[QUOTE=Astatin;179168]savolun ağalar... şu an terminalden uzağım..şu 66400 den geçen 25 kontratın alıcısı satıcısı kim görebiliyonuzmu...???? önemli...[/QUOTE]
al aste
[IMG]http://i49.tinypic.com/2he9dtu.png[/IMG]
Printable View
[QUOTE=Astatin;179168]savolun ağalar... şu an terminalden uzağım..şu 66400 den geçen 25 kontratın alıcısı satıcısı kim görebiliyonuzmu...???? önemli...[/QUOTE]
al aste
[IMG]http://i49.tinypic.com/2he9dtu.png[/IMG]
[QUOTE=boz ayı;179170]sınırlı vaktimde iki kelam edeyim....geriye dönük okuyun lütfen...
şort yapmayın diye bir haftadır ikaz ediyorum.....şimdi şort diyorum..
bunlar benim fikrim.....sende fikrini yaz güzel kardeşim.....
muhalefet etmek daha mı kolay.....[/QUOTE]
Benim fikrim imzamda yazıyor.
Geçmişte forumlardan çok etkilendim, sonra etkilenmemek için aylarca forumlara girmedim.
Şimdi etkilenmiyorum.
Umarım kimse kimseden etkilenmez....
Torosun mutluluk çubuğu için teşekkür ederim. .lelele.lelele.lelele
67500den 1 adet vermiş :::::::::
burda fikir paylaşıyoruz....pozisyonlarımızı yazıyoruz....
Allah herkese akıl vermiş......kullanması için.....
yazmak veya yazmamak...işte bütün mesele...yazılarımdan rahatsız olan varsa...
boz ayı gider....tartışmaları piyasa üzerine yapalım..kişiler değil...
boz ayı forum ahalisine bol şans diler..tartışmak şu durumda zaman ve para kaybı
demektir.....
[B]hoşçakalın........[/B]
[quote=Sancar;179175]Torosun mutluluk çubuğu için teşekkür ederim. .lelele.lelele.lelele
57500den 1 adet vermiş :::::::::[/quote]
57.500 mü :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
10.000 pıvan mı kazandın? :D
[quote=boz ayı;179176]burda fikir paylaşıyoruz....pozisyonlarımızı yazıyoruz....
Allah herkese akıl vermiş......kullanması için.....
yazmak veya yazmamak...işte bütün mesele...yazılarımdan rahatsız olan varsa...
boz ayı gider....tartışmaları piyasa üzerine yapalım..kişiler değil...
boz ayı forum ahalisine bol şans diler..tartışmak şu durumda zaman ve para kaybı
demektir.....
[B]hoşçakalın........[/B][/quote]
yav nereye hocam lo kal lütfen sana seviyoruz lo
günaydın arkadaşlar !
alex aralık vadede 65175 sat vermişti dün.
şık bir çalım attı ve ilk barla beraber al a döndü doğal olarak..
66275 aralık stop 67125 şubat vade long !
şu imf olayının vadenin son günü piyasa kapalıyken pişirilip açılışa yakın servis edilmesinede pes diyorum..kesinlikle çalışılmış bir hareket..
şerefsizlik lem bu...tamam kazanan için süper bir yıl sonu kapanışı oldu emme birde kaybeden var lem...olacak iş mi? adamın boğzında düğümlenir lem!yılın son günü gacırt diye GAP...
pışt PALA...
GACIRT nerdesin? hala off-line olarak mı izliyorsun? astide sana benzedi :D
[quote=TÜRKOĞLU;179177]57.500 mü :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
10.000 pıvan mı kazandın? :D[/quote]
67500 olacak.kom
Uzlaşmaya giderim artıkkkkkk.lelele.lelele.lelele
[QUOTE=TÜRKOĞLU;179180]şerefsizlik lem bu...tamam kazanan için süper bir yıl sonu kapanışı oldu emme birde kaybeden var lem...olacak iş mi? adamın boğzında düğümlenir lem!yılın son günü gacırt diye GAP...
pışt PALA...
GACIRT nerdesin.hala off-line olarak mı izliyorsun.astide sana benzedi :D[/QUOTE]
dur abi daha kapanmadı yaw :::
[quote=TÜRKOĞLU;179180]şerefsizlik lem bu...tamam kazanan için süper bir yıl sonu kapanışı oldu emme birde kaybeden var lem...olacak iş mi? adamın boğzında düğümlenir lem!yılın son günü gacırt diye GAP...
pışt PALA...
GACIRT nerdesin.hala off-line olarak mı izliyorsun.astide sana benzedi :D[/quote]
gulp üüüüüüüüü:D:D
valla yinede şükür diyorum...dün 550 pıvan kar bugün 1000 puan zarar nette 500 zarar de...eskiden beyle haberlerde %3-4 lerden başlayıp %15 lere varan haşırdatmalar oluyodu malum...sistem bir kez daha ceza kesti..1500 pıvan kar yerine 1000 pıvan zarar odlu..neyse artıkın gısmerrttt
[QUOTE=TÜRKOĞLU;179180]şerefsizlik lem bu...tamam kazanan için süper bir yıl sonu kapanışı oldu emme birde kaybeden var lem...olacak iş mi? adamın boğzında düğümlenir lem!yılın son günü gacırt diye GAP...
pışt PALA...
GACIRT nerdesin.hala off-line olarak mı izliyorsun.astide sana benzedi :D[/QUOTE]
Benim sistem buünkü hareketle aralık ayında eksiye geçti, 5000 puanı da heba etti... 2007 Mayıs ayında aynen buna benzer bir durum oluşmuş... Tek işlemde 5000 kar ardından 5500 zarar var... Sonrası ise süper Haziran yine karlı ama temmuz malum seçim ayıydı 24000 puan ka var... Bir daha görürmüyüz öyle günler bilemiyorum...
Acil 24.000 puana ihtiyacım var :D