Yaw acaba şöyle bir şey çizsek takoz makoz, ED, balyoz, keser filan olur mu..olur deyin..deyin ki gorkudan altımıza gaçırmayacak
Printable View
Yaw acaba şöyle bir şey çizsek takoz makoz, ED, balyoz, keser filan olur mu..olur deyin..deyin ki gorkudan altımıza gaçırmayacak
agalar bu 68.500 niye bi turlu gecilemezki buralarda saklanan bi ayı mı var ki ey boga kesenler nedir acep yoksam kesilmeyip kacmayı basaran bir boganin hala kosması mıdır
[quote=deniz;380779]agalar bu 68.500 niye bi turlu gecilemezki buralarda saklanan bi ayı mı var ki ey boga kesenler nedir acep yoksam kesilmeyip kacmayı basaran bir boganin hala kosması mıdır[/quote]
denizaga,
şöyle zoom yapıp bakıyorum, uzak çekim bakıyorum, sağdan soldan üstten bakıyorum... en olası gördüğüm gısa periyotlu formeyşın hedefleri fdow 11982 , bizde 68900 ve ordan boğaların kuyruğu titretmesini bekliyorum..ve fekat bu seviyelerin üzerinde saatlik kapanışlar yaparsa, postun pençenin ne gadarını kurtarsak kardır hesabı yapacağuk..bugün 67975 altında kapatmazsa very high tırsıngen..
ha bu arada...gorkuyorum
selamlar ağalar bol kazançlar olsun:)
Parite haftaya 1,3700 görür yataya bağlar düşüşe geçer
Vobda haftaya 69000 görür, oralarda işlemler yapar yataya bağlar düşüşe geçer...
Nası senaryo ama:)
[quote=bull market;380782]selamlar ağalar bol kazançlar olsun:)
Parite haftaya 1,3700 görür[SIZE=3][COLOR=blue] yataya bağlar[/COLOR][COLOR=red] düşüşe geçer[/COLOR][/SIZE]
Vobda haftaya 69000 görür, oralarda işlemler yapar[SIZE=3][COLOR=blue] yataya bağlar[/COLOR][COLOR=red] düşüşe geçer...[/COLOR][/SIZE]
Nası senaryo ama:)[/quote]
gırmızı gısımları çok beğendim...Mavi gısımlar olmamış..::::::
pu pela bir trend oluşturmadan girmemek lazım,
kısa açiim uzun gidiii,
uzun açiiim kısa gidiii,
postu deldirmeden haftasonu huzuru istiyorum, flatım rahatım,
pazartesi 69000'ni görürsek şaşırmam,
haftasonu pahabiçilmezdir, pala düşünsün :D
[QUOTE=atarikafa;380784]gırmızı gısımları çok beğendim...Mavi gısımlar olmamış..::::::[/QUOTE]
Olmuş olmuş hepsi olmuş mavi kısmıda değişime uğrayabilir...:)
Saatlik endeks 30 bir başka senaryo....olası senaryo kuvvetle muhtemel gerçekleşecek olan senaryo budur diyorum, yataylık olmazsa böyle olur..:)
[IMG]http://c1111.hizliresim.com/r/c/gjx4.jpg[/IMG]
Farketmez 69000 üzeri short yeresi görünüyor...sonuçta öyle:)
[quote=Astatin;380780]denizaga,
şöyle zoom yapıp bakıyorum, uzak çekim bakıyorum, sağdan soldan üstten bakıyorum... en olası gördüğüm gısa periyotlu formeyşın hedefleri fdow [COLOR=red]11982[/COLOR] , bizde [COLOR=red]68900[/COLOR] ve ordan boğaların kuyruğu titretmesini bekliyorum..ve fekat bu seviyelerin üzerinde saatlik kapanışlar yaparsa, postun pençenin ne gadarını kurtarsak kardır hesabı yapacağuk..bugün 67975 altında kapatmazsa very high tırsıngen..
ha bu arada...gorkuyorum[/quote]
:..::..::..:fdj deki formasyon badem oldu..ending miş ama diagonal değilmiş...dng
Amma VOB un 68900 görüp dönmesi hoş oldu..bir de burdan graşarsa ne pis teknikçi hissederim kendimi...:D:D amma yukarı dönerse, kimse hatırlamasın bunu...yada klasik teknikçi ağzı yaparım ; abi direncçti işte oyalandı geri döndü ama sonra kırdı felan derim:o:D
sanırım uzun süredir devam eden bu yatay sona erecek...
ama aşağı yönde değil...
[quote=ATHLON;380789]sanırım uzun süredir devam eden bu yatay sona erecek...
ama aşağı yönde değil...[/quote]
olabilir patron..ben de günlük grafa bakıp, acaba buna tobo mu desek yoksa ters elmas mı (:o) desek diye düşünüyordum...eski voborsa büyüğü aftlopedronun dediği gibi bazen görünen neyse odur..spoon yani...
aha buda iki ayrı sişstem görüntüsü..üühühühü..onlarda da fikir birliği yok..yannız son 4 ayda, şu an alda olanın getirisi daha yüksek olmuş..bilemiyorum..amaçsız grafik.com