahliye oluyor...
2.oluyor herhalde...
-
[quote=EMEKDAR;178828]Amaç ne olabilir ; ya ayuların başına aralıkta bomba,yada şubat boşaltılıyor...[/quote]
yaw ama saçmalık.2 vadede birden aynı anda ve aynı işlem oluyor.ters işlem değil yani.2.000 kontratı yakın vadede alan-satan EFG şubat vadede de alan-satan EFG...
saçma sapan işlemler ya...çivisini çıkartıyorlar piyasanın...
-
günaydın tertemiz melekh gibin arkadaşlarım
-
[QUOTE=fXci;178830]günaydın tertemiz melekh gibin arkadaşlarım[/QUOTE]
Günaydın fXci kardaş. İyide meleğin burda ne işi var ya . Gel onu uzak tutalım vobdan.:..:
-
düşüyorm..düşemiyorum..gidiyorm..gidemiyorum..hehe