[B]nunu [/B]löngınşaynemisin hala :::
Printable View
[B]nunu [/B]löngınşaynemisin hala :::
[quote=abdullah yıldız;179042]sabah 66200 den yaptıgım sortları 63 bin gibi agaya teslim etmeyi planlıyorum hadi agam at ellerini cebine biraz[/quote]
Bugün 66200 gördümü?
[quote=Larossıan;179044]Bugün 66200 gördümü?[/quote]
şubat vade üstat
[quote=Astatin;179041]vakbn, İSC SIRALAMASI İLE BEKLİYORUM BEN ATRAKSİYONU....BU İKİSİNDE tgg 2 YE İNMİŞ....NEW TREND ON THE WAY...[B]DEMİ LEM PAMBIH[/B][/quote]
eeet sağlam bir hareketin eli kulağında olmalı...
Ben daha shortluk bir numara göremiyorum biraz daha bekliyecem.
Akşama flat mantıklı, yarın vade sonu, sabaha sat konumunda açarsak kısa, al konumunda açarsakda uzun mantıklı olur diye flat..
Birde spot piyasada yılsonu olması sebebiyle bugünlerde, açığa işlemler zarar yazmasın diye düşüş olmuyor diye düşünüyorum:) saygılar.
İyi akaşamalar cümleten,
[quote=TÜRKOĞLU;179046]eeet sağlam bir hareketin eli kulağında olmalı...[/quote]
kulağındaysa iyi:..::..::..: (Pascal ı hatırla:))
kazançlarınız bol ve bereketli olsun dostlar.. Her N kadar vob dışına az da olsa çıktık ve kalp kırdık ise affola.. svg..
[QUOTE=SaNCaKTaR;179052]kazançlarınız bol ve bereketli olsun dostlar.. Her N kadar vob dışına az da olsa çıktık ve kalp kırdık ise affola.. svg..[/QUOTE]
Abi sen gel daha sık yaz, mevzu mühim değil :)
Ben geceye long kaldım... Benim sistem 300 short, 325 al veriyordu... son iki saniyeye kadar 325 teydi ama 300 den son sn biri işlem geçti... Sistem short ben long kaldım :)
Pascal zaten long... Most da AL da... Sabah ola hayrola...
ver küsküyü...
Forumun güzel insanları! Bu artık bu seneki son görüşmemiz :..: Yarın nete giremeyeceğim Nasip kısmet seneye görüşürüz.Kendinize ve ailenize iyi bakın AKILLI OLUN! :..::..::..:
MUTLU YILLAR!