15..dk..lıklarda obo oluşumu var gibi....
boz ayı ana pozisyon kısada olmak üzere gün içi vur-kaç taktiğine
başlamıştır...
Printable View
15..dk..lıklarda obo oluşumu var gibi....
boz ayı ana pozisyon kısada olmak üzere gün içi vur-kaç taktiğine
başlamıştır...
Günaydın arkadaşlar,herşey gönlünüze göre olsun...
Bundan sonra buradamıyız...
arkadaşlar Aralıkta kullandığım X30 YAKIN VADE ekranını değiştirmeden Şubat vadede kulanıyorum bu doğru mu? yoksa yanlış mı? bilen varsa cevaplarsa sevinirim
[QUOTE=ordi;179703]arkadaşlar Aralıkta kullandığım X30 YAKIN VADE ekranını değiştirmeden Şubat vadede kulanıyorum bu doğru mu? yoksa yanlış mı? bilen varsa cevaplarsa sevinirim[/QUOTE]
Abi sana kalmış, kimine göre doğru kimine göre yanlış... Geçen hafta içersinde burada tartışmıştık...
Buarada YYLD :)
Günaydınlar kazançlı seanslar ve yıllar dilerim Arkadaşlar...
67325 - 67450 bölgesi üstünde yön yukarı görünüyo 68000 - 68075 üzerinde ise 68725 hedef olacaktır... 67025 değeri altında kalınırsa aşağı hareket güçlenir düşüncesindeyim...
[QUOTE=ordi;179703]arkadaşlar Aralıkta kullandığım X30 YAKIN VADE ekranını değiştirmeden Şubat vadede kulanıyorum bu doğru mu? yoksa yanlış mı? bilen varsa cevaplarsa sevinirim[/QUOTE]
Ben bu hafta subat vade kullanacam gırafikler yerine oturuncaya kadar çünkü yakın vade ile arasında baya fark var
sans olsa kız dogardık zaten :)
750 den acılan shortlar 550 gorulmesıne ragmen kapanmayıp gerı 750 den sıfırlandı.. pifff yok yaf ben nerdeysem terslık orda anlasıldı bu.. şaka gibi piyasa..
Cumleten herkese selamlar...
Günaydin arkadaslar...
Izlemeye devam...
[quote=ordi;179703]arkadaşlar Aralıkta kullandığım X30 YAKIN VADE ekranını değiştirmeden Şubat vadede kulanıyorum bu doğru mu? yoksa yanlış mı? bilen varsa cevaplarsa sevinirim[/quote]
bence yanlış...bunu daha evvelde tartıştık.vade farkından kaynaklanan makas nedeniyle grafik ve dolayısı ile sistem sapıtıyor.
şu an en yakın vade graf AL verdi bende sabah açılışla oysa şubat vade hala SAT devam ediyor.sebep nedir? çünkü yakın vade 66.875 kapattı şubat 67.770. şu an yakın vade grafta yukarı GAP var oysa şubatta böyle bir GAP yok.zaten olmaması gerekiyor.1-2 gün şubat vadeye bakmak daha doğru.sonra zaten fiyatlar oturuyor o zaman en yakın vade graf üstünden takibe devam edilebilir.
[QUOTE=TÜRKOĞLU;179710]bence yanlış...bunu daha evvelde tartıştık.vade farkından kaynaklanan makas nedeniyle grafik ve dolayısı ile sistem sapıtıyor.
şu an en yakın vade graf AL verdi bende sabah açılışla oysa şubat vade hala SAT devam ediyor.sebep nedir? çünkü yakın vade 66.875 kapattı şubat 67.770. şu an yakın vade grafta yukarı GAP var oysa şubatta böyle bir GAP yok.zaten olmaması gerekiyor.1-2 gün şubat vadeye bakmak daha doğru.sonra zaten fiyatlar oturuyor o zaman en yakın vade graf üstünden takibe devam edilebilir.[/QUOTE]
Ayni durum bende de var, ben de en azindan bugün subat vadenin grafigine göre sistemlerimi calistiriyorum...
[quote=KIZILAGA;179708]Cumleten herkese selamlar...[/quote]
hoşgeldin güzel kardeşim...