-
[quote=TÜRKOĞLU;179029]yooooooookkkk eyle deeel işte...uyanık capon seni :..:
sen dedin depecek nooldu depti gaç pıvan 75 :..: ya sonna geri düştü yeni dip yaptı artık senin depiş hükmünü yitirdi...ex depiş oldu :..:
ama ben tam dipten döndükten sonra çıktım sahneye :D
takari masuka :D[/quote]
ne dipledi..aynı fiyata tekrar gördü...ayrıca yeni sinyal gelene kadar eskisi geçerlidir...senin sistem kaçta sat verdiydi heee:..::..:
Takashi Palaya
-
[quote=Astatin;179030]masa zayıf kalmış biraz:::[/quote]
hahahahahah bu eyiydi...lem allahın dağında,ayı mağralarında ne bekliyordun :..:
neresi sandın orayı istiklal deki çiçek pasajı mı :D
-
[quote=TÜRKOĞLU;179032]hahahahahah bu eyiydi...lem allahın dağında,ayı mağralarında ne bekliyordun :..:
neresi sandın orayı istiklal deki çiçek pasajı mı :D[/quote]
yok ben yemekleri değil, yemeğin diğer konuklarını kastettim..:..::..:
-
[quote=Astatin;179031]ne dipledi..aynı fiyata tekrar gördü...ayrıca yeni sinyal gelene kadar eskisi geçerlidir...senin sistem kaçta sat verdiydi heee:..::..:
[B]Takashi Palaya[/B][/quote]
benkim mi? söylersem ağzın açık kalır ama :D
benim sistem bugün şubat vade 65.500 de SAT verdi henüz AL yok muhtemelen 4-5.000 pıvan yükselip tepeyi yaptıktan sonna dönerken AL verir :D
cyber system bu taaam mı? anadın nı? :D
tikkaaaat et arkaaaya :::
-
Şimdi bir güncelleme yapayım dedim, güncelledim bir de ne göreyim 16 barında AL oku çıktı :D
Yani bu işin noku çıktı...
-
[quote=enorton;179035]Şimdi bir güncelleme yapayım dedim, güncelledim bir de ne göreyim 16 barında AL oku çıktı :D
Yani bu işin noku çıktı...[/quote]
MatRİSK attack::::::
-
-
[quote=abka;179037]eksi makas olmuş..[/quote]
hehehehe...Ben sabah eksi makas istiyorum amma Şubat vadede demiştim..bakalım duam tutacahmı
-
[QUOTE=enorton;179035]Şimdi bir güncelleme yapayım dedim, güncelledim bir de ne göreyim 16 barında AL oku çıktı :D
Yani bu işin noku çıktı...[/QUOTE]
Şu anki durum vade sonu olmayacaktıki don gömlek long olurdum lakin vade sonu yemedi hayvan terli! numunelik long devam 65450 açılış pozisyonu 66200 lere vermedim gül gibi longumu bu fiyattanmı vereceeeemmm!
-
[QUOTE=Astatin;179038]hehehehe...Ben sabah eksi makas istiyorum amma Şubat vadede demiştim..bakalım duam tutacahmı[/QUOTE]
kanımca yarın akbnk a verecekler..
-
[quote=abka;179040]kanımca yarın akbnk a verecekler..[/quote]
vakbn, İSC SIRALAMASI İLE BEKLİYORUM BEN ATRAKSİYONU....BU İKİSİNDE tgg 2 YE İNMİŞ....NEW TREND ON THE WAY...DEMİ LEM PAMBIH
-
sabah 66200 den yaptıgım sortları 63 bin gibi agaya teslim etmeyi planlıyorum hadi agam at ellerini cebine biraz