yaklaşık 850 kontratlık alımla aralık vade çizlmiş oldu
Printable View
yaklaşık 850 kontratlık alımla aralık vade çizlmiş oldu
[QUOTE=pazer;179104]burada adres vermek doğru mu bilmiyorum..........
mgs12-> borsafan.com adresinde yazmaya devam ediyor.....
ben burada ve birkaç forumda ara ara yazıyorum.........
malum siteden 2011 yılına kadar atıldım :D
açtıklarında birkaç kişiye küfredecem komple atsınlar :D
.[/QUOTE]
küfretmeye ne hacet hocam gelmişsin bak burası da çok güzel bi ortam takıl güzel güzel , sevgi saygı kardeslik bla bla ... ugrastıgına degmez kufurle filan..
[quote=boz ayı;179132]pala..yı hafife alanlar...şimdi anladınız mı....bu palanın nasıl biri olduğunu...
sıkışınca abisini çağırdı...[B]gapala [/B]işbaşında............
boz ayı işte bu anı bekliyordu....[B]sabırla........[/B][/quote]
bu andan itibaren panik yapan kaybeder........bu hareketi planlarıma dahil
etmiştim......panik yok......bu çıkış fırsat benim gibiler için....
çok bekledim bu anı...çokk.....
Günaydın arkadaslar,
Baska bir günde 100 puan hareket ettiremeyecek bir hacimle 2000 küsür puan yükselip 1000 küsür puan düstük:)
[QUOTE=fXci;179117]nöölüyo le ::: birden fışkırdık[/QUOTE]
Bu açılışın suçlısı fXci dün gönderdiğin gırafın bu günkü tepe noktasına değdik hep
senin yüzünden oldu Allahtan açıyı biraz daha dikleştirip 70000 bine değdirmemişsin o zaman kısacılar yanmıştı. Gıraf için tebrikler.
[IMG]http://i49.tinypic.com/ek13lc.jpg[/IMG]
barabak bara...way **
Yakın vade kademe analizi... Arkadaşlar cinlik yapıp piyasa emri gönderdiler ama cin olmadan adam çarpmaya çalıştıkları için kafadan 1200 puan daha çarpıldılar... zararları 2400 oldu...
Bu tür durumlarda soğukkanlı olmak lazım... 67500 den satanları da gerçekten teprik ediyorum...
[IMG]http://img190.imageshack.us/img190/6344/adszvy.jpg[/IMG]
[QUOTE=enorton;179140]Yakın vade kademe analizi... Arkadaşlar cinlik yapıp piyasa emri gönderdiler ama cin olmadan adam çarpmaya çalıştıkları için kafadan 1200 puan daha çarpıldılar... zararları 2400 oldu...
Bu tür durumlarda soğukkanlı olmak lazım... 67500 den satanları da gerçekten teprik ediyorum...
[IMG]http://img190.imageshack.us/img190/6344/adszvy.jpg[/IMG][/QUOTE]
Aynen aramızda bundan faydalanabilen varmı ben daha ne oluyo demeye kalmadan geri döndü HSCB den biri yanlış emir girmişti öyle oldu sandım.
Astatin o bar varya longculara çalıştı yılın son gününde ve shortcuların elinde o bar kaldı. Bu nasıl bi piyasa...
[quote=enorton;179140]Yakın vade kademe analizi... Arkadaşlar cinlik yapıp piyasa emri gönderdiler ama cin olmadan adam çarpmaya çalıştıkları için kafadan 1200 puan daha çarpıldılar... zararları 2400 oldu...
[/quote]
şunun birde şubatını yapıştırsana...
şubat vade de dün seans sonunda açılan lonklar 67.200 gapandı...dun bu efg credit citi poz taşımıştı şubata...vardı bı hınoğlu..belliydi...
bu sıkılan son kurşundur.........silahta mermi kalmadı.....bundan sonrası bilek kuvvetine
dayanır.....[B]silah icat oldu mertlik bozuldu.....[/B]
haydi bakalım [B]gapala[/B] .....bu son günün tadını çıkar....haftaya seni ellerimle [B]boğacağım..[/B]