-
[QUOTE=Astatin;179379]bence 2 saatlik bir UPS e fit olur[/QUOTE]
yok almışken şundan alın, 6 saat gidiyormuş... :)
[url]http://www.hepsiburada.com/fcm-kbu500-500va-kombitv-ups-4-saat-kuru-grubu-ile-guc-kaynagi-aku-ups/productDetails.aspx?categoryid=36&productid=bd97391[/url]
Bu arada ayedaşa teşekkür ediyorum, attığım onlarca mail ve bir sürü telefon konuşmasından sonra 5 saatlik bir kesinti daha yaşamıştım... Ogün bizim bölgedeki altyapı yenilenmiş ve ogün bugündür ne kesinti ne de voltaj düşüklüğü yaşıyorum...
Hakkınızı arayın, ağlamayana ekmek yok...
-
[QUOTE=mbm;179352]he olsun selçumlum valla....
66975 kısa...son kararım...mümkünatı yok.değişmez artık....
67100 den flatlarım sadece[/QUOTE]
Sn. mbm hoşgeldin:), 67100 den flat değilmi?
-
Düz 70.000 olsun aşağısı kurtarmaz :)
-
Bugün sabah görülen 67525 görülmeden rahat yok en azından, böyle anlaşılıyor:)
-
68100 yeresinimi gözüne kestirdi sindide pela
aralık vade üçün konusuyorum gayri
-
Bu vade 68000 uzlaşacak...bence...
-
ulan ne ınatcı bı palaymıs bu yedı kuruttu ılıgımızı.. tovbe ettırecek shortlamaya ben boyle deyyus gormedım :)
la gıt shortlamıyom ımf anlasmanı yapıyosan yap cokta conı yaf .. not mu artıracan ımfyınen koyun koyuna mı gırecen ne halın varsa gor spotta senın vobda :)
75000 e gelırsen shortlarım ama :) uhauahuh
-
[QUOTE=bull market;179394]Bugün sabah görülen 67525 görülmeden rahat yok en azından, böyle anlaşılıyor:)[/QUOTE]
meger sabahtan cızgı koymus oraya demekkı taa buralara kadar benım dıye :)
-
forum ahalisinin yeni yılını kutluyorum....önce sağlık...sonra devam etsin....
pala seni kınıyorum...yeni yıl üstüne kabus gibi çöksün inşaallah...............
-
[quote=fXci;179395]68100 yeresinimi gözüne kestirdi sindide pela
aralık vade üçün konusuyorum gayri[/quote]
Son mu? Biraz pazarlık yapsak??.kom
-
kafaya koymuslar donumuza kadar alıp oyle terkedecekler ulkeyı hatta terketmeyecekler amerıkadan yiğenim gelecek bosaltın ulkeyı dıyecekler herhalde...
bıde boonkü erBOĞAn açıklamasından kelli temelli kanaat getirdim ki BOP meğersem VOP muş buda ordaki projenin eşbaşkanıymış.. üvvv de üvvvvv üvvvv de üvvvvvv
-
[QUOTE=Kennym;179398]meger sabahtan cızgı koymus oraya demekkı taa buralara kadar benım dıye :)[/QUOTE]
Evet, eskiden çok yapardı huyudur palanın:D:D