-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]31 Aralık Perşembe [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [B] USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (26 Ara) 15:30 455K 452K Orta [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (19 Ara) 15:30 5076K Orta [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD NAPM-Milwaukee Endeksi (Ara) 17:00 57 Düşük [/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ocak ayı Hazine borçlanma programı (17:00)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]3. Çeyrek Dış borç verileri (17:30)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]3. Çeyrek Kamu net borç verileri (17:30)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR="red"] [B]İngiltere, Fransa 14:30’da Kapanacak.. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Dax, Bovespa kapalı..[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Dow, S&P tam gün açık.. [/B] [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][IMG]http://img693.imageshack.us/img693/9277/excyilbs1220092.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT]
-
Günaydın arkadaşlar herkese bol kazançlar ......
-
günaydın herkeşe,
eveeeeeet acısı tatlısıyla koca bir yılın son gününe geldik...inşallah kazasız belasız bugünüde atlatırız.
hayırlı ve bol kazançlı bir gün dilerim herkeşe...
IMF-IMF-IMF deyor gazeteler...imza çok yakın v.s...PALA namert PALA yine işine geldiği gibi döşetmeye başladın haberleri deeel mi?
yallah VOBORSA...
-
dün bir sayım koymuştum en fantastik olanından...o sayım 63.550 aşağı kırılırsa ÇÖP olur...
FYI...
-
[B][U]teşekkür ve teprik sponsorumuz selçuklu[/U][/B] , daha gelmedi mi?:D
-
[quote=TÜRKOĞLU;179112]günaydın herkeşe,
eveeeeeet acısı tatlısıyla koca bir yılın son gününe geldik...inşallah kazasız belasız bugünüde atlatırız.
hayırlı ve bol kazançlı bir gün dilerim herkeşe...
IMF-IMF-IMF deyor gazeteler...imza çok yakın v.s...PALA namert PALA yine işine geldiği gibi döşetmeye başladın haberleri deeel mi?
yallah VOBORSA...[/quote]
JP Morgan, RTE nin ağzından duymadığınıza inanmayın deyor IMF hususunda..Ama paritelyin fıçır leyinde toparlamış..Zaten PALA nın geçeğe ihtiyacı yok, gaz yeter...Ben klasik zırlamamı yapayım, sisteme nedne uymadım abi .üüwwwwwwwwwwww:rolleyes:
-
Günaydın herkese..
Her yol mübah,falcılar...vs ...vs....
Şimdi durum şu; burcumuza görede oluyor herşey,vatandaş [B]kova[/B] burcu
diğerleri [B]boğa [/B]burcu oluyor[B]...[/B]
Peki öyle olunca ne oluyor [B].........:confused:[/B]
[B]Ben çok utanıyorum artık....[/B]
-
nöölüyo le ::: birden fışkırdık
-
ben dedim ama deel mi? ayılara kıyım olabilir deyu...açılışa bakın be...şubat vade 67.450 gördü...yakın vade 67.525...oha bee...
yakın vade dün 65.300 kapandıydı...2.225 pıvan GAP...
-
Günaydın ehrkese
ekranı görünce gözüm döndü , Allah Şhortculara sabır versin..
flat flat izliyom..
-
günaydın...........
şubat vade 67.000 şort...................
-
67500 den alanları şimdiden teprik ediyorum kafadan 1500 puan yediler...