hadi 34200 yapın stoplayım ya yuh artık
Printable View
hadi 34200 yapın stoplayım ya yuh artık
[quote=furkan;79124]hadi [B]34200[/B] yapın stoplayım ya yuh artık[/quote]
Çin işkencesi gibi.. benimde istoplarım orda..
Patinaj cekiyor. 33.800 den flat.
Gevsemesini beklicem.
suna bakin yahu sekilsel olarak rakamlar bir yana birebir ayni grafigi cizdiriyorlar fodw ile bu kadar olmaz. birde fdowa bakma derler.
fdow ve biz bogayiz ama son 5 dk dir gevseme var
[quote=bikmisbroker;79119]33.750 den takrar LONG hedef en az 34.000[/quote]
Aynen ben de...33.700 stop...
Mehmet Şimşek şimdi de Habertürk'de
pastanesi olan bi arkadaştan pasta rica etsek..olr mu
Bugun haftanin son gunu..
[B]Yani CUMA.[/B]
illaki haftasonuna risk almak istemiyenler olacaktir.
Seans sonu biraz gevsememiz mumkun.
[quote=Dantes;79128]fdow ve biz bogayiz ama son 5 dk dir gevseme var[/quote]
dinleniyor olabilir mi?
Arkadaşlar özür dilerim ama bu akşam şubat vadeli kontratlar kapatmazsam uzlaşma fiyatındanmı kapanacak yoksa şubat sonuna kadar işlem yapılabiliyormu? Teşekürler
benim stratejime göre bu çıkış son satış fırsatı:) sağ omuz tamamlandı...
[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=wtfzhqw2n4mlbbitqyo3.gif][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/wtfzhqw2n4mlbbitqyo3.gif[/IMG][/URL]
Vob gerçekten çok çakal, bu datalarda olmasa ne yapacaklar acaba, spot alt bandan üst banda geldi, Bugun yatay band hareketi gözüküyor.
S&P 843 uzerınde kapanıs yapamazsa düşüş devam eder.
Spot durumu ise bandın arasında, geceye şimdilik her iki yönde doğru olur, Ama spot üst bandı geçemezse muhtemelen geceye short devam ederim...
Spot band aralığımız 33182.02 - 33825.50
[QUOTE=mmommo;79134]Arkadaşlar özür dilerim ama bu akşam şubat vadeli kontratlar kapatmazsam uzlaşma fiyatındanmı kapanacak yoksa şubat sonuna kadar işlem yapılabiliyormu? Teşekürler[/QUOTE]
Guzel bir soru, cevabini bende merak ediyorum ve ogrenmek istiyorum.
Bilen arkadaslar yardimici olabilirlermi?
[QUOTE=mmommo;79134]Arkadaşlar özür dilerim ama bu akşam şubat vadeli kontratlar kapatmazsam uzlaşma fiyatındanmı kapanacak yoksa şubat sonuna kadar işlem yapılabiliyormu? Teşekürler[/QUOTE]
hayır kesinlikle şubat sonuna kadar kapanmaz ... daha 1 ay var sn mmommo
[QUOTE=bikmisbroker;79138]Guzel bir soru, cevabini bende merak ediyorum ve ogrenmek istiyorum.
Bilen arkadaslar yardimici olabilirlermi?[/QUOTE]
Şubatın son mesai gününe kadar yapılabilir.
dax direnç 4425
4450
Vade sonu 27 şubat cuma günü yani bu geceye taşınan pozisyon uzlaşmadan falan kapanmaz
Şuabt sonuna akdar bekletebilrisiniz. Şubatın son işgünü açık pozsiyonalrınız o günkü günsonu uzlaşma fiaytından kapatılır. Yani bir ay daha taşınabilri şubat vadeli kontratlar.
Bugün Ocak sonu... kontratlar Şubat sonunda kapanacak... uzlaşma şubat sonunda yapılacak... kontratları tutabilirsiniz...
[QUOTE=mersiyk;79139]hayır kesinlikle şubat sonuna kadar kapanmaz ... daha 1 ay var sn mmommo[/QUOTE]
Yani vade sonuna kadar SUBAT vadeli de (bu durumda) islem yapiliyor.
[B]SUBAT sonu ise baslicaz NiSAN sonu vadelide yuvarlanmaya oylemi?[/B]
[QUOTE=bikmisbroker;79145]Yani vade sonuna kadar SUBAT vadeli de (bu durumda) islem yapiliyor.
[B]SUBAT sonu ise baslicaz NiSAN sonu vadelide yuvarlanmaya oylemi?[/B][/QUOTE]
evet aynen +.
[QUOTE=bikmisbroker;79145]Yani vade sonuna kadar SUBAT vadeli de (bu durumda) islem yapiliyor.
[B]SUBAT sonu ise baslicaz NiSAN sonu vadelide yuvarlanmaya oylemi?[/B][/QUOTE] Genellikle kapanacak vadenin son hafatası oluyor taşınma işleri.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler shortları tutmaya devam o zaman DERKEN 34000 OLDUK STOP STOP STOP
sn. cbaykus kırdı galiba :)
Bu arada sabahki GAP kapandi ve ben de kaldim FLAT.
Daha cok calismama lazim, cook.
dax 4450 kalkarsa vob 34000 kalkar
[QUOTE=teo;79137]Vob gerçekten çok çakal, bu datalarda olmasa ne yapacaklar acaba, spot alt bandan üst banda geldi, Bugun yatay band hareketi gözüküyor.
S&P 843 uzerınde kapanıs yapamazsa düşüş devam eder.
Spot durumu ise bandın arasında, geceye şimdilik her iki yönde doğru olur, Ama spot üst bandı geçemezse muhtemelen geceye short devam ederim...
Spot band aralığımız 33182.02 - 33825.50[/QUOTE]
yawrum sen kendine dikkat et.. İkide birde kıstırıveriyolar seni tenhalarda...:..:
33900.ün üzerinde teknikçi trader sortta kalamaz........
33900. aşagı geçilene kadar....long tutulur..
py .bunu biliyor......
strateji burda gizli..........
[quote=SEREN I;79154]33900. aşagı geçilene kadar....long tutulur..[/quote]
Ustad 34,200 istop loss um durur...umarım geri doneriz..:confused:
[quote=catedral;79152]yawrum sen kendine dikkat et.. İkide birde kıstırıveriyolar seni tenhalarda...:..:[/quote]
Canım bana bir şey olmaz ben kurt oldum artık,Spot dediğim yeri geçmediği sürece short girerim geceye, muhtemelen Pazartesi açılışta longa geçirir beni, ama Pazartesi ne olacağını bilemiyeceğimiz için o konuya Pazartesi bakarım.
Geçerse long, geçemezse short kalırım...
Voba ne bakıyorsun, kafasına göre takılır, son 15 dakika 2000 puanda yaparlar,
Adamların parası sağlam, indikatore bakan sensin, sen dun gece gibi long gir, Pazartesi ya bende longlarım, ya sende bana katılırsın... ( Be gece dediğim yeri geçerse spot bende long olurum tabiki...)
34,200 gecerse long tutucam..
durumu gözden geçirelim....
py malcı ...mal çakacak...
33900 ün üstünde çok güzel çakar....
34600 giderse longları kapatıcam
Catedral kızın gelmediği yerde kocasını neyleyeyim, Ben kıza (Spot) bakarım, Sen kocasıyla (vob) ilgilenirsin bayan olduğun için.. :) hehehehe
[quote=bikmisbroker;79145]Yani vade sonuna kadar SUBAT vadeli de (bu durumda) islem yapiliyor.
[B]SUBAT sonu ise baslicaz NiSAN sonu vadelide yuvarlanmaya oylemi?[/B][/quote]
Şimdi de yuvarlanmaya başlayabilirsiniz tabi de onu ancak vadeyi yaymak için kullanıyoruz...
Tamam, şöyle diyelim, kısa periyodlardan 5 alda, 10 ala geçmek üzere, 15 satta halen, eğer pazartesi yukarı yapacaksa 5 i tekrar sata geçirir bu py, o zaman uzunda mı kalınacak kısadamı kafa karışır, müzmin kısalar umutla bekler, uzuncular için sorun yok şimdilik, ama bakalım haftasonu gelişmeler nasıl olacak, belkide uzunlara olumlu hava pazartesiden itibaren tekrar başlar, bu sebepten, flat kalmak mantıklı olur, yinede ben kısayım, 33900 kısa için fırsattır bana göre, py nin canı cehenneme, istediği kadar yukarı götürebilir, müsaade ettim gitti :) saygılar.
sizi bilmem ama ben çaktırmam...........