-
[quote=boz ayı;179345]bir haftadır yaprak kıpırdamayan piyasaya bugün ne oldu....
IMF.........bu kaçıncı IMF...havuç taktiği ....
başka...laga luga....hani yabancı tatilde idi...ula fırsatçılar....[/quote]
Ya boz ayı tecrübeli abim, herşey iyide hökümet aradan çekilsin, bize bu yeter, kaçıncı kez bunu yapıyorlar sayısı belli deyil, bu da kaynak trasferi hemde kralı, bir günde %3,blançoyu yazdırdılar adamlara, açıklama falan yapmasınlar yeter, bu şeyler açıklanmaz, yaparsın olur biter, bu adamları anlamak zor, bunu her meselede yapıyorlar, AB den tut, bilmem nereye kadar,........
-
subat teorik fiat 67.166 ....değişir bu....heh hee
-
[QUOTE=Astatin;179354]senin mesajının 3 öncesinde yazdımya apke....dng[/QUOTE] kızma hemen...:)
görmemişim...benim sistemde sat verdi..kısaldım...yakın vade ..subata bakmıyom...
17;34 de sistem doğrultusunda vade değişimi yapcam
-
[quote=abka;179357]kızma hemen...:)
görmemişim...benim sistemde sat verdi..kısaldım...yakın vade ..subata bakmıyom...
17;34 de sistem doğrultusunda vade değişimi yapcam[/quote]
ne kızacam ya:D:Dkızacak olsam, dün kapı gibi indikatörün 65600 de alverdiğinde almamış olmana kızarım:D:D:D
-
[quote=abka;179357]kızma hemen...:)
17;34 de sistem doğrultusunda vade değişimi yapcam[/quote]
ama sanki çarpılacağız :) histem öyle diyo..sanki kapanışa doğru hülülüllüü yukarı yapacaklar....bir de pascal a sor istersen..eli şortundamı değilmi
-
vay a* .. dıkandı pela ...
-
veriyle beraber yükseliş hızlanmış.....cnbc e....ver gazı ver he he he....hani nerde göremiyorum körmüyüm ne.....
-
son poz uzun devam .. uzlaşacam a* .. stop reverse yazılı altta ..
-
[quote=boz ayı;179333]ve son soru şubat vadede kim long..........[/quote]
Ben ne zaman bunu görsem vob yükselmiştir, oran 1/5, yükseldiğine göre ky shorttur, ky nin insider olanağı yoktur, dün örneğin, günlük sat çerçevesi çıktığında 675 altı sat üstü tut demiştik, bunu gösterdiler ky ye, senin de dediğin gibi oradan poz açanlar var, sen beynime kumanda ettim diyorsun, 56-59 arasındanda mutlaka adam yakaladı bunlar, bu gün %3 kaçtılar, son goller atılmakta, skor önemli, kaç tane atacaklar, yani problem bunu ne kadar uzatacakları, işte bunun için hükümet açıklama yapmamalı, bunun millete ve devlete faydası yok,
[URL=http://img705.imageshack.us/i/clipboard03k.png/][IMG]http://img705.imageshack.us/img705/1434/clipboard03k.png[/IMG][/URL]
-
[LEFT][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][SIZE=3]topic hazır kalabalıkken yazalım...[/SIZE][SIZE=3]birazdan herkes sıvışır çünkü....[/SIZE][/FONT][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/LEFT]
[CENTER][FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][B] “Sevdiğimizle doyasıya bir sohbet bile edemedik biz…[/B][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][B]Gözümüz saatte söyleştik hep,[/B][/FONT]
[B][FONT=Comic Sans MS]Yarışır gibi çalıştık,[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Hep yetişilecek bir yer vardı,[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Aranacak adamlar, yapılacak işler…[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Bir sonraki günün telaşı, bir öncekinin terine bulaştı.[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Başkalarının hayatı, bizimkini aştı.[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Kör karanlıkta çalar saat sesi yerine;[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Kuşluk vakti, kızarmış ekmek kokusu[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Veya yavuklu busesiyle uyanma düşlerini[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Ha babam erteledik[COLOR=navy],[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]20’li yaşlardayken 30’lara kurduk saatin alarmını[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]30’larımızda 40’lara, belki sonra 50’lere…[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Lakin öyle yanlış kurgulanmış ki hayat,[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Kuşlukta uyanma fırsatı sunduğunda size,[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Artık uyku girmez oluyor gözlerinize.[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Doyasıya söyleşmek için bol zamana kavuştuğumuzda,[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Söyleşecek paylaşacak kimsecikler kalmıyor yanınızda…[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Özenle sakladığımız bir sarı lira gibi ömrünüz;[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Vakit gelip sandıktan çıkardığınızda,[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Bir de bakıyorsunuz ki,[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Tedavülden kalkmış...[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Henüz tedavülde olan dostlara,”[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=blue]Hiçbir güzelliğin ertelenmeyeceği[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[SIZE=4][COLOR=blue][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[SIZE=4][COLOR=blue][/COLOR][/SIZE][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=blue]Neşeli, sağlıklı, mutlu ve başarılı[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[SIZE=4][COLOR=blue][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[SIZE=4][COLOR=blue][/COLOR][/SIZE][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=blue]Harika bir Yeni Yıl dileğiyle…[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[/CENTER]
-
subat vade son görinti
[IMG]http://i47.tinypic.com/35byste.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=mbm;179352]he olsun selçumlum valla....
66975 kısa...son kararım...mümkünatı yok.değişmez artık....
67100 den flatlarım sadece[/QUOTE]
yok abi taban olmayacak gibi .. tavan olsun bence .. :D:D:D