-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;179195]deli para ama sapık bir sistem enorton...çok ciddi bir sermeyn olmalı bununla trade etmek için ve çok düşük kaldıraçla girmelisin poza.
hatırlarsan bundan birkaç ay evvelde dibe vurmuştu getirisi...hemde iyi vurmuştu...
hakkaten adı süper uymuş bu sisteme...bizim PASCAL NOUMA gibi ne zaman ne etceği bellisiz.hep kelle koltuktasın şindi ne yapacak avaba diye :::[/QUOTE]
Kasım ayında düşüşte full terste kaldı ama kasımda zararı yok... Temmuz 7500, ağustos 14000, eylül 5100, ekim 6600, kasım 1750... Daha öncesi yok, matriks sağolsun... Neyse elimizde cevher var ama cesaret edip giremiyoruz... Bu ocaktan itibaren portfoyun birazı ile işlem yapmaya başlayayım bari...
-
[quote=enorton;179189]Pascal son durum...
[IMG]http://img709.imageshack.us/img709/9545/hsbc.png[/IMG][/quote]
pascalın dünki asistiyle bugün golü attık. tşk. enorton.dng devamını bekleriz pascaldan:D
-
Hayırlı seanslar dilerim Arkadaşlar aranıza yeni katıldım... 3 senedir Vob içerisindeyim mekanik sistemler, metastock, indikatörler ve 10 yıllık piyasa tecrübemi sunup sizlere faydalı olabilirim diye düşünüyorum...
-
[QUOTE=vobarey;179201]Hayırlı seanslar dilerim Arkadaşlar aranıza yeni katıldım... 3 senedir Vob içerisindeyim mekanik sistemler, metastock, indikatörler ve 10 yıllık piyasa tecrübemi sunup sizlere faydalı olabilirim diye düşünüyorum...[/QUOTE]
ne iyi ettinde geldin hoşgeldin +. nickin güzelmiş
-
66500 longum son poz ... alsat yapacam bugün ...boks..boks..boks. .. akşama kadar hedefim 3500 point ehuehuehue .boks..boks..boks.
-
[quote=selçuklu;179203]66500 longum son poz ... alsat yapacam bugün ...boks..boks..boks. .. akşama kadar hedefim 3500 point ehuehuehue .boks..boks..boks.[/quote]
foruma cok takilma o zaman. dikkatini dagitma.
-
uzlaşma tahminim 70000 üstü .. hayırlı uğurlu olsun ...
-
[quote=boz ayı;179156]ikinci parti için 67.600-67.900 aralığını bekliyorum.........
stop yoktur.....slow traderler böyle günler için vardır.....
asla panik yok.....[B]göğüs göğüse çarpışma haftaya olacak..........[/B][/quote]
ikinci posta 67.650 şort............
-
[quote=fXci;179202]ne iyi ettinde geldin hoşgeldin +. nickin güzelmiş[/quote]
Hoşbulduk tşk ederim .lelele
-
65200 tepe geçilmez (Biraz nostalji yapayım dedim) :)
-
[QUOTE=nunu;179204]foruma cok takilma o zaman. dikkatini dagitma.[/QUOTE]
çok yazamam .. arada flat olunca yazarım ..ama çok sorun değil .. ama çok hızlı klavye kullanırım .ehuehue .:::
-
[QUOTE=enorton;179199]Kasım ayında düşüşte full terste kaldı ama kasımda zararı yok... Temmuz 7500, ağustos 14000, eylül 5100, ekim 6600, kasım 1750... Daha öncesi yok, matriks sağolsun... Neyse elimizde cevher var ama cesaret edip giremiyoruz... [COLOR="Blue"]Bu ocaktan itibaren portfoyun birazı ile işlem yapmaya başlayayım[/COLOR] bari...[/QUOTE]
Ben sizin yerinizde olsam (diğer sistemlerim idare ediyorsa) kötü bir ay geçirmesini beklerim, kullanacaksam da mutlaka stoplu kullanırdım.