-
[quote=unlimitted;270808]astet, bence kenimin piyasalara olan etkisini bir örnekle göstermesi lazım.
misal 1 kontrat long olmalı. ehuehuehue :D:D[/quote]
yok abi kenim değişmiş..eskisi gibi değil..taktik var artık gördüğüm kadarıynan..o dediğin eskidendi dimi kenim patron...
yalnız kenim patron, aşkolsun sana.....o zamanlar demedin 1 ile 49 arasında 43 tane sayı.. ne güzel yırtacaktık..seni de görecektik..üwww
-
tahminim bizim pala
dow dax final oyununu bekliyor :D üwwwww
ki final olup perde kapanınca
tahminim
crashensync :D
ki ayrıca biz önceden tepeliyoruz üwwwwwww üwwwwwwwwww
sonra diğerleri çıkarken aha yükseliiii dünya uçacaz derken pala aradan kaçiyiirrr üwwwww
-
-
hehehehehhe..975 den yeniden sat gelmeye başladı..ve fekat şort takviye..sanırsma ort maliyet 70075 kibi bişi oldu...hayddee goççlarrr
-
-
asılın küreklere üwwwwwwww
-
str shortladı bende shortladım
-
[quote=Kennym;270809]ben 1 yıldır bu piyasadayım yorum yamayı kesemedim yavas yavas yenmeye ugrasıyorum.. sadece grafik .. o ne derse o oluyor zaten.. aman spot yok dax vaw dow zırt alan satan höt apsd diye diye hıcbısey yakalanmıyor.. hala tam olarak yenmıs sayılmam ama sıstem her kosulda daha faydalı oluyor hem keseye hem pskolojıye.. benım gorusum bu ama ıcraatte nasıl dersen hala ara ara nıye yaptıgımı bılmedıgım hamleler yapıyorum pozdan erken çıkıyorum ... yazı tura gıbı . zar atmak gıbı bısey bu
bunu yenmek ıcın oncelıkle fıyat ekranını gormemen gerek .. zaten derınlık fılan varsa tobe ıflah olmazsın o derece soyleyeyım sana neyse [COLOR=Red]metastockta peryot degısımı oldukca guncelleyıp sıstemı uygulamak en dogru yontem ama bu bıle cıddı sabır ve ozverı ısteyen bırsey..[/COLOR].[/quote]
bu yazıyı kopyalayıp ekranın yanına asacağım ki ibret alayım helal olsun ne güzel açıklamışsınız
-
dow açılışı ile son bir can havli sıçramasının arkasından 900 altına iniş, günü endekssel olarak %0 kapamaya aday hale getirir.
-
[QUOTE=unlimitted;270808]astet, bence kenimin piyasalara olan etkisini bir örnekle göstermesi lazım.
misal 1 kontrat long olmalı. ehuehuehue :D:D[/QUOTE]
bak sabah longladım altını çöktü 2 saate kalmadan :) uhauha yaf kullun pıyasanın tersındeyım :)
istersenız 1 kontratla histemik longlarım piyasayı ... cuzi bir ucret karsılıgı :) anında 300 puan tersıme hareket edecegı garantısını verırım...
-
[QUOTE=Astatin;270816]hehehehehhe..975 den yeniden sat gelmeye başladı..ve fekat şort takviye..sanırsma ort maliyet [B][COLOR="Red"]70075[/COLOR][/B] kibi bişi oldu...hayddee goççlarrr[/QUOTE]
teprk ederim güzel maliyet olmuş abi ... ühühüüh ..harman yerindensin galiba .. :::::::D:D
-
saraylı abey 77375 yetmezmi abi düştüydü bi ara felan üwwww
fifth wave bitsin abi
üwwwwwwwwww