[quote=boz ayı;179725]67.475 kırılırsa 67.050 ye kadar inebilir.....[/quote]
[I]68.050 yukarı geçilirse 68.450 test edilir....[/I]
Printable View
[quote=boz ayı;179725]67.475 kırılırsa 67.050 ye kadar inebilir.....[/quote]
[I]68.050 yukarı geçilirse 68.450 test edilir....[/I]
[QUOTE=TÜRKOĞLU;179720]iyide malesef bu grafların sapıtmasından kaynaklanan bir durum.piyasa bir gün önceki rakamla aynı açılıyor ve bir gün önceden SAT kapanmış şimdi hiçbir sebep yokken data farkından dolayı sabah fiyat yukarı[B] GAP falan yokken AL verdi diye sen LONG mu yaparsı[/B]n?
şimdi misal cumadan SHORT olsaydın sabah fiyat cuma kapanışı ile açıldı sen yakın vade grafa bakıp aslında olmayan bir GAP a kanıp LONG mu olurdun?olacak iş mi ya?
ben yapmam yapanada mani olmam...
[B]1-2 gün şubata bak ya sonra dön yakın vadene.bunda bi anormallik yok ki.[/B][/QUOTE]
Evet yapman lazım, senin önceki yaptığın test sonuçlarında sistem long olmadı mı bu gibi durumlarda? Sen de bu zararı ya da karı kabullenip bu sistemi uygulamaya koymadın mı? :) Neyse ben sazan abi düşünüyorum artık, herkesin kendi tarzı var...
1-2 günde düzelmezse ne olacak? yani adamın saatlik sisteminde 100 ema değeri varsa kaç gün sonra YVade ile yeni vadedeki ema 100 değeri eşitlenir sence... Belki de vade sonuna kadar eşitlenmeyecek bu değerler, çünkü 2 aydan uzun bir süreden daha fazla veriden etkilenen bir ortalama ya da indikatör kullanıyorsa kişi o zaman ya hep YVADE kullacak ya da sürekli olarak vade sonlarında bir sonraki vade grafiğinden işlem yapacak, YVADE hiç kullanmayacak... Neyse en başta dediğim gibi kişinin kendisine kalmış bunu seçmek...
Günaydın forumun güzel insanları! Grafik koyamıyorum ama şunu söylemeden edemeyeceğim! Spot ve vadeli günlükte tam uçuş havası var ammaaaaaa hata bandının dışındayız buralardan lonk olunmaz bandın içine çekilirse acı olur roket havası var dedik o nedenle short olunmaz peki bu havada ne yapılır?
Yav oturun çayınızı için! Hele bi otursun piyasa!
gerilla taktiğinde ilk eylem başarılı oldu....diğer eylemler için fırsat kollamaktayım...
67650 betonladim...Garip hareket etti.Ben yukarı bekliyordum en az % 2..
[quote=boz ayı;179729]gerilla taktiğinde ilk eylem başarılı oldu....diğer eylemler için fırsat kollamaktayım...[/quote]
Taktigin iyidir BOZAYİM..:)
İçimden gelmiyor ama zira hafta sonu ağa ve yakın çevresini kalaylamakla geçti, yinede bir günlük graf koyalım, yalnız en büyük taşeron kullanıldı, bu taşeronun tutasına bağlı olarak s&p ve mooodys de iyi iş çıkartır, yalnız tutarsa, önce s&p yada moody kullanılsaydı başarılı olamıyacaklardı bu belli oldu, bunları sonraya aldılar o nedenle, burada eğer verilecekse kredinin miktarı, yurt dışında cony faizleri, diğer önemli olaylar, bu arada faiz ve dolarda çok abartılı sahneler var, graflarını takipte faide var, bu 15,20 gün hikayeside diğer ilginç konu, 15, 20 gün önceden 1 senedir zaten gündemde olan bir olayı, 8 kere giden 9 kere gelen bir olayı, bağıra bağıra ilan etmeleri, buna çanakçılar ve çanak tutturanlar diyecez, ha unutmadan yuh diyecez birde çüş diyecez, buna buna....., her neyse 67050 ve 66800 bu gün görülebilir, kalınabilirmi oralarda ve altında sanmıyorum, birde arazi olan 90 000 kontrat var,.....
[IMG]http://img23.imageshack.us/img23/7889/22881285.png[/IMG]
cümleten günaydın hayırlı seanslar ...
Bu aydan itibaren iki sistem kullanmaya başlıyorum, vatana millete hayırlı uğurlu olsun :D
uyuyakalmışım yeni yuyandım a* :D:D ....çay içip kahvaltı edeyim .. bakacam piyasaya .. bence gol olacak gibi .. vay a* .. . :D
[quote=enorton;179734]Bu aydan itibaren iki sistem kullanmaya başlıyorum, vatana millete hayırlı uğurlu olsun :D[/quote]
birisi pascal mı? :D:D:D
ahhh bi pasta atan olsada baksaak :) yar bi pasta atan olsada gorseeek :)