[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=s48391hzxwj1uo4k7wc3.gif][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/s48391hzxwj1uo4k7wc3.gif[/IMG][/URL]
Printable View
[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=s48391hzxwj1uo4k7wc3.gif][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/s48391hzxwj1uo4k7wc3.gif[/IMG][/URL]
Yahu xau-usd daha da yükselir mi yok mu bilen üüü
[QUOTE=bgungor68;79083]Merak ediyorum , [B]acaba büyüklerin Traderlarıda burdaki gibi bir birlerine msg [/B]atıyorlarmıdır.[/QUOTE]
Telefonlasiyorlar..
[QUOTE=bgungor68;79083]Merak ediyorum , acaba büyüklerin Traderlarıda burdaki gibi bir birlerine msg atıyorlarmıdır. Mesela " Hadi oğlum ya malı basalım gitsin destek mestek kalmasın..Önce sen ama" gibi..Ek olarak Vob da 1 Tik oynatmak için Toplam kaç sözleşme açmak lazım?[/QUOTE]
onlarda insan :)
fdow boga oldu biraz once.(15.10) biz hala ayiyiz ama gelisme var haliyle
buyme verisi%3.7 daralma..
33550 long :)
LONGlardan para bile kazandim. :)
33.550 den FLAT
CHEVRON bilançosuda iyi geldi.
büyüme verileri iyi geldi:))
terste fena yakalandık
daha büyük bi OBO nun sağ omzunu yapıyor panik yokk:..:
yanlız bu sağ omuz için 34,200 e kadar marj var:))
Tüüüüüh.. 32.700 yalan oldu....
bu numaralar bayatladı py başka kapıya..kapatmam kısaları en azından 1kere 500-600puan zarar yazarım hem uzunlucam hemde sonra vericeksiniz 2kat zarar yazıcam öylemi ? ?
[QUOTE=cbaykus;78756]Günaydınlar..
33,937 aşşagı kırıldı...ŞHORTLAMA DEVAM...
Bugün -% 4 yaparızmı?[/QUOTE]
Veriler iyi gelmiş gibi gözüksede 33,937 altı şhorta devam....
sabah dediğim devam ediyor...akşama az kaldı.
Short a devam... aldıgım fiyatlara geldi.... Durmak yok Shorta devam..Forever Short..
HEEEY PY,, bütün gücün bu kadar mı? Takatin kalmamış senin.. Wall st. süprüntüsü senii :). Shortlara kardeş geldi sayende..
[quote=bgungor68;79100]HEEEY PY,, bütün gücün bu kadar mı? Takatin kalmamış senin.. Wall st. süprüntüsü senii :)[/quote]
taciz yok taciz yok.:)
15:30 olmadan inanılmaz bir yükseliş oldu diyorumki bunlar bize verileri geçmi yolluyor!!!!!!!!!
ne oldu ya yukarı çıkarken oluşan boşluklarımı alıyor....aşşagı dogru...
33350 ye gelirse bi kısımd aha long yapıcam :)
Longların yarısı 33.5'de kapatıldı ve stoploss breakeven'a konuldu. Son verdiğim grafikteki iv tepesinin aşılması yükselişin devamı getirir. Para çıkışının giderek artması, bence olumsuz.
[QUOTE=bgungor68;79100]HEEEY PY,, bütün gücün bu kadar mı? Takatin kalmamış senin.. Wall st. süprüntüsü senii :). Shortlara kardeş geldi sayende..[/QUOTE]
Kızdırma adamı HSBCdekielri devreye sokarlar sonra .dng
dün dediğim olay iiçiin bugun bence cok uygun dowda dünkü felaket veriyi bugun fiyatlıcaklar bugunde çok iyi veri geldi oradada uzuncuları bugece indirirler hemde haftasonu riski almak istemeyenler olucaktır o yuzden dow bugece saglam - yapar..
umarım yanılmam tavsiye değildir tamamenn DUYGUSAL :)
[QUOTE=mersiyk;79104]33350 ye gelirse bi kısımd aha long yapıcam :)[/QUOTE]
33425e kadar veriyorlar acele etmesen de olur. Ama gıdımsa gıdımsa bir şey fark etmez.
Sayin mersiyk,
siz longluyorsunuz ben satiyoyorum.
Bu 2 oldu ayni kademelerde karsilastik.
[quote=Dantes;79088]fdow boga oldu biraz once.(15.10) biz hala ayiyiz ama gelisme var haliyle[/quote]
500 puanlik artis oldu yazdiktan sonra. dun surekli yazmistim trend durumunu demekki kimse onemsemedi. ama gayet guzel calisiyor. bugun 9 islemden sadece biri hatali idi.
fdow boga bizi boga yapmak icin ugrasiyorlar bakalim galip gelip ayilari ormana gondereceklermi tabi sag kalanlari
Haftayi 34.000 e yakin kapatirsak (Ben az kazanmis olacagim amma) grafikler cok guzel olacak.
tam zamanında tüymüşüz be...yoksa eldeki karlar buhar olacakmış...
aman diyim...
[QUOTE=bikmisbroker;79109]Sayin mersiyk,
siz longluyorsunuz ben satiyoyorum.
Bu 2 oldu ayni kademelerde karsilastik.[/QUOTE]
sn babo 5 dakikalık sistemime gore long yaptım short sinyal gelene kadar longum artık .heyk
Takip sayısına geliyor kırılırsa longlıyacam...,
Ama ordan döner belki....
abd dekıler bu veriye bizim kadar sevinmemiştir..
ben daha veriyi görmeden 375 lerın çizildgini gördüm.normalde ıstınyedekıler bızden 2 sn once goruyo dıye bılıyorm fıyatları ve haberleri.eh onlar öle görüyosa bazıları da 10 sn önce görebilir..
Tahminim bugün 33700-33800 gibi uzlaşma sağlanır, saygılar.
Kapanışı 34.200 gibi bekliyorum
33.750 den takrar LONG hedef en az 34.000
DAX 30 dk. direnc 4423 rsi kırmış görünüyor grafik te kırarsa şenlik başlar
Spot üst banda geldi bizimkiler zorla güzellik peşindeler ,
34xxx istop loss :(( içim kan ağlayarak üüüüüh
Dowf tekrar eksiye döndü short devam