ABD'DEKI NOEL TATILI NEDENIYLE MBA KONUT PIYASASI VERILERI BU HAFTA YAYINLANMAYACAK
-MATRIKS-
burdan yak demedi deme ibrahim
Printable View
ABD'DEKI NOEL TATILI NEDENIYLE MBA KONUT PIYASASI VERILERI BU HAFTA YAYINLANMAYACAK
-MATRIKS-
burdan yak demedi deme ibrahim
yahu sabah şubat vade tolara bakıyordum almaya niyetliyim..28-18.5..hadi lem dedim günün en yükseğindenmi alacam derken...32 oldu :)
[QUOTE=indregandi;178922]Bu da diğer sistemim, günlük, 28.08.2008 [B]astitat[/B] takvimine göre başlangıcı, %83 karda, henüz sinyal vermedi ama bu zaten sinyal verdimi, %15, 20 başlar diye düşünürüm,.....
[/QUOTE]
Hocam x30yvade neden kullanmıyorsun sistemde, ayrıca sistem sat verdiğinde flat kalmış, açığa satmamış bir de kaldıraç 1 değil galiba...
şimdilik hoşçakalın, bir noter işim var, akşama görüşürüz, temennimiz herkesin gönlüne göre olsun,...malum yeni bir yıl ve başlangıçlar psikoloji en iyi sistemdir,...........
şindik kıpraşma var kalp atışları duyuyorum...eeet olcek olcek...para sayma makinesi kimdeydi onu baaa göndersin çabık.lazım olcek bana...:D
japoncamı da geliştirmeliyim acil...
makari masuka...takari masuka :D
nası asti dil sorunu yaşamam deel mi :..:
[QUOTE=eksper;178918]bu düşüşün ückağıt olduğunu düşünüyorlar herhalde....yoksa özellikle kuzusuz düşüş olmaz.....[/QUOTE]
eeeett..üç kavıt..kapanışa bakalım..şaka..:p
ikili dipi buldunmu..söle..
[QUOTE=Astatin;178924]yahu sabah şubat vade tolara bakıyordum almaya niyetliyim..28-18.5..hadi lem dedim günün en yükseğindenmi alacam derken...32 oldu :)[/QUOTE]
sabah aldım azöncede öptüm deyyusu....emme aralık vadeyi....
sakine'nin silikonlar patlar birazdan...
[quote=enorton;178925]Hocam x30yvade neden kullanmıyorsun sistemde, ayrıca sistem sat verdiğinde flat kalmış, açığa satmamış bir de kaldıraç 1 değil galiba...[/quote]
sistem 7 ay al da kalmış, dediğin olayları denedim hala da devam ediyorum, ama diğer olayları kullandığımızda bu performans ortaya çıkmaz, dile kolay 7 ay boa yapmış, bu trend için uygun bir sistem, yani diğer enstrumanlar kullanılarak trend değişimi yakalanmalı, aksi gebertir adamı bu,......bir sistem tek başına yeterli deyil, sen de 3 sistem kullanıyorsun, ben genelde sistem kullanmıyorum bu gün bir bakıyım dedim, o nedenle,....başlangıç ise astatinin geçen ortaya attığı sistemler üzerine muhabettetki başlangıç 25.08.2008 tarihi,.....ilgine teşekkür ederim,....
[quote=indregandi;178932]sistem 7 ay al da kalmış, dediğin olayları denedim hala da devam ediyorum, ama diğer olayları kullandığımızda bu performans ortaya çıkmaz, dile kolay 7 ay boa yapmış, bu trend için uygun bir sistem, yani diğer enstrumanlar kullanılarak trend değişimi yakalanmalı, aksi gebertir adamı bu,......bir sistem tek başına yeterli deyil, sen de 3 sistem kullanıyorsun, ben genelde sistem kullanmıyorum bu gün bir bakıyım dedim, o nedenle,....başlangıç ise astatinin geçen ortaya attığı sistemler üzerine muhabettetki başlangıç 25.08.2008 tarihi,.....ilgine teşekkür ederim,....[/quote]
Yuvarlak çöte son nümorolarını deniyürler sanırım...
Bir gün daha dayanırmı...
goçlar..gelii..hehe..