vay vay vay..TEAM ler gelmiş TİMLER gelmiş...KIZILAĞA HOŞGELDİN...Senin VOBORSA ya gelişin, yükselen ayu çağının başlangıcı olur inşallah...
Printable View
vay vay vay..TEAM ler gelmiş TİMLER gelmiş...KIZILAĞA HOŞGELDİN...Senin VOBORSA ya gelişin, yükselen ayu çağının başlangıcı olur inşallah...
alış baskısı var bence .. full long a* ..
[quote=EMEKDAR;179750]İntikam soğuk yenen bir yemektir...
Bütün IMF haberlerini yedi ceddimle sandıkta SHORT layacam...
Al sana intikam.....lelele[/quote]
çok veciz sözler....
tebrik ediyor...başarılarının devamını hasretle bekliyorum....+.
PAMIH..
TGG 7 bardır 2 değerinde ve sistem satta.. ni demek? a) satışlar/realiz bitti yukarı devam b) Sert on the way......pozisyonda olan adama bir şeyu ifade eder mi? dabiki etmez...olmayan adam için ise sistem satta olduğundan kısa açma yeresi..amma sistem al verdiğinde kesinlikle itaat etme yeresi..mantık ne? piyasa düşerse zibil gibi potans var amma yukarı dönerse en fazla 150-200 puan yukarıda al vereceğindne kayıp gayet sınırlı olur (tek bara 1000 puan kütürdedtirlerse o ayrı...onu bilemeyom)..bende az önce 725 fiyattan şortos babafingos brutos
[quote=indregandi;179748]Burada önemli konu 15,20 gün meselesi, niye önceden duyurdular, başbakan yurda dönerken klabta toplantı yapıyordu hatırlayın, yetkili ağızları da IMF ye artık gerek yok diyordu hatırlayın, kim kime havuç ve sopa gsterdi, o dönemde DTP gürültüsünde kayboldu hatırlayın, hafata sonu geçmiş yazilarımı toparladım bu yüzden pazar günü, hep beraber bulalım diye, ben imza atmıştım 68xxx lar en diye, 2010 havuç ve sopa yılı diye, şartlı reflex yılı, pavlovun köpekleri iş başında ve ağzından sular damlıyor hepsinin verilecek şeker öncesinde,....... niye 15 -20 gün, bu bir zaman aralığı ve bir süreç, bir şeylerin tammalanması için, burası muz cumhuriyetimi,.......[/quote]
Ustam galiba burası muz karallığı..Sayısız devlet,imparatorluk kurmuş bir millet,organize çete gibi yonetiliyor..Devlet kalmadı..OK RAYDAN ÇIKTI..
BAşimiza çuval geçti..Şimdi beton dokuyorlar habire..
..
[quote=EMEKDAR;179750]İntikam soğuk yenen bir yemektir...
Bütün IMF haberlerini yedi ceddimle sandıkta SHORT layacam...
Al sana intikam.....lelele[/quote]
bosver sen intikami. bak, karsinda islem yapan, o bir onceki meshur oboyu silip supurecek kadar gucluydu. annadin mi?:::
emortım patron golu atak hadi ... bjk şampiyon olsun .. vob 100.000 olsun.lelele.lelele
[quote=indregandi;179748]Burada önemli konu 15,20 gün meselesi, niye önceden duyurdular, başbakan yurda dönerken klabta toplantı yapıyordu hatırlayın, yetkili ağızları da IMF ye artık gerek yok diyordu hatırlayın, kim kime havuç ve sopa gsterdi, o dönemde DTP gürültüsünde kayboldu hatırlayın, hafata sonu geçmiş yazilarımı toparladım bu yüzden pazar günü, hep beraber bulalım diye, ben imza atmıştım 68xxx lar en diye, 2010 havuç ve sopa yılı diye, şartlı reflex yılı, pavlovun köpekleri iş başında ve ağzından sular damlıyor hepsinin verilecek şeker öncesinde,....... niye 15 -20 gün, bu bir zaman aralığı ve bir süreç, bir şeylerin tammalanması için, burası muz cumhuriyetimi,.......[/quote]
Saydım adamlar tam 22 gün öndeler bizden, yeşil ve kırmızı çantaları çoktan ayrlamışlar, eğer bir OBO varsa, hatta 2 tane ve ikiside tutmuyorsa, birileri önceden bir şeyleri öğrendi, bu belli, muz cumhuriyetimi burası, sahipsiz mi bu ülke,
[quote=Astatin;179754]PAMIH..
TGG 7 bardır 2 değerinde ve sistem satta.. ni demek? a) satışlar/realiz bitti yukarı devam b) Sert on the way......pozisyonda olan adama bir şeyu ifade eder mi? dabiki etmez...olmayan adam için ise sistem satta olduğundan kısa açma yeresi..amma sistem al verdiğinde kesinlikle itaat etme yeresi..mantık ne? piyasa düşerse zibil gibi potans var amma yukarı dönerse en fazla 150-200 puan yukarıda al vereceğindne kayıp gayet sınırlı olur (tek bara 1000 puan kütürdedtirlerse o ayrı...onu bilemeyom)..bende az önce 725 fiyattan şortos babafingos brutos[/quote]
asti bınnar çok karmaşık şeyler.shortlıym mı,longlıym mı? sen onu de baaa...hadi beeaaa :D
[quote=Astatin;179751]vay vay vay..TEAM ler gelmiş TİMLER gelmiş...KIZILAĞA HOŞGELDİN...Senin VOBORSA ya gelişin, yükselen ayu çağının başlangıcı olur inşallah...[/quote]
Eyvallah..İnşaat başlaması lazım artık :)
525 ort stop ve kısa .. vay a* ... on road ..
[QUOTE=enorton;179741]Yok abi pascal değil, ikisi de saatlik... Pascal biraz daha beklesin... Pascala 2 ay süre verdim, 2 ay daha izleyeceğim...[/QUOTE]
Naçizane önerim! Kullandığın sistemlerin birbirini tamamlaması çok önemli eksik kısımları nı bilirsen bu sayede operasyon yaparken kaldıracını ayarlayabilirsin! Uzlaşmadan önceki gün yazmıştım belki hatırlayan vardır vade sonu olmasa don gömlek long olurdum diye işte öyle bir gündü 2 sistem birbirini öyle güzel tamamladılarki vade sonu olmasa 1 günde 1500 pointi alacaktık ama demokrasilerde çareler tükenmez gene yakalar gene alırık! .brv:..: