[quote=mmommo;78842]ben varım[/quote]
bende bekliyorum 34.525 lerle...
Printable View
[quote=mmommo;78842]ben varım[/quote]
bende bekliyorum 34.525 lerle...
[QUOTE=mersiyk;78841]apla ben flatım 5 dakikalık sistem long desin geliyorum .kom simdi short sinyal :([/QUOTE]
Hepimizin sinyali long.. Hepimiz forumcek uzadık... .uyk :..: :eek:
[COLOR="LemonChiffon"]Yalandan kim ölmüş :..:[/COLOR]
[QUOTE=VOBiX;78844]forumun kısları uzamış jerfin kaldı herhal tek başına[/QUOTE]
he tam sırası operasyon için......:D
hadi adi ykb tırrrrrrrrrttttt yap aşagı 3-5 kademede görelim...
bak ayular boga olmuş he hee heeeee........kom
hepimiz longuz hepimiz boğa.... (boğaların cenaze töreninde kullanılacak slogan olarak dan)..ps: ben flatim
[QUOTE=Astatin;78851]hepimiz longuz hepimiz boğa.... (boğaların [B]cenaze töreninde[/B] kullanılacak slogan olarak dan)..ps: ben flatim[/QUOTE]
:):):):):):):)
çukura koyup üzerine iki kürek toprak atmadan temkini elden bırakmıyoruz yinede....
[quote=mbm;78852]:):):):):):):)
çukura koyup üzerine iki kürek toprak atmadan temkini elden [COLOR=red]bırakmıyoruz[/COLOR] yinede....[/quote]
bırakmıyosun:..::..: bende poz. yok
[QUOTE=Astatin;78853]bırakmıyosun:..::..: bende poz. yok[/QUOTE]
he zaten biz kısalar anlamında dedim.... bırakmıyoruz diye....
gerçi kısacı da yok gibide... tşekürü bırak soruya bile iki cılız ses geldi.. biz varız diye...
topu topu 3 kişiyiz yani......:):):)
[quote=mbm;78854]he zaten biz kısalar anlamında dedim.... bırakmıyoruz diye....
gerçi kısacı da yok gibide... tşekürü bırak soruya bile iki cılız ses geldi.. biz varız diye...
topu topu 3 kişiyiz yani......:):):)[/quote]
tamam acikliyorum ben de kisayim....ama simdi ben acikladimya direk terse geliriz hep beraber
bende shortum. 33,600 :)... şelale bekliyoruz..
py, bizi sayıyor toplam 10 bulursak yukarı cekeceklermiş :)
Bu cephede 33.450 den baslamak uzere azar azar LONG pozisyon acilir.
[QUOTE=bgungor68;78858]py, bizi sayıyor toplam 10 bulursak yukarı cekeceklermiş :)[/QUOTE]
longörler şimdiden 10 kişiden fazla....
py dikkate al artık bunu... duy sesimizi......
sayin EFG traderi, burayı okuyorsun biliyorum... boğa kanı görmek istiyoruz.. saygılarımızla.. ismini ifşa ederim vallaa...
avucumuzu yalarız bence buralarda süründürücek bizi
[quote=bikmisbroker;78859]Bu cephede 33.450 den baslamak uzere azar azar LONG pozisyon acilir.[/quote]
sizden bunu duymak hic hosuma gitmedi...sizinle ters pozisyonda olmayi hic istemiyorum...genellikle benim icin iyi sonuclanmiyo
Şu köşe yazarları ve yorumcularının çoğunluğunu dinliyorum, Türk yazarı mı İsrail yazarı mı anlayamıyorum. Plajlarda çocukları öldürdünüz demek nasıl Hamas yanlısı olmak oluyor aklım hafsalam almıyor
[QUOTE=bgungor68;78862]sayin EFG traderi, burayı okuyorsun biliyorum... boğa kanı görmek istiyoruz.. saygılarımızla.. ismini ifşa ederim vallaa...[/QUOTE]
kan istemiyoruz.. sevgi kardeşilik lazım bize...
birde sıgır köftesi.....:D mangalda...
