su an kisalarla bekliyorum kisalardan kar alinca tekrar spota doncem vobda uzun yapmayi dusunmuyorum.Vobu dusus zamanlarinda kullanmak daha mantikli gibi geliyor bana.
Printable View
su an kisalarla bekliyorum kisalardan kar alinca tekrar spota doncem vobda uzun yapmayi dusunmuyorum.Vobu dusus zamanlarinda kullanmak daha mantikli gibi geliyor bana.
sayın fallow
düşündüğünüz hisse varmı
topigini açıp araştıralım.
sayın fallow
düşündüğünüz hisse varmı
topigini açıp araştıralım.
Buğünü düdükleme günü ilan ediyorum, Usd/jpy yukarı borsalar aşağı, kafayı yediler...
Buğünü düdükleme günü ilan ediyorum, Usd/jpy yukarı borsalar aşağı, kafayı yediler...
Yarın yukarı yapacaksak AŞŞAGI
Yarın aşşagı yapacaksak YUKARI
KASMALARI lazım...................
Yarın yukarı yapacaksak AŞŞAGI
Yarın aşşagı yapacaksak YUKARI
KASMALARI lazım...................
[QUOTE=teo;26342]Buğünü düdükleme günü ilan ediyorum, Usd/jpy yukarı borsalar aşağı, kafayı yediler...[/QUOTE]
ya bende flatım trend yok dusunyorum hala yanılmayz umarm
[QUOTE=teo;26342]Buğünü düdükleme günü ilan ediyorum, Usd/jpy yukarı borsalar aşağı, kafayı yediler...[/QUOTE]
ya bende flatım trend yok dusunyorum hala yanılmayz umarm
Hocam niye öyle diyon sayı aşşağı kırıldı biraz sebeblenelim.....
yukarı kırarsa degiştiririz pozları...........
Hocam niye öyle diyon sayı aşşağı kırıldı biraz sebeblenelim.....
yukarı kırarsa degiştiririz pozları...........