Bu VOB ne zaman sağlam duruyorsa korkacaksın. :)
Printable View
Bu VOB ne zaman sağlam duruyorsa korkacaksın. :)
vob a 33450 den sat gelmişti..spota da şimdi 33050 lerden sat geldi..tamam da vob niye güçlü..
Spot 33.182.02 yı 14:00 barı ıle kırmadı ve yatay bandayız dedı, dususun derınlesmesı ıcın (trend) buranın kırılması gerekır, aksı takdırde bandın altında oldugumuz ıcın tepkıye long olunur. 14:30 barı ıle durum netlesır..
[quote=sazan;79038]Sevigili Astatin,
"GORGEOUS"'da nedir yahu ?[/quote]
Göz kamaştırıcı, harikulade, görkemli.....muhteşem den bir derece daha haşmetli bir derece :)
[quote=SEYYAH;79042][B]muhteşem[/B] demek abi[/quote]
Değil, sözlüge baktım. "Tıkabasa yemiş" şeklinde translate ediyor. (Türkçe meali ile Dombik)
Endeksdeki islem hacminin dusuklugu cok ilginc??
VOB$ da Long gider dedim.. 6650... Vob30 short devam.... Kardeş bile geleblir..
Astatin xau-usd max kaç olur bugün satış düşünüyorum? Yahu JELIBONu gören var mı? :) EurUsd nerden tepki verir acaba?
[quote=sazan;79047]Değil, sözlüge baktım. "Tıkabasa yemiş" şeklinde translate ediyor. (Türkçe meali ile Dombik)[/quote]
ELLIOTT ta tamam sen ustasın lafımız yok abi :D
ama ben ingiliz dili ve eğt mezunuyum.tevazuda bi yere kadar :D
bol kazançlar,
[quote=sazan;79047]Değil, sözlüge baktım. "Tıkabasa yemiş" şeklinde translate ediyor. (Türkçe meali ile Dombik)[/quote]
İlahi bay SAZAN..o amerikan argosundaki karşılığı..Benim kullandığım manayı yukarıda yazdım+.+. Ayrıca sizin dediğiniz manada bile besili semiz bakımlı manasında kullanılıyor...Ki o haliyle bile yalan sayılmaz çünkü bu tradelerle baya bir besili olmuş olmalı portfoyunuz...(Mesela kadana yada katana kötü bir sıfat olabilir...ama kadana gibi kadın dediğinizde akan sular durur) :)...
with my respect
dax destek 4300-4320
[QUOTE=Astatin;79046][B]Göz kamaştırıcı, harikulade, görkemli.....[/B]muhteşem den bir derece daha haşmetli bir derece :)[/QUOTE]
Dogrusu budur..
Iltifat yani.
Sn BıkmışBroker, Seyyah ve Astatin,
Teşekkürler. Artık bu kelimeyi sanırım unutmam. (Ben "glorious" ' u sizin anlamını yorulmadan açıkladığınız kelime sanıyordum)
Sağlıcakla kalın.
ne 33100 müş..kırılmadı gitti..
32.700 hedef seviyeme tek nefes kaldı.. 500 puan daha... Vob$ Long devam...
Kırılırsa var ya ALLAAAAAH....:) sesi burdan duyarız :)
Yetmedi nefesi spotun, shorta devam
graf koyan yokmu arkadaslar asagı yukarı hedeflari görelim
DAx 4338 kırdımı iş biter
3:30 da önemli veri var.
ABD 4Ç08 GSYİH (öncü) (bek: -%5,5)
o zamana kadar buralarda tutup sonra karar verecekler herhalde
[B]Ingilizce de ayni anlama gelen 5-6 kelime bulmak mumkundur.[/B]
Mesela Tuhaf, Garip anlaminda 6 tane kelime bulmustum yillar once.. (Lisedeyken)
Aklimda kalanlar;
strange, odd, peculiar, bizzare .. vb
Kullanildiklari yerler ve vurgulamalar degisik.
Ayni kelimeler, Ingilterede baska yerde ABD de baska yerde, Avustralya da baska yerde ve bicimlerde kullanilabilir
32900-32550-32300 var bendeki sıra böyle
[QUOTE=bikmisbroker;79064][B]Ingilizce de ayni anlama gelen 5-6 kelime bulmak mumkundur.[/B]
Mesela Tuhaf, Garip anlaminda 6 tane kelime bulmustum yillar once..