üstelik bakarsın birazdan bizde longör neym oluruz......:D
köftedende vazgeçtim.....
33,700 direnç yaptı.. kuvvetli gecerse elimizde patlar kısalar, ama 33,150 aşağı kırarsa en az 1500 puan yazarız...
Indikatorlerime gore 33.4xx li rakamlarda dip olusturma calismalari basladi.
Py, elimizi belli ettik galiba :(
havlama sesi geldi....
ben bu sesi bir yerden tanıyorum..
acaba nerden....
tolar 2/5 long
[QUOTE=özdenil;78867]Şu köşe yazarları ve yorumcularının çoğunluğunu dinliyorum, Türk yazarı mı İsrail yazarı mı anlayamıyorum. Plajlarda çocukları öldürdünüz demek nasıl Hamas yanlısı olmak oluyor aklım hafsalam almıyor[/QUOTE]
[B]
Siyaset siyaset meydanlarında yapılır.. Diplomatik ortamlarda siyast yapılmaz..[/B]
Plajlarda çocuklar ölmüş olabilir bu yapılan doğru yada yanlış.. Yeri Davos değildir..
En ciddi terörist yetiştirilen kamplar filistin ve çevresindedir... Onların kamplarında yetiştirilen teröristlerde başka yerlerde suçsuz insanları çocukları öldürmektedir...
Aynanın bir de arka tarafı vardır...
[QUOTE=özdenil;78867]Şu köşe yazarları ve yorumcularının çoğunluğunu dinliyorum, Türk yazarı mı İsrail yazarı mı anlayamıyorum. Plajlarda çocukları öldürdünüz demek nasıl Hamas yanlısı olmak oluyor aklım hafsalam almıyor[/QUOTE]
buna entellik derler...
-balinaların kara vurmasını büyük problem olarak göreceksin,ama sivillerin-çocukların ölmesine kılıflar hazırlayacaksın.
-bu mantık muvazenesiz,dengesiz mantıkdır.dini,siyasi görüşü ne olursa olsun sivillerin öldürülmesi evrensel bir hatadır.ister kamboçya,istersen filistin olsun..
-bazende dediğim dedik diyeceksin..insanlara asla yaranamassın..nasrettin hoca ile oğlunun eşşekle yollculuğu meselesi gibi...
Yurtdışı negatif bakalım Mehmet Şİmşek ne diyecek balon patlayacakmı acaba?
[QUOTE=catedral;78880][B]
Siyaset siyaset meydanlarında yapılır.. Diplomatik ortamlarda siyast yapılmaz..[/B]
Plajlarda çocuklar ölmüş olabilir bu yapılan doğru yada yanlış.. Yeri Davos değildir..
En ciddi terörist yetiştirilen kamplar filistin ve çevresindedir... Onların kamplarında yetiştirilen teröristlerde başka yerlerde suçsuz insanları çocukları öldürmektedir...
Aynanın bir de arka tarafı vardır...[/QUOTE]
Şimon Peres'in orda yaptığı neydi Sn. Catedral diplomasi mi ? Nasrettin Hocanın hesabı herkes hocayı suçluyor, bu hırsızın hiç mi suçu yok Allah aşkına...
Sayın Lance...
Durup durup foruma gelip ortalığı karıştırmaya çalışmaktan başka işiniz yok mu sizin?
Bu tavrınızı Daha önce de sevgili arkadaşımız Mbm ye sergileştiniz... Rahatsızsanız sizi burayı okumaya zorlayan yok... Okumazsınız yazmazsınız... Biz de sizden rahatsız olmayız o zaman...
Yanlışmıyım... Hiç sizden rahatsız olabileceğimizi düşünmüyormusunuz?
