-
[quote=nunu;179220]niye saklaniyorsun? voba basladigindan beri hic terse kalmadigini ya da bundan sonra kalmayacagini iddia edenler mi var? bakma sen onlara, palavra atiyorlar.:::.[/quote]
Nunucum benim utanacak bişeyim yok şükür,yanlış anlama,başkaları
utanmayınca ben utanıyorum hepsi bu...üüü
-
600 yeresine kadar düşüş bekliyorum .. orası tutmazsa 250 ye iner bence .. kısa devam şimdilik .. 950 stopreverse yeresi benim ...
-
kullandığım kurum her zaman ki gibi
ikinci yükseliş eşiğinde erişime kapandı ve terste kaldım telefonla arayıp kapattırdım pozu yibbaaa günlük gapı bile kaçırsam sonrasında bi şekilde zarar ediyorum benden kaçmıyor.. .dng.dng.dng.dng.dng.dng
arkadaşlar siz siz olun aracı kurum olarak bankalardan sakın sakın sakın aslanlı logosu olan kurumu kullanmayın istisnasız tüm yükselişlerde erişim kesildi .. telefon açtığımda da hep tepeden kapattım , savunmaları da hep aynı işlem yapılıyor.. sizde sorun var.. tamam ben de sorun var büyük bir salağım sizle işlem yaptıgım için ama insan biraz da kendınde sorun arar yahu 50 kere aynı şikayeti yaptım , diğer siteler açılırken sizinki açılmıyosa siz de de bi sorun vardır :)
ok bu kurumla işim bitti benden bu kadar.. tüm fonu aktarıp enortonun önerdiği kuruma geçiş yapıcam.. hesap açıktı zaten , portfoyun 4 te 1 i de ordaydı.. hiç değilse işlem yapmamış olurum kafam rahat olur..
bu ne sorumsuzluk bu ne aymazlık bu ne musteriyi aptal yerine koymaktır yahu.. helal olsun bu devirde ayakta kalmaları bıle başarı..
-
[quote=htkemal;179219]Sayın enorton anladığım kadarıyla sizde fazla cesaret edip tam olarak sisteminize uymuyorsunuz. Ben de kendimce geliştirdiğim sistemime uyamıyorum sonra niye sistemime uymadım diye dövünüyorum tabii benim sistemim sizin sistem kadar kar getirmiyor ama bazen bir kontratla bile olsa pozsiyon açmıyorum acaba sizde mi? Sistemine tam olarak uyup bir kontratla da olsa pozisyon açıp uyan arkadaşlar var mı?[/quote]
Valla ben varım... Bu öyle bişey ki sistem zararları illa etmelisiniz ve de tabiki sistem sizin güveninizi kazanmış olmalı tabi bu baya zor çünkü piyasa hareketleri kendisini sürekli geliştiriyor ve dönem geliyo elinizdeki en ii sistem bile göçebiliyor ancak riski 4000 puanı aşmayan bir sistem ve poz miktarıyla işlemlerin %75 ine bile girseniz deli gibi para kazanıyorsunuz... Bu piyasada kazanmak psikolojiyi beyinden atmaktan geçiyor o da imkansız ben bile %100 uymuyorum sistemlerime ama avantajım sistemin kötü olabileceği sinyalleri az çok eleyebilme yeteneğim biraz yorum biraz tecrübeyle ama nolursa olsun sistemlere uymadan kazanmanz imkansız çünkü borsa denen şey insan psikolojisini tamamen yıkan birşey... Ben elimdeki portföyün %30 u kadar kontratla poza giriyorum atıyorum 10 milyar varsa 4-5 pozla işlem yapıyorum bu methodla tüm portföyü son 9 ayda 2 kat yükselttim sistemimle ki 2009 sistemin en kötü senesiydi ve ağustos vade dışında pek para yapılmadı bu sene tabi son 9 ayı kastediyorum...
Bir de bir sistem 10 dklığı aşmamalı 10 dklığın üstündeki vadelerde sinyal üreten saatlik 20 dklık gibi sistemler bence riskinizi arttırıp psikolojinizi duman edebildiğinden 10 dklık üstü sistem bence kullanılamaz...
-
Güzel ve karlı bir sabahtı.
-
Bu gün acaip sürprizli olacak gibi.
-
Otoyol ve bogaz koprulerının gecıs ucretlerıne %13.91 oranında zam yapıldı
-
[QUOTE=vobarey;179228]
Bir de bir sistem 10 dklığı aşmamalı 10 dklığın üstündeki vadelerde sinyal üreten saatlik 20 dklık gibi sistemler bence riskinizi arttırıp psikolojinizi duman edebildiğinden 10 dklık üstü sistem bence kullanılamaz...[/QUOTE]
Ben de tam tersini düşünüyorum :) Herkes kendisine uygun olan trade tarzını benimsemeli diyelim...
-
nasılsınız....yurdumun yetim evlatları....
genemi IMF ile anlaşmış tayyip agabeyim....ayda bir defa anlaşıyor...sonra cayıyor....
amma....
onun her yaptıgı bu anlaşmalarda....agam sille tokat girişiyor....
yurdumun yetim evlatları....tayyip agabeyimin bu garip IMF flörtü....turbanlı ılımlı ıslam tarzında yürüyor...bakışarak...ellemek yok nikaha kadar emme...
emme...
agam bunu kullanarak...ellemedigi vetan evladı kalmadı...agam gırıstiyan...flört anlayışı direkt yatak...yatagı gurmu gumastan....murad alıp murad veriyor....
-
[QUOTE=sazan;179231]Bu gün acaip sürprizli olacak gibi.[/QUOTE]
Ne açıdan süprizli abi ::: Daha da mı yukarı yoksa aşağı mı??
-
[quote=enorton;179233]Ben de tam tersini düşünüyorum :) Herkes kendisine uygun olan trade tarzını benimsemeli diyelim...[/quote]
Evet öyle de diyebiliriz bana göre ise zarar toplam puanı / kar toplam puan oranı %30 u aşmayan bir sistem diyebiliriz... Bir sistem bir vadede 20000 puan net kar etmiştir bunu 30000 puan kar 10000 puan zarar edip yapmıştır bir diğeri ise 25000 puan kar edip 5000 puan zarar ederek bunu yapmıştır ben 2.sini tercih ederim sırf bu nedenle beni 2009 da ayakta tutan sistemimde vazgeçtim 3 hafta önce...bence bu tip bir sistem uygundur ama aylık ortalama toplam zararı 2500 ü aşmayan bi sistem ile çalışılmalı...Çünkü psikoloji bir kez kaybedildimi bir daha sisteme geri girene dek insan akla karayı seçiyor:)
-
[quote=jani;179234]nasılsınız....yurdumun yetim evlatları....
genemi IMF ile anlaşmış tayyip agabeyim....ayda bir defa anlaşıyor...sonra cayıyor....
amma....
onun her yaptıgı bu anlaşmalarda....agam sille tokat girişiyor....
yurdumun yetim evlatları....tayyip agabeyimin bu garip IMF flörtü....turbanlı ılımlı ıslam tarzında yürüyor...bakışarak...ellemek yok nikaha kadar emme...
emme...
agam bunu kullanarak...ellemedigi vetan evladı kalmadı...agam gırıstiyan...flört anlayışı direkt yatak...yatagı gurmu gumastan....murad alıp murad veriyor....[/quote]
Guzum sende utanmışa benziyorsun..üüü