Aklimda kalanlar;
Ayni kelimeler, Ingilterede baska yerde ABD de baska yerde, Avustralya da baska yerde ve bicimlerde kullanilabilir[/QUOTE]
1tanede benden olsun "weird"
[quote=bikmisbroker;79064][B]Ingilizce de ayni anlama gelen 5-6 kelime bulmak mumkundur.[/B]
Mesela Tuhaf, Garip anlaminda 6 tane kelime bulmustum yillar once.. (Lisedeyken)
Aklimda kalanlar;
Ayni kelimeler, Ingilterede baska yerde ABD de baska yerde, Avustralya da baska yerde ve bicimlerde kullanilabilir[/quote]
brokerlıktan hakikaten bıkmış olmalısınız...:rolleyes:
[QUOTE=bull market;77446]Dünya ekonomik forumu, davos görüşmelerine bizim katılım yapmamızı eleştiriyorum, protesto ediyorum, bu forum Dünya için en büyük tehlikedir, insanoğlunun şeytani planları burada masaya yatırılıyor, bu sayede eşşek kesimin emeline ulaşması için gerekli açıklar tüm dünyanın gözü önünde alenen veriliyor, maşalar sağolsun toplantıya katılımı kaçırmıyor, yazıklar olsun, hani nerde insanlık, saygılar.[/QUOTE]
Bakın arkadaşlar, saatlerdir geriden forumu okuyarak geliyorum, anca bitirdim ve bu yüzden kısa kesmek istiyorum..
Başbakan toplantıyı terketmekte ve insan öldürenlerin yüzüne karşı konuşmakla doğru yapmıştır yanlış yapmıştır, tartışmaya gerek yok bence, o davos u düzenleyenlerin umurunda bile olmaz, nitekim yahudi lobisi çalışmasına vakit kaybetmeden başlamış, daha evvelde bu lobiler başbakana yazı göndererek, Türkiyede antisemitizm artt,ı engellensin mesajı iletmiştir, yurtiçindeki yahudi örgütleride Türk halkını ve basınını antisemitizmcilik yapmakla suçlamış, Türk halkına hakaret etmişlerdir, son bir ayda olanlar bunlar sadece, daha evveliyatıda var ama esas soru şudur..
Bundan yüz yıl evvel top tüfek icad olupda mertlik bozulmadığı yıllarda devlet bile kuramayan dangalaklarla, şimdi faiz tahvil hazine bonosuyla dünya insanlığının sırtından kazandığıyla modern silahlara sahip olup 60 yıllık devlet kurdum diyen sonradan görmelerin karşısına çıkmaktır, Türkler tarih boyu devlet geleneği olan bir millettir.
Türkiyede köy muhtarı bile olamayacak peres in el kol sallamasına, bağırmasına dayanamayacağımız bir gerçektir, öyleyse Davos un ruhunada, moderatörünede, g.lmişinede, g.çmişinede >@aw½6 o deyip, katılmamak lazım böyle düzeneklere.
Eğer Türk milletinin her bir evladı ne kadar güçlü olduğunu bilseydi, çarşamba günü öğlende yazdığım bu yazıdaki gibi düşünürdü, ondan sonrada inanın bir teki bile davos a yetkili sıfatıyla gitmezdi, bunlar böyledir maalesef, parayla tankla tüfekle devlet kurmuş dangalaklar aklı sıra, masaya oturacak forum yapacak beni alt edecek, geçiniz bunları, ama oyuna gelmemek için kiminle masaya oturulur bilmek lazım, ceza olarak en az 500 yıl israil devlet başkanı ile bizim devlet başkanımız bir daha aynı masaya oturmamalıdır, önce adam olsunlar, ondan sonra antisemitizm den bahsetsinler, antisemitizm nerden çıkıyomuş? durup durukenmi? yoksa peres gibi dangalaklar yüzündenmi?.. saygılar..
[QUOTE=Astatin;79067]brokerlıktan hakikaten bıkmış olmalısınız...:rolleyes:[/QUOTE]
O niye ki??
[quote=bull market;79068]Bakın arkadaşlar, saatlerdir geriden forumu okuyarak geliyorum, anca bitirdim ve bu yüzden [COLOR=red]kısa [/COLOR]kesmek istiyorum..
Başbakan toplantıyı terketmekte ve insan öldürenlerin yüzüne karşı konuşmakla doğru yapmıştır yanlış yapmıştır, tartışmaya gerek yok bence, o davos u düzenleyenlerin umurunda bile olmaz, nitekim yahudi lobisi çalışmasına vakit kaybetmeden başlamış, daha evvelde bu lobiler başbakana yazı göndererek, Türkiyede antisemitizm artt,ı engellensin mesajı iletmiştir, yurtiçindeki yahudi örgütleride Türk halkını ve basınını antisemitizmcilik yapmakla suçlamış, Türk halkına hakaret etmişlerdir, son bir ayda olanlar bunlar sadece, daha evveliyatıda var ama esas soru şudur..
