Son durumda İndregandi potföyünün 1/2 si şubat vade şorttur, kalanın 1/2 si usd longdur, ve geriye kalanı ile nakittir, kar yazana kadar yeni poz almayacaktır, portakal orda kal demiştir,........
Printable View
Son durumda İndregandi potföyünün 1/2 si şubat vade şorttur, kalanın 1/2 si usd longdur, ve geriye kalanı ile nakittir, kar yazana kadar yeni poz almayacaktır, portakal orda kal demiştir,........
fxci patron bi projeksyon analiz çizsene abi sana zahmet ..
ben çizdımda koymaya utanıyorum gayri .. ... eheuhe:o:o:o:o
herzamanki gibi palanın eli dogrultusunda gönderilmiş ve ayarlanmış imf haberi ....kanuni ve acık soygun düzenleniyor...
Saatlik sistemim dün 16:00 barinda al verdi, ben de kisalarimi kapadim ve flat girdim geceye! Sisteme güvenmedigim her zaman bir terslik oldu, ama bir türlü güvenmezi de ögrenemedim:(
beni corttan asla indiremessin deyyus...bugünkü kar 1700 puvan...sıkıysa gel 70000 e orada ebenin örekesini ikinci kez göstereyim sana.....
[quote=selçuklu;179268]fxci patron bi projeksyon analiz çizsene abi sana zahmet ..
ben çizdımda koymaya utanıyorum gayri .. ... eheuhe:o:o:o:o[/quote]
Abi,
sen proceksiyonun kitabını yazmadın mı hala?:)
Piyasa hesaplar zarar yazmasın diye uğraşırken ne habrler çıkarttırılıyor öööle yaaaa, yok öğleden sonra tatil falan yazıyolar, bi arkadaşta öyle bi site okumuş tatil sanmış...ben dedim ne tatili? oyun oynuyanda çok resmen...ama dünden flat kalan bugün malı götürecek bir poz alabilir, tabiii bir sonraki vadede...
Bakın şu haberlere..bi tarftanda başbakanın kendi ağzından duymadıkça haberlere inanmayın demeyi ihmal etmiyolar:)
[URL="http://www.haberturk.com/ekonomi/haber/197402-Erdogan-IMF-anlasmasi-tamam.aspx"]http://www.haberturk.com/ekonomi/haber/197402-Erdogan-IMF-anlasmasi-tamam.aspx[/URL]
Yılan hikayesine dönen IMF anlaşmasıyla ilgili yılın son gününde önemli bir gelişme oldu. Basına Başbakan Erdoğan’ın dün yapılan MYK toplantısında IMF görüşmeleriyle ilgili sona gelindiğini söylediği haberleri yansıdı. Erdoğan’ın, Türkiye’nin şartlarının kabul edildiğini ve 2 yıllık bir anlaşma imzalanacağını açıkladığı söyleniyor. Fortis Bank analistleri bugün yatırımcılara gönderdikleri raporlarda Reuters kaynaklı IMF anlaşması haberini öne çekerken, haber piyasalarda coşkuyla karşılandı.
BORSA 53 BİN PUANA DAYANDI
Uzun süredir bu anlaşmayı bekleyen İMKB'de ise artan alımlar endeksi 53 bin puan sınırına taşıdı. Endeks 52 bin 728 puanla son iki yılın en yüksek seviyesin ulaştı. IMF anlaşması açıklamasının İMKB endeksi üzerindeki etkisi yüzde 2 seviyelerine ulaştı. Noel tatili nedeniyle yabancıların çok fazla işlem yapmadığı borsada IMF coşkusunu devam etmesi bekleniyor. [COLOR="YellowGreen"]Ancak uzmanlar, Başbakan Erdoğan'dan resmi bir açıklama gelene kadar yatırımcıların dikkatli olmaların öneriyor. [/COLOR]
[COLOR="Red"]Bu arada yılın son işlem günü olduğu için bugün piyasalar 12.30'da kapanacak ve sadece tek seans işlem yapılacak. İMKB 4 Ocak 2010 tarihine kadar kapalı olacak. [/COLOR]
Diğer taraftan dış piyasalarda da olumlu seyir devam ediyor. Dolar 1.51 liranın üzerinde tutunmaya çalışırken euro 2.16 liradan satılıyor.
[B]Bu durumda short kovalamaktam başka çare kalmıyor görüyorum:) ...saygılar.[/B]
[quote=jani;179266]yıl 1999...rahmetli eco basbakan....
gene aralık ayı...ımf ile anlaştık....IMF parayı verdi...kuru sabitledi....
ve dediki...cıkacak her sıcakcı gırıstiyana bu verdigim dolarları vereceksin...
ecoda verdi...yıllardır türkiyede olanlar bonodan...borsadan çıkıp...650 liradan dolarları alıp gittiler...
IMF bunnarın çıkışını saglamıştı...hepsi 3 ay içinde oldu....subat 2000 de çöküş geldi...
yani...IMF türkiyenin krizini baslatmıştı...o yıllarda....
bu bakımdan...NAKİTTE VE TETİKTE YEDDİ CEDDİNLE BİRLİKTE BEKLİYECEKSİN....
hayat fırsatlarla doludur....[/quote]
ne diyor reklamda...türkiyenin patronları....
tıkır tıkır....tıkır tıkır...türkiyenin makineleri tıkır tıkır çaılşıyor....
bende guzu Olarak aynı şeyi söylüyorum....
TIKIR TIKIR...TIKIR TIKIR...BEKLİYORUM....
SİZ HAREKETE GEÇİNCE BENDE HAREKETE GECECEGİM....
tıkır tıkır...tıkır tıkır....anadın nı....
serde....soygun var....soygun tıkır tıkır ...tıkır tıkır yapılır....
IMF gelince...lıkır lıkır...lıkır lıkır çekilir....
türkiyenin merkez pankasındaki rezerv dolarlar...tıkır tıkır...tıkır tıkır veriir....
bunnar...yurtdısına...ıkır lıkır...lıkır lıkır...çekilir...
bakınız 2000 yılı...dolar 650 den...1 600 e fıramıştı...TIKIR TIKIR....
Geçen gün spk başkanı açıklama yapmıştı...
Piyasada manipülasyon yapanları görüyoruz, ancak gücümüz yetmiyor gibi bişeyler söylediydi hatırlarsanız...
Buna nasıl gücün yetecek arkadaş...ancak yakalayıp yakalayıp asacaksın derim ben:D...o zaman bu işleri çeviren kalmadığından rahata kavuşulur bence:) şimdi hukukçular hoplayıp zıplamasın lütfen...belki ıslatınca çamaşır ipine kurusunlar diye asacaksın manasında kullandım ne biliyonuz.lelele...
YERİ BURJUVA VE YABANCI SERMAYE KOL KOLA...
tıkır tıkır...
emme bu sefer tayyip var....bakalım lıkır lıkıra izin verirmi....VERMEZ.
Heee valla Ülkemin soygun araçları tıkır tıkır işliyor:)
Tıkır tıkır