1 dk graf fincan kulp gibi oldu .. ehehuehuhe
Printable View
1 dk graf fincan kulp gibi oldu .. ehehuehuhe
[quote=eksper;179361]veriyle beraber yükseliş hızlanmış.....cnbc e....ver gazı ver he he he....hani nerde göremiyorum körmüyüm ne.....[/quote]
Sorma,
CNBC-e bu sene , [B]15:30 ve 17:00 verileriyle piyasalarda alım-satım hızlandırma OSCAR'ı[/B]na aday olacak herhalde..
Bir de Future'ları gecikmeli gösterdiklerini anlasalar..
[QUOTE=Astatin;179359]ama sanki çarpılacağız :) histem öyle diyo..sanki kapanışa doğru hülülüllüü yukarı yapacaklar....bir de pascal a sor istersen..eli şortundamı değilmi[/QUOTE]
Piyasa bu ne olacağı kesin bilinmez, fakat ben rahat olursam çarpılırım, korkunca çarpılmam.
Bakalım sizin histem nasıl ters mi - düz mü ?
:D[quote=hilmi;179369]Piyasa bu ne olacağı kesin bilinmez, fakat ben rahat olursam çarpılırım, korkunca çarpılmam.
Bakalım sizin histem nasıl ters mi - düz mü ?[/quote]
benim histem maalesef istatistiki olarak anlamlı sonuçlar üretmiyor..50-50 ...
pascalın elsizini ve şortsuzunu düşün yani..öyle birşey:D
[quote=hilmi;179369]Piyasa bu ne olacağı kesin bilinmez, fakat ben rahat olursam çarpılırım, korkunca çarpılmam.
Bakalım sizin histem nasıl ters mi - düz mü ?[/quote]
bu bende çok oldu...hatta birkaç arkadaşada söyledim...pozisyon almaya en çok korktuğunuz vakit kazanmaya en yakın olduğunuz vakit oluyor...rahat rahat aldığınız pozda ise çarpılma oranı çok yüksek oluyor...başıma çok geldi.
ne zaman pozisyon açarken yusuf yusuf etsem o pozu karla kapatıyorum (çoğunlukla)...
asti bunu sistemleştirebilir misin? :D
If yusuf> barsince yusuf*2 yusufcuk/mucuk mucuk....bu olur mu? :D
[quote=TÜRKOĞLU;179371]bu bende çok oldu...hatta birkaç arkadaşada söyledim...pozisyon almaya en çok korktuğunuz vakit kazanmaya en yakın olduğunuz vakit oluyor...rahat rahat aldığınız pozda ise çarpılma oranı çok yüksek oluyor...başıma çok geldi.
ne zaman pozisyon açarken yusuf yusuf etsem o pozu karla kapatıyorum (çoğunlukla)...
asti bunu sistemleştirebilir misin? :D
If yusuf> barsince yusuf*2 yusufcuk/muuuk mucuk....bu olur mu? :D[/quote]
olmaz;
Sen bana on-line senden çıkan yusuf sayısını bildir...sisteme çevirmesi kolay:..:
yılın en yükseğinden kapatır bence ... uzun devam uzlaşacam gayri ..
[quote=jani;179266]yıl 1999...rahmetli eco basbakan....
gene aralık ayı...ımf ile anlaştık....IMF parayı verdi...kuru sabitledi....
ve dediki...cıkacak her sıcakcı gırıstiyana bu verdigim dolarları vereceksin...
ecoda verdi...yıllardır türkiyede olanlar bonodan...borsadan çıkıp...650 liradan dolarları alıp gittiler...
IMF bunnarın çıkışını saglamıştı...hepsi 3 ay içinde oldu....subat 2000 de çöküş geldi...
yani...IMF türkiyenin krizini baslatmıştı...o yıllarda....
bu bakımdan...NAKİTTE VE TETİKTE YEDDİ CEDDİNLE BİRLİKTE BEKLİYECEKSİN....
hayat fırsatlarla doludur....[/quote]
1999 ARALIKTA ımf anlaşması imzalandı....endeks 8000 di...3 haftada 20 000 oldu....şakası yoktu yani....
emortım ın elektrikler kesildi herhalde
[quote=Astatin;179375]emortım ın elektrikler kesildi herhalde[/quote]
enortona yeni yılda verilecek en güzel hediye sanırım hidroelektrik santrali falan olurdu,ya da bir trafo falan hiç değilse bir jeneratör :D
şov zamanı yaklaşıyor...akbnk a dikkat..
[QUOTE=jani;179374]1999 ARALIKTA ımf anlaşması imzalandı....endeks 8000 di...3 haftada 20 000 oldu....şakası yoktu yani....[/QUOTE]
ozaman benim bildigim bir kere anlaşma yapıldı ....şimdiki 5 ile10. kez yapılan anlaşma...sayıda yanlışlık olabülü kusura bakman gari....