100-150 arası full uzadım.
Ağa eşeklik edip sabahki tokadı tekrarlarsa çok kınarım.
Allah utandırmasın.:confused:
Printable View
100-150 arası full uzadım.
Ağa eşeklik edip sabahki tokadı tekrarlarsa çok kınarım.
Allah utandırmasın.:confused:
Almanlar tatilemi girdi yoksa onlardada elektrik veya telekom falan mı kesildi.?
az evvel garanti-internet şb. den mesaj geldi cep telefonuma...
artık şifrenizi kimse bilmeyecek.siz dahil diyor...ayrıntılı bilgi garanti internet te diyor...
o ne lem? şifre bilmeden nasıl işlem yapıcez? ne günlere kaldık yaw...teknolojinin hızına bak sen.şifresini bilmediğimiz yere para yatırıyoruk...
şubat vade başından...
[QUOTE=parderi;178984]Almanlar tatilemi girdi yoksa onlardada elektrik veya telekom falan mı kesildi.?[/QUOTE]
Almanlar tatile girdi diye biliyorum...
[QUOTE=TÜRKOĞLU;178985]az evvel garanti-internet şb. den mesaj geldi cep telefonuma...
artık şifrenizi kimse bilmeyecek.siz dahil diyor...ayrıntılı bilgi garanti internet te diyor...
o ne lem? şifre bilmeden nasıl işlem yapıcez? ne günlere kaldık yaw...teknolojinin hızına bak sen.şifresini bilmediğimiz yere para yatırıyoruk...[/QUOTE]
Aklıma levent kıcanın bir parodisi geldi... Kesinlikle kimse açamaz diye kilit satıyordu :D
birisi aldı dükkana taktı... Millet alkışlıyor falan, hırsız geldi açamadı...Adam teşekkür ediyor... Dedi ben nasıl açıcam? Levent abi, ben kimse açamaz demiştim dedi sen de açamazsın :D
Yalçın Küçük
[url]http://www.ensonhaber.com/gundem/247407/bu-yargic-f.gulenin-adami.html[/url]
[QUOTE=nunu;178916]kuzu, vobix, fxci, boz ayi, queen, sovalye nerelerdesiniz?[/QUOTE]
yuaw nunu grafa tam alıcı gozuynen bakmaya nıyetlenıyorum elentrikler kesiliyor....
2 kere oldu gı ... 3. de cihazlar bozulacak deyüü bakmıyorum..
[QUOTE=TÜRKOĞLU;178986]şubat vade başından...[/QUOTE]
Pambık'cım şubata hiç bakmamıştım. Sağolasın dikkatimi çektin.
Tablonda ilk beştekiler 46000 uzun yapmış. Karşılığında da garibim vobdaşlarım 22000 kısa yapmış. Şimdii bu beş tane at hırsızı altın tepsi içinde 22000 yoldaşıma karmı dağıtacaklar.
IIh , haftaya düşer diyordum ama bu tatlı şarkıyı kolay kolay bitirmiyecekler galiba.:(
[QUOTE=TÜRKOĞLU;178986]şubat vade başından...[/QUOTE]
ihale iş yatırıma kalmış sanki.. dag gibi 40 k lik efg kalmıs 8 k long tarafında
Short tarafında saglam bi ayak oyunu olsa gerek %44 lük diğer bana göre aganın kendısı.. dagıtmıs dıkkat cekmemek ıcın .. burası saglam ayak gibi durmuyo .. kendisi olmayınca piyasada işlem yapılmadıgı da ortaya cıktı açık ve net.. malı iteleyeceği adamda kalmadı.. olsa olsa kendı ortakları ve yaltakcılarına iteler burdan öteye.. artık kim kime dumduma takılır dururlar :) imf işini iki üç kere daha kullanır zaten o sallantıda bıtane adam kalmaz piyasada..
[quote=TÜRKOĞLU;178985]az evvel garanti-internet şb. den mesaj geldi cep telefonuma...
o ne lem? şifre bilmeden nasıl işlem yapıcez? ne günlere kaldık yaw...teknolojinin hızına bak sen.şifresini bilmediğimiz yere para yatırıyoruk...[/quote]
Bak nacisane dost tavsiyesi; Cep e şifreyi leyin yerine gidin OTP alın.. Çoğu banka veriyor ya beleş yada 10-15 liraya...Hem daha güvenli hem de mesaj başına ücret v.s. ödemezsin..Dinle beni pişman olmayınız
[quote=Astatin;178993]Bak nacisane dost tavsiyesi; Cep e şifreyi leyin yerine gidin OTP alın.. Çoğu banka veriyor ya beleş yada 10-15 liraya...Hem daha güvenli hem de mesaj başına ücret v.s. ödemezsin..Dinle beni pişman olmayınız[/quote]
eşim kullanıyor garanti bankası beleş vermiş.otomatik şifre türetiyor durmadan.güsel bişey...
belki garantinin gönderdiği mesajda bununla ilgilidir.
ama öyle cebe mesajla tek kullanımlık şifre falan ters iş.her nete girdiğimde birde kısa mesaj parası mı vercez.o eyi valla...