şip-şak 77050 den short yaktı 15:05 kapanışıyla..
Printable View
şip-şak 77050 den short yaktı 15:05 kapanışıyla..
bir küçüçük aslancık vaaarmışş...nımnım..pişman olaacaksın günün birinde..nınınınınım
eksi kpanış olsa ne iyi olurdu .. ühühüh . .seagate patron ayıyı koyyunca düştü .. teprik ederim abi .. roket koyunca çıkıyor ayı koyunca düşüyor .. ben ayı koyunca ralli olur hep .. üühühüh
ben 325 shortlari sevmeye basladim:) 77 altinda biraz kalsa asik olcam zaten
[quote=selçuklu;270760]eksi kpanış olsa ne iyi olurdu .. ühühüh . .seagate patron ayıyı koyyunca düştü .. teprik ederim abi .. roket koyunca çıkıyor ayı koyunca düşüyor .. ben ayı koyunca ralli olur hep .. üühühüh[/quote]
Patron sistem geçici sat çakıyo.. Pala duruma el atmazsa 2dk sonra verecem müjdeli haberi...
[quote=abka;270754]str em sat da..77150 den..bu ne iş([COLOR=red]xxx [/COLOR]parametresinden dolayı..biraz erken veriyor..)..kan kaybı devam ediyor..[/quote]
çok gizemli ve havalı..şşşşşşşşşşşşş:rolleyes::cool:
Ahanda sistem de short... Ben sabah 76800'den short'a geçmiştim, sistem 77000'den short verdi ve bana 200 puan taktı... üvvvv... Geçemeyecek miyim şu hınzırı....
benim sistemler hala alda...enteresan...ben ise hala şortum..bu daha da enteresan :) heuhuhe
[QUOTE=Astatin;270763]çok gizemli ve havalı..şşşşşşşşşşşşş:rolleyes::cool:[/QUOTE]
gizem herşeydir..:)..çok momentumlu yukarı olmadıkca mokoko bizi bekler...
60'lık hala long modunda ama... üvvvv...
khhhh khhhhhh
-boarder'dan üsse
kkhhh khhhhhhh
-devam et boarder
khhh kkkhhhhh
-zirve avı operasyonu başarılı, tamam...
kkhhh khkkhhhhhhh
-avladığın geyikleri de yanında getir boarder
khhh khhhhhhhh
-ııı eeee şeyyy....geyikler derken? büssürü geyik vurdum da, yanıma 1 tane aldım abey..
khhhh kkkkhhhh
-Allah cezanı vermesin boarder, tamam!
Vadeli beşlik genişleyen
[URL=http://www.ressim.net][IMG]http://www.ressim.net/l/upload/d643b772.jpg[/IMG][/URL]
120 lik grafiği referans alarak beşlik genişlyen üst bandını aşağıya çektik ve shorta geçtik.
Bana göre genişleyen alt bandına ya da çok yakınına kadar bir düşüş gelme olasılığı var.Artdından ise grafikte işaret ettiğim şekilde yeniden genişleyen üst bandına gideriz diye düşünüyorum.
Genişleyen alt bandı 75800 lerden geçiyor.