Bundan yüz yıl evvel top tüfek icad olupda mertlik bozulmadığı yıllarda devlet bile kuramayan dangalaklarla, şimdi faiz tahvil hazine bonosuyla dünya insanlığının sırtından kazandığıyla modern silahlara sahip olup 60 yıllık devlet kurdum diyen sonradan görmelerin karşısına çıkmaktır, Türkler tarih boyu devlet geleneği olan bir millettir.
Türkiyede köy muhtarı bile olamayacak [COLOR=red]Olmert[/COLOR] in el kol sallamasına, bağırmasına dayanamayacağımız bir gerçektir, öyleyse Davos un ruhunada, moderatörünede, g.lmişinede, g.çmişinede >@aw½6 o deyip, katılmamak lazım böyle düzeneklere.
Eğer Türk milletinin her bir evladı ne kadar güçlü olduğunu bilseydi, çarşamba günü öğlende yazdığım bu yazıdaki gibi düşünürdü, ondan sonrada inanın bir teki bile davos a yetkili sıfatıyla gitmezdi, bunlar böyledir maalesef, parayla tankla tüfekle devlet kurmuş dangalaklar aklı sıra, masaya oturacak forum yapacak beni alt edecek, geçiniz bunları, ama oyuna gelmemek için kiminle masaya oturulur bilmek lazım, ceza olarak en az 500 yıl israil devlet başkanı ile bizim devlet başkanımız bir daha aynı masaya oturmamalıdır, önce adam olsunlar, ondan sonra antisemitizm den bahsetsinler, antisemitizm nerden çıkıyomuş? durup durukenmi? yoksa olmert gibi dangalaklar yüzündenmi?.. saygılar..[/quote]
bu kısa hali diyosun:..:
olmert değil peres di sanırsam:..:
[quote=furkan;79065]32900-32550-32300 var bendeki sıra böyle[/quote]
32.300 harika olur...
[quote=bikmisbroker;79069]O niye ki??[/quote]
filoloji diyaloglarını sabah kadar sürdürürüm hali gördüm sanki :..::..:
[quote=bgungor68;79071]32.300 harika olur...[/quote]
200 sat 125 flat yaptım yine..forum istatistiği tehlike diyor..kısa olmayan çok az şahıs kaldı herhalde
[QUOTE=Astatin;79070]bu kısa hali diyosun:..:
olmert değil peres di sanırsam:..:[/QUOTE]
Düzelttim ama, Ne fark ederki? ha kel hasan, ha hasan kel, hepsi aynı [B]teres [/B]lerin:mad:
[QUOTE=Astatin;79070]bu kısa hali diyosun:..:
olmert değil peres di sanırsam:..:[/QUOTE]
olmert'le karıştırdı ama onunda yaptıklarını hatırlatalım hazır lafı geçmişken Başbakanla 6saatlik ortadoğu toplantısı yapıp toplantıdan cıkınca Filistine saldıran israil basbakanı.. basbakanı israilde arabasında 30dk bekleten israil devlet adamı...ve yanılmıyorsam "Filistin'e tankların uzerinde girmek hoşuma gidiyor" diyen israilli devlet adamı
[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=fkz88z88dcz5zz5flt.gif][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/fkz88z88dcz5zz5flt.gif[/IMG][/URL]
[quote=furkan;79075]olmert'le karıştırdı ama onunda yaptıklarını hatırlatalım hazır lafı geçmişken Başbakanla 6saatlik ortadoğu toplantısı yapıp toplantıdan cıkınca Filistine saldıran israil basbakanı.. basbakanı israilde arabasında 30dk bekleten israil devlet adamı...ve yanılmıyorsam "Filistin'e tankların uzerinde girmek hoşuma gidiyor" diyen israilli devlet adamı[/quote]
kısaca ......... diyosun
[QUOTE=Astatin;79077]kısaca ......... diyosun[/QUOTE]
aklına ilk geleni doldurabilirsin o noktalara :)
Hanımlar hadi longlayalım, yoksa bunlar düşmeyecek... Sabahki hemşire de gelsin, Belkim bir ikramı olur cezasını hafifletmek için... :)
USDYTL 1.6530 önemli direnç...kırarsa çuf çuf
[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=i03fqxxnh9ms4otf4e0.gif][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/i03fqxxnh9ms4otf4e0.gif[/IMG][/URL]
[quote=teo;79079]Hanımlar hadi longlayalım, yoksa bunlar düşmeyecek... Sabahki hemşire de gelsin, Belkim bir ikramı olur cezasını hafifletmek için... :)[/quote]
bence de kızlar longlasın...biz duralım
Merak ediyorum , acaba büyüklerin Traderlarıda burdaki gibi bir birlerine msg atıyorlarmıdır. Mesela " Hadi oğlum ya malı basalım gitsin destek mestek kalmasın..Önce sen ama" gibi..Ek olarak Vob da 1 Tik oynatmak için Toplam kaç sözleşme açmak lazım?