şöyle meynak bi analiz edesim var emme graf müsait deel ::: vade sonularını ve yıl başılarını sevmeyorum gayri
Printable View
şöyle meynak bi analiz edesim var emme graf müsait deel ::: vade sonularını ve yıl başılarını sevmeyorum gayri
[quote=TÜRKOĞLU;178829]yaw ama saçmalık.2 vadede birden aynı anda ve aynı işlem oluyor.ters işlem değil yani.2.000 kontratı yakın vadede alan-satan EFG şubat vadede de alan-satan EFG...
saçma sapan işlemler ya...çivisini çıkartıyorlar piyasanın...[/quote]
Acaba bu olaylardan dolayı mı geçmiş verilerde değişiklik oluyor.Virmanlar falan etkiliyo olabilir mi?
[QUOTE=fXci;178833]şöyle meynak bi analiz edesim var emme graf müsait deel ::: vade sonularını ve yıl başılarını sevmeyorum gayri[/QUOTE]
anliz bekliyorz..fxcim..+.
[quote=flexy;178834]Acaba bu olaylardan dolayı mı geçmiş verilerde değişiklik oluyor.Virmanlar falan etkiliyo olabilir mi?[/quote]
sanmıyorum çünkü bu iş genelde vade sonları oluyor.ama veri sapıtmaları sanırım dönem içerisinde herhangi bir zamanda oluyor.ilgisi olduğunu pek sanmıyorum.
VOB yönetimi böyle salak salak işlemlere müsade etmemeli ama nerdeee?
İşte Almanya'da Yılın Golü!
[url]http://www.medyaspor.com/v02/news.aspx?id=38017[/url]
Tarih :29.12.2009
Duyuru No: 2009-253
1 Ocak 2010 Tarihinde Resmi Tatil Sebebiyle İşlem Yapılmayacaktır
1 Ocak 2010 tarihinde resmi tatil sebebiyle Borsamızda işlem yapılmayacaktır.
31 Aralık 2009 Perşembe günü gerçekleşen işlemlerin takasının tamamlanması 4 Ocak
2010 Pazartesi günü gerçekleştirilecektir.
Üyelerimizin ve yatırımcıların dikkatine sunulur.
Eskiden 31 aralık yarım gün tatil olmaz mıydı, ben mi yanlış hatırlıyorum...
[quote=TÜRKOĞLU;178838]sanmıyorum çünkü bu iş genelde vade sonları oluyor.ama veri sapıtmaları sanırım dönem içerisinde herhangi bir zamanda oluyor.ilgisi olduğunu pek sanmıyorum.
VOB yönetimi böyle salak salak işlemlere müsade etmemeli ama nerdeee?[/quote]
Vobaş yeni işletim sistemi almış ya belki aracı kurumlar kendine alıp kendi satıp deniyolardır.Bi ihtimal tabi.
[QUOTE=flexy;178842]Vobaş yeni işletim sistemi almış ya belki aracı kurumlar kendine alıp kendi satıp deniyolardır.Bi ihtimal tabi.[/QUOTE]
Artık telefon kesildiğinde vob da kesilmeyecek mi acaba :)
Şort tabiki şort bir tanem
65700 seviyesinde son iki gündür ilk defa aralık vadede zayıflık başladı devamı gelir insallah
[quote=enorton;178843]Artık telefon kesildiğinde vob da kesilmeyecek mi acaba :)[/quote]
Yada elektrik.dng