<nuni>[B] nunu [/B]</nuni> ::: namıssız ... sen zaten burnunun dorusuna gittinmi hekkattan işinde dorusuna gidiyon
Printable View
<nuni>[B] nunu [/B]</nuni> ::: namıssız ... sen zaten burnunun dorusuna gittinmi hekkattan işinde dorusuna gidiyon
Bu ana kadarki tüm işlemler ekli dosyada...
Günaydın arkadaşlar . Yılın son günü hayırlı uğurlu olur işallah.
spot bu ağırlığı taşımaz....bugün taşısa...yarın çöker....bu leş yahu....
hadi bakalım [B]gapala[/B]..........
[QUOTE=boz ayı;179160]son hafta makas ..makas..diye tutturdum.....bir numero vardı....
ortaya çıktı...sabırla bekledim...sabırla....artık numero ortaya çıktı....
boz ayı..da ortaya çıkar.......şort......şort....[/QUOTE]
Sn boz ayı amacım tartışmak değil fakat bu yazıyı da yazmalıydım.
Siz tecrübeli olup sadece tek yöne işlem yaparak kazanıyor olabilirsiniz, fakat sizden etkilenip çok zarar ediyor olabilirler.
Forumlarda tek yöne ısrarla işaret etmenin kimseye faydası olmaz, daha dikkatli olsak iyi olur kanısındayım...
Saygılar...
bunun adı [B]gasp...[/B]dır.....
[B]gapala[/B] hesabını soracağım [B]unutma....[/B]
kendi adıma tedbirimi almama rağmen....[B]tüm ayu kardeşlerim adına hesap soracağım.[/B]
[B]burnundan getireceğim....[/B]
ayın 31 inde sert hareket bekliyordum..bunu 3-5 kere yazdım...
sert hareket oldu..ama malesef ters oldu...950 puan mokoko.....
[quote=fXci;179157][IMG]http://i47.tinypic.com/w8qn7k.png[/IMG][/quote]
savolun ağalar... şu an terminalden uzağım..şu 66400 den geçen 25 kontratın alıcısı satıcısı kim görebiliyonuzmu...???? önemli...
Nedir o yav, nolmuş burası 67500 ler görülmüş falan, gördünmü geç kalmanın cezası işte.
Dünden depoda full dolu idi değerlendiremedik . Neyse bunada şükür.
Ha bu arada enorton kazara uzun kaldım diye hayıflanıyodun. Gördünmü eğrisi doğrusuna çıkar diye bir laf vardır. Burası Vob. ters olan doğru, doğru olanda terstir çoğunlukla.
Ben 66500 le boşalttım. Bu gün dahada bulaşmayacağım hiç değilse seneyi karla kapatalım.
[quote=hilmi;179165]Sn boz ayı amacım tartışmak değil fakat bu yazıyı da yazmalıydım.
Siz tecrübeli olup sadece tek yöne işlem yaparak kazanıyor olabilirsiniz, fakat sizden etkilenip çok zarar ediyor olabilirler.
Forumlarda tek yöne ısrarla işaret etmenin kimseye faydası olmaz, daha dikkatli olsak iyi olur kanısındayım...
Saygılar...[/quote]
sınırlı vaktimde iki kelam edeyim....geriye dönük okuyun lütfen...
şort yapmayın diye bir haftadır ikaz ediyorum.....şimdi şort diyorum..
bunlar benim fikrim.....sende fikrini yaz güzel kardeşim.....
muhalefet etmek daha mı kolay.....
[QUOTE=enorton;179162]Bu ana kadarki tüm işlemler ekli dosyada...[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;179168]savolun ağalar... şu an terminalden uzağım..şu 66400 den geçen 25 kontratın alıcısı satıcısı kim görebiliyonuzmu...???? önemli...[/QUOTE]
Beim mesajda tüm işlemler var...
[IMG]http://img682.imageshack.us/img682/8661/adszln.jpg[/IMG]
cümleten günaydın bu sabah uyuyayım dedim .. yeni uyandım .. vay a* .. poz yok .. gol olmuş ..
long arkadaşları teprik ederim .. açılışta şort olan arkadaşlarıda teprik ederim .. dünden short olan arkadaşlara geçmiş olsun .. flat olan arkadaşları kınıyorum .. ehehuehue :D:D