operasyon öncesi iyi ahazırlanmışlar son gün için muhteşem performans ve huzurlarınızda assolist PALA .brv.brv.brv.brv.brv.brv
Printable View
operasyon öncesi iyi ahazırlanmışlar son gün için muhteşem performans ve huzurlarınızda assolist PALA .brv.brv.brv.brv.brv.brv
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler bu gün manyak bir gün olabilir diye aklımdan geçirmiştim geçen vade kapanışında öyle olmuştu.Ama açılışı görünce manyak sözü az kalır
1000 puan haşırtos ve istop sayın kardeşlerim
Vay anasını şansa uzun kalmıştım dün gece... :)
[quote=fXci;179117]nöölüyo le ::: birden fışkırdık[/quote]
IMF panikçileri VOBda işbaşında..
valla ALLAH ın sevgili kuluymuşum...dün şubatı şortladım 950 den ve 625 ten kapattım...325 pıvan karlan...üstüne geceye LONG bile yapacaktım paylaştığım sayıma istinaden geri dedim dur cambazlık etme...şansa bak...
neyse en azından karlan kapattık ve zarardan kurutlduk yohusam şindi -1.200 yazmıştık deftere...aboo abooo abooooo.....
günaydın
ama günümüz karanlık galiba
manipulasyon var mı? yok mu?
500 lü rakamları görünce aralıkta 63500 mü dedim bi baktım ki inanamadım 67500
pala resmen short kıyımı yaptı üwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
la bu IDB nin de**...guya hızlıymış diye kullanmaya başladık bu emir iletim sistemini..açılışla birlikte 66400 şubat vadeye alış (kavır+lonkk) gönderdik, nasıl gerçekleşmemiş **...sonra yukardan kavırme ettik..ü[url]www..1000[/url] puan haşşıırrrrrtttttttossssss
[B]Cümleten Günaydın..
Herkes için hayırlısı ne ise o olsun..
[/B]
Çok fena bir başlangıç oldu.. üüü
Aralık-Şubat makası 1000 puanı buldu.. Ohaaa Lebrammm Ceymsss.. :eek:
67125'den ilave..
Ölümüne SHORT a* ve g*.. :D
[QUOTE=TÜRKOĞLU;179127]valla ALLAH ın sevgili kuluymuşum...dün şubatı şortladım 950 den ve 625 ten kapattım...325 pıvan karlan...üstüne geceye LONG bile yapacaktım paylaştığım sayıma istinaden geri dedim dur cambazlık etme...şansa bak...
neyse en azından karlan kapattık ve zarardan kurutlduk yohusam şindi -1.200 yazmıştık deftere...aboo abooo abooooo.....[/QUOTE]
Eskiden daha kötüydi şimdi yine iyi 1200 gap birşey değil... Mesela muhtıra da -4000, akp kapatma davasında -3500, Paulson un açıklaması snrası geçen eylülde +3000 gap olmuştu.... Zaten geçen yıl ekime bakın hergün +- 3000 gap var...
pala..yı hafife alanlar...şimdi anladınız mı....bu palanın nasıl biri olduğunu...
sıkışınca abisini çağırdı...[B]gapala [/B]işbaşında............
boz ayı işte bu anı bekliyordu....[B]sabırla........[/B]
Dün san sazan a bahsettiğim olayın benzeri yaşanıyor, şubat vade aralığa göre 300 puan daha fazla yükseldi şuanda...