-
[quote=indregandi;178884]Ahanda sistem [B][U][I]günlük geçici sat verdi[/I][/U][/B], bu kadar çabuk mu lo pc ötüp druyore, sakinliğim bozuldu vallaha, savaş yerleri çaldı lo, baltam nerde[/quote]
eee, oyle indikatorlere boyle sinyal.:::. kalicisi yok mu bunun?
-
[quote=Astatin;178877]hemen demedik yaw...2-3 hafta içinde bir zaman olsun bizim olsun[/quote]
öyle desene patron,
2 ayağımızı bi pabuca sokuyosun :::
-
duygusallığa gerek yok, şubat vade şortlar 675 ve 700 den flat...625 points cillop
-
Günlük zisteme göre 675 geçici sat, üstü temiz hazırlıklar buna göre yapılsın, deniz durumu 2, tornalar 200, dümeni ortala,...personele platforme tabure,....
-
MTX 60 dk test yaparken tarihi en başa götürdüğümüzde benim gibi abuk sonuçlarla karşılaşan var mı?
[IMG]http://img64.imageshack.us/img64/6825/adszmq.jpg[/IMG]
-
[quote=nunu;178885]eee, oyle indikatorlere boyle sinyal.:::. kalicisi yok mu bunun?[/quote]
şimdi ilk graftaki sis, herkesçe kabul görmüş, benim tarafımdan terbiye edilmiş bir sis, diğer graflarda ki indiklerde manyak çalışan, patenti bana ait, indikler ayrıca bir sis te orada var, her yer kontrol altında nunu, vatanı savunmak kolay deel gördüğün gibi, bu kadar kaynak transferi yeter onlara, soyduracaklarına ankaranın ayazında gaz sıkılan cop yiyen kardeşlerimize versinler, nunu, boa nunu, voborsanın en güclü boası,......ecuk paylaş gız,
-
[quote=SaNCaKTaR;178819] Bende ya öğle arası yada 16-17 saatleri arası bekliyorum o tokatı.[/quote]
Vay PaLe yine harcadın bizi 1 saat erken davranıp Tokatı basmışsın..ahh bu toplantılar.. neyse ikinci ve daha derin tokatı yakalamak ümidi ile....boks.
-
zero işlem short devam.. uzlaşmayı 62.000 hayal ediyorum..::::::
-
[quote=Cerphin;178892]zero işlem short devam.. uzlaşmayı 62.000 hayal ediyorum..::::::[/quote]
Ağzına sağlık senin, bacim bu nunu çok çektiriyore bize, dün capon mapon dedi, olmaz didik, anlamıyo bu, cerpino bacim,......yazıları okumuyo bu, makro neyin sallamıyo,......
-
[quote=indregandi;178890]şimdi ilk graftaki sis, herkesçe kabul görmüş, benim tarafımdan terbiye edilmiş bir sis, diğer graflarda ki indiklerde manyak çalışan, patenti bana ait, indikler ayrıca bir sis te orada var, her yer kontrol altında nunu, vatanı savunmak kolay deel gördüğün gibi, bu kadar kaynak transferi yeter onlara, soyduracaklarına ankaranın ayazında gaz sıkılan cop yiyen kardeşlerimize versinler, nunu, boa nunu, voborsanın en güclü boası,......ecuk paylaş gız,[/quote]
bogalik coktan bitti:::
-
vadeli tolardak, kıpraşma ve 5 dk indikler doymasına rağmen tepki gelmemesi nedeniyle şorta dönüş..sistemde şort nasılsa **
-
5 dakikalık sistemim 11:40 itibarı ile sat konumuna geçmesiyle uzunlar kapanıp shorta geçildi.
Ayılığa erken başladı pala, bi bildiği vardır:) saygılar..