Sivillerin öldürülmesi hiç kabul edilebilir değil.Bunlar Osmanlının Laneti galiba. II.Abdulhamit'in tapulu malıdır Filistin toprakları.Yerleşsinler diye vermişti.Ama onlar ne yaptı ,tuttular ingilizlerle birlikte olup Askerlerimizi arkadan vurdular. Bunun bedelini ödüyorlar. ve ödemeye devam edecekler tabiiki..
Yurt dışında hava kararmaya başladı.Kritik veri beklenenden kötü gelirse Shortcular olarak yasadık :)
[quote=bgungor68;78887]Sivillerin öldürülmesi hiç kabul edilebilir değil.Bunlar Osmanlının Laneti galiba. II.Abdulhamit'in tapulu malıdır Filistin toprakları.Yerleşsinler diye vermişti.Ama onlar ne yaptı ,tuttular ingilizlerle birlikte olup Askerlerimizi arkadan vurdular. Bunun bedelini ödüyorlar. ve ödemeye devam edecekler tabiiki..[/quote]
1) İhanet edenler filistinliler değil, bazı arap aşiretleriydi.
2) 1 inci dünya savaşında Osmanlı Ordularının güney cephesinde savaşan askerlerin %80 i araptır..
Halklarla, oligarşiyi birbirinden ayırmak gerekir...
[QUOTE=catedral;78880][B]
En ciddi terörist yetiştirilen kamplar filistin ve çevresindedir...[B] Onların kamplarında yetiştirilen teröristlerde başka yerlerde suçsuz insanları çocukları öldürmektedir... [/B]
Aynanın bir de arka tarafı vardır...[/QUOTE]
ortada somut bir soykırım var..o hava fişek gösterisi değil.toplumu kısırlaştıran(radyasyondan dolayı) fosfor bombasıdır.bunlar tamamen saçmalık..ortada bedihi görünen varken,farazi,şehir efsanesi iddaalar bu evrensel hatayı nasıl hafif gösterebilirki..
herhalde haber izlemiyorsun sn catedral...
[QUOTE=bgungor68;78888]Yurt dışında hava kararmaya başladı.Kritik veri beklenenden kötü gelirse Shortcular olarak yasadık :)[/QUOTE]
Shortcu değilizzzz... Longcuyuzzzzz....:..:Maliyetlerimiz 650 lerde...:..:
[quote=LaNCe;78871]bu SEREN denen adam kendini ne sanıyor? ukalalıkta meşhur guzu bile önünde kuzu gibi kalıyor maşallah sanırsınki karşıda Greenspan konuşuyor..:rolleyes: [B]bildiğim bildik kestiğim kestik tavırlar sergileyen,insanları küçümseyen,her şeyi ben bilirim edasıyla dolaşan[/B] hatta önceki sayfada bir forumdaşa hakarete varan sözler sarfeden bu zattan kimse rahatsız olmuyormu? aptal muamelesi görmek hoşunuzamı gidiyor? sanırım gidiyor..önceki gün iki forumdaş haklı olarak bu duruma tepki gösterdiği için diğer üyelerin hışmına uğrayıp ayrılmak zorunda kaldı..yazık yurdum insanı işte kendini bir halt zanneden tipler baştacı ediliyor..[/quote]
Tarafsız bakınca,
Kalın olarak işaretlediğim kısımlarda size katılıyorum. Forumun bir üyesi olarak bu konular beni rahatsız ediyor.
[QUOTE=abka;78890]ortada somut bir soykırım var..o hava fişek gösterisi değil.toplumu kısırlaştıran(radyasyondan dolayı) fosfor bombasıdır.bunlar tamamen saçmalık..ortada bedihi görünen varken,farazi,şehir efsanesi iddaalar bu evrensel hatayı nasıl hafif gösterebilirki..
herhalde haber izlemiyorsun sn catedral...[/QUOTE]
Siyasi bir olayın diplomatik çerçeve içinde çözülmesi gerekli...
Anlaşılamayan... Siyaset ve diplomasi farkı....
[B]Diplomatik hataların bedelleri siyasi ve ekonomik olarak ödenmeye mahkumdur.....[/B]
[quote=cırcır;78892]Tarafsız bakınca,
Kalın olarak işaretlediğim kısımlarda size katılıyorum. Forumun bir üyesi olarak bu konular beni rahatsız ediyor.[/quote]
taraflı bakınca:..:
[QUOTE=VOBiX;78844]forumun kısları uzamış jerfin kaldı herhal tek başına[/QUOTE]
ben uzayanların en başındayıımmmm:..: yeter bu kadar kısa daa sıkıldım aksiyon aksiyonnn.lelele
[quote=Astatin;78894]taraflı bakınca:..:[/quote]
Gülü seven dikenine katlanır olayı geçerli o zaman
çanakkalede savaşan orduların büyük kısmı arapdı..sarıkamışda ölenlerden arap çoktur..osmanlıda iki sınıf vardı..müslümler,gayrimüslümler...müslümler(türk,kürt,arap,filistinliler vs.) hepsi canakkale ve diğer savaşlara katılmışlardır..
..yahu kardeşim osmanlıyı arkadan ataları yüzde yüz hatalı olarak hancerlemiş olsa bile......[B]evrensel hukuk kuralı şudur; babanın suçunu oglu cekmez.[/B]oysaki milliyetcilik akımı her topluma ayrı olma hakkı vermişdi..
düşünün adamın 3 çocuğu ölmüş,kendisi sakat kalmış(ankarada bir hastanede yatan filistinli hasta (artık yürüyemeyecek)) adama siz diyorsunuz ki...efendim 100 sene önce osmanlıyı senin 5. deden arkadan hancerledi,sana yardım etmem...ne kadar manasız bir söz.zulmu en azından kınayın[B]...''zulme taraf olmayın,ateş size dokunur''[/B]..kim olursa olsun..ister ermeni,ister yunanlı,ister kamboçyalı...çünkü[B] ''bir insanı öldüren tüm insanları öldürmüştür''[/B]
Israilin, Filistini vurması ve tek ses olarak sadece Turkiyenin sesinin çıkması, önceden planlanmıs gibi geliyor. SAnırım biz artık Ortadoğunun abisiyiz. Dünkü Davos Hareketi ile Iran ve Mısır ekarte edilmiştir. Israil bize çalışmaktadır. Sanırım yeni Osmanlı Turkiye devletine dogru gitmekteyiz.. Eski sınırlarımıza geri döneceğiz. Yemene kadar bizimdir.
[QUOTE=LaNCe;78871][B]bu SEREN denen [/B][B]adam[/B] kendini ne sanıyor? [B]ukalalıkta[/B] meşhur guzu bile önünde kuzu gibi kalıyor maşallah sanırsınki karşıda Greenspan konuşuyor..:rolleyes: bildiğim bildik kestiğim kestik tavırlar sergileyen,insanları küçümseyen,her şeyi ben bilirim edasıyla dolaşan hatta önceki sayfada bir forumdaşa hakarete varan sözler sarfeden bu zattan kimse rahatsız olmuyormu? aptal muamelesi görmek hoşunuzamı gidiyor? sanırım gidiyor..önceki gün iki forumdaş haklı olarak bu duruma tepki gösterdiği için diğer üyelerin hışmına uğrayıp ayrılmak zorunda kaldı..[B]yazık yurdum insanı işte kendini bir halt zanneden tipler baştacı ediliyor.[/B].[/QUOTE]
[QUOTE=cırcır;78892]Tarafsız bakınca,
Kalın olarak işaretlediğim kısımlarda size katılıyorum. Forumun bir üyesi olarak bu konular beni rahatsız ediyor.[/QUOTE]
iyi bakamamışınız yalnız......
foruma hiç katkısı ve emeği olmayan zatımuhteremin biri gelip
yazıları begenmediği birine
1.bu adam
2.ukela
3.kendini bi halt zanneden tip diyor
bu hakkı nerden alıyor...
allahtan bana demedi.....