-
[quote=okansak;179542]astı bu yıl senden şans oyunlarından buyuk beklentım var[/quote]
benimde benden çok beklentilerim var..çift yıllarda ballı olduğum gibi bir istatistik var.lelele 2008 de şans topunda 3 kere 4+1, 2006 da şans topunda bir adet 4+1 ....bu yılda herhalde 6 kere 4+1 olur...üwwww
-
[quote=Astatin;179543]benimde benden çok beklentilerim var..çift yıllarda ballı olduğum gibi bir istatistik var.lelele 2008 de şans topunda 3 kere 4+1, 2006 da şans topunda bir adet 4+1 ....bu yılda herhalde 6 kere 4+1 olur...üwwww[/quote]
Maşallah diyelim .... nazar deymesin... Tam bie ayu şansı ... O kadar bal anca bi ayu da olur .. .lelele
yılbaşı çekişisi bir avuç biletden ziro ....iki kupon şans topu çekilişinden yanı 12 kolondan 2 ad rakam ... buda oküz şansı olmalı :D
-
astı bu arada alışverış merkezınde hedıye edılen pıyangoya buyuk ıkramıye çıktı
dıye bır dedıkodu var tamam patron bır şey ıstmeyeceğız
-
[quote=okansak;179545]astı bu arada alışverış merkezınde hedıye edılen pıyangoya buyuk ıkramıye çıktı
dıye bır dedıkodu var tamam patron bır şey ıstmeyeceğız[/quote]
yok yalan..büyük ikramiye çıkmadı ama 500000 tl çıktı..ama şimdi almaya gidecem yol parası otel parası falan yok..sen şinci bana 5000 gönder...ben ikramiyeyi alınca 6000 olarak geri veririm:D:D:D:D
(amortisi var :D)
-
herkesin yeni yılı kutlu olsuunnn..
biraz geç oldu ama....:D
-
[quote=Cerphin;179547]VOB'a yeni başlayacaklar, uzak durun bu piyasadan. Gidin, paranızı Las Vegas'da kollu makinaya kaptırın daha iyi. Burası, zengin olma hayaliyle gelip, zararını çıkarma umuduyla devam edenlerin cesetleriyle dolu bir mezarlık. Ayakta kalmaya çalışan bizler de, kan kokusu bağımlılık yapmış mezarlık bekçileriyiz...:D[/quote]
imzan harika olmuş........brv.brv.brv
-
akşama kadar yattık, sabaha kadar oturacağız sanırım..:)))
bu şarkı, üçüncü tekil şahısa yeniyıl hediyesi..:..:
[url]http://www.dailymotion.com/video/xe99k_tanita-tikaram-twist-in-my-sobriety_music[/url]
-
[quote=Cerphin;179550]akşama kadar yattık, sabaha kadar oturacağız sanırım..:)))
[/quote]
hiç bile yatmadım... güzelim İstanbulun sabah 7;00 dan 12:00 kadar tadını çıkardım..bomboş caddeler harika bir hava lodos sahilde sert esiyordu ama müthiş bir gün oldu. Harika fotograflar çektim..Yılbaşı sabahlarına bayılıyorumm sanki nufus sayımı yada sokaga çıkma yasagı var gibi İstanbul bana ait oldu yarım günlugune ..:) bir tek Yahşi batı manyakları saat 11 gibi sokaga çıkmaya başladılar :D
-
Herkesin yeni yılda kazancı bol olsun diliyorum:)
Ve yeni tur yeni analiz demek yeni yıl:D:D:D
2010 yılında beklentilerim fena değil, ama bu ımf işini azıttılar, aslında hiçde gerek olmayan bir ımf kredisini alacakmı yoksa bu denyolar?
2010 bütçesine bakarsak erken seçim çığırtkanlarını haklı çıkarıyor, seçime gidilirse hökümet sıcak paraya ihtiyaç duyacağından, ekonominin tekerleği finans sektörüylen anlaşıp parayı kırışacak, oh ne ala, sadece bu kadar faydası olacak bir anlaşmaylan 15 milyar dolar kredi alana oy veren olurmu? çok beklerler çoook.
Şimdi bugün 15 milyar dolar krediden bahsetmeye başladılar, bu saatten sonra gereksiz yere yapılan bu anlaşmayla istihdam artmayacak, yani ekonomiye hiçbir faydası olmayacak...Büyüme hedefleri 3,5 ise, belki 5 olacak gibi dengesiz bir sebebin arkasına sığınmışlar, lan ben ne yapem istihdam sağlamayacak büyümeyi? Halk ne yapsın, o zaman halkın verdiği yetkiylen nası kredi alırsın? neye dayanarak alırsın?
Bu arada şirketler ve bankalar neden 2010 yılında %10 büyümeyi planlıyor ve hesabını yapıyor ? ya bu ekonominin tekerleği finans sektörüyse, milletin seçtikleri bunlarla danışıklı döğüş yaparak nasıl olurda IMF den kredi alırlar? finans sektörü gibi tekerlekleri yağlarlar?
Bu resmen koskoca bir Türk halkına yapılmış enayi muamelesidir? parsayı götüren finans ve siyasetçiler olacak, halk seçmen olacak vergiler artacak, üstelik istihdamda artmayacak...
2010 yılında ise dünyada büyük korku hakim...özelliklede jaaponyanın durumu hiçde içaçıcı değil, ramak kaldı japonyanın en büyük likidite olma özelliği yok olmasına, belki yarın başlayacak çöküntü belki yarındanda yakın:)...
Japon ekonomisi çökecek likidite darmadağın olacak, darmadağın olan likidite global piyasaları hallaç pamuğuna çevirecek, bizimkilerde çıkmış IMF den kredi kullanacak ki bide bakmışlar atlatıldı denilen ve büyük denilen krizden daha büyük krizler olabiliyormuş:))),
Hah işte ben buna dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olma derim..
Sözün özü, 2010 da çekik gözlerden kriz bekliyorum, tüm dünya bekliyor ama bizimkiler beklemiyor anlaşılan, saygılar....
-
[QUOTE=SaNCaKTaR;179551]hiç bile yatmadım... güzelim İstanbulun sabah 7;00 dan 12:00 kadar tadını çıkardım..bomboş caddeler harika bir hava lodos sahilde sert esiyordu ama müthiş bir gün oldu. Harika fotograflar çektim..Yılbaşı sabahlarına bayılıyorumm sanki nufus sayımı yada sokaga çıkma yasagı var gibi İstanbul bana ait oldu yarım günlugune ..:) bir tek Yahşi batı manyakları saat 11 gibi sokaga çıkmaya başladılar :D[/QUOTE]
en iyisini sen yapmışsın.. süper olmuştur harbi..
bizimkisi, sabaha kadar vur patlasın, çal oynasın.. sabaha karşı da klasik zıbarma ..:D
yahşi batı manyakları kim ki..:confused::o:p
-
o kadar uzun yazmışsın ki bu kafayla hiç okuyamayacağım bull..:..:
-
[QUOTE=Cerphin;179554]o kadar uzun yazmışsın ki bu kafayla hiç okuyamayacağım bull..:..:[/QUOTE]
Senin canın sağolsun cerphin:) ben yatayım birazda...iii geceler.