[quote=a.kaya;314078]cidden sanmıyorum düşüşe devam edecek belhal kardeş bence tabi ki[/quote]
önümdeku indike baktuğumda daha yukaru yol var sabahmu kullanacak şimdumu onun tercuhu kaya.
Printable View
[quote=a.kaya;314078]cidden sanmıyorum düşüşe devam edecek belhal kardeş bence tabi ki[/quote]
önümdeku indike baktuğumda daha yukaru yol var sabahmu kullanacak şimdumu onun tercuhu kaya.
Asti 15 liğe göre yapak dedik işlemi 750 den kaçırdık biliyon sonra 86100 den daldık ve çarpıldık ama sağlık olsun 325 puan :o ama şu muhakkak ki burda çok hızlı olacaksın saniyeler içinde değişiyor her şey ve pişman değilim stopladığıma :..::..::..:
belhal kardeş neden 775 de kapadım dersen 5 likde şort onaylı geldi 775 de sinyali ondan kapadım :)
neden şort açamadın dersen 5 lik ile işlem yapmıyorum sadece flatlamak yada stop için kullanıyorum işlem için 5 lik sadece takipte şu anda
[quote=Strategist;314079]Altın istediğim yerlere geldi ama sert düşüyor şu an... Düşüş momentumu azalsın, alım sinyali beklerim artık ama ben çıkacam... Artık sinyal geldi mi trafikte cepten müdahale ederiz... Şarampole bile yuvarlansam trade'imi yaparım... :..:[/quote]
Allah korusun patron, ağzından yel alsın...
[quote=Astatin;314055]aman yannış anlama olmasın..ben kayay noooltttiii diyelim derken long pozda oldugunu bilmiyordum..bana graşka derken takıldığı için ben de noolti dedim ona..üwwwwwwwwwww[/quote]
[quote=a.kaya;314075]noldi derken :( olabilir taş çıkaiblir ayu çıkabiilr biliyon burası vob gayet doğal :([/quote]
aybediyon kayatron, sonra açıkladım durumu...ben pozunla değil, graşka ile dalga geçen mesajınla dalga geçiyordum üwwww
[QUOTE=Strategist;314079]Altın istediğim yerlere geldi ama sert düşüyor şu an... Düşüş momentumu azalsın, alım sinyali beklerim artık ama ben çıkacam... Artık sinyal geldi mi trafikte cepten müdahale ederiz... Şarampole bile yuvarlansam trade'imi yaparım... :..:[/QUOTE]
buyur patron .. 1377 tutarsa tutar .... :o:o:o:o .. ben deneyecem gibi ....
[quote=Strategist;314079]Altın istediğim yerlere geldi ama sert düşüyor şu an... Düşüş momentumu azalsın, alım sinyali beklerim artık ama ben çıkacam... Artık sinyal geldi mi trafikte cepten müdahale ederiz... Şarampole bile yuvarlansam trade'imi yaparım... :..:[/quote]
.dng.dng.dnggüzeldi patron
[quote=Strategist;314077]Tamam da Astetro sistemselliğe de inanmıyo ki patron... Kendi sistemine bi kere uymuşluğu yok daha... :..: Ne TA'ya inanıyo, ne EW'ye inanıyo, ne sisteme inanıyo... Bi gün çarpılacak diye korkuyorum... :..: :..:[/quote]
o kadar da deeellll..::: kazandırırlarsa hepsine inanıyorum..:rolleyes: EW ye inanmıyo değil, bilmiyorum...:cool: KTA nın çok da faydası yok kanaatimce... ...yine de aralarında en çok inandığım Sistem.dng
Bence; En iyi trader, ne zaman sistemle ne zaman histemle ne zaman ta ile ne zaman ew ile trade edeceğini hissedebilen.dngtraderdır..:D:D(şaka)
kapanışa doğru sat gelirse geçic falan dalarım şorta :..:
[quote=Astatin;314094]o kadar da deeellll..::: kazandırırlarsa hepsine inanıyorum..:rolleyes: EW ye inanmıyo değil, bilmiyorum...:cool: KTA nın çok da faydası yok kanaatimce... ...yine de aralarında en çok inandığım Sistem.dng
Bence; En iyi trader, ne zaman sistemle ne zaman histemle ne zaman ta ile ne zaman ew ile trade edeceğini hissedebilen.dngtraderdır..:D:D(şaka)[/quote]
örnek kaya desene Astustad :::::::::
Altın 1372 altı 1345...
Artık 5 liği ciddi ciddi düşünmeye başlıyorum 775 den SAT dedi 15 lik ise hala longda kaldı garibib .dng.dng.dng
[quote=a.kaya;314100]örnek kaya desene Astustad :::::::::[/quote]
örnek kaya