[B]Günaydın, 46750'den longa geçtim...
bol kazançlar herkese...[/B]
Printable View
[quote=vobbook;19194][B]Günaydın, 46750'den longa geçtim...
bol kazançlar herkese...[/B][/quote]
Ağustos vadeli sistematik ve grafiksel acıdan daha umut veriyor gözüküyor.
Tamamen ağustosa geçmeyi planlıyorum sadece derinlik sorunu var kademeler çok cılız ters bir durumda yüklü pozisyonla sıkıntı olabilir.
Derinleştiğinde aynı şekilde devam ederse çok güzel olacağa benziyor.
[quote=vobbook;19194][B]Günaydın, 46750'den longa geçtim...
bol kazançlar herkese...[/B][/quote]
Ağustos vadeli sistematik ve grafiksel acıdan daha umut veriyor gözüküyor.
Tamamen ağustosa geçmeyi planlıyorum sadece derinlik sorunu var kademeler çok cılız ters bir durumda yüklü pozisyonla sıkıntı olabilir.
Derinleştiğinde aynı şekilde devam ederse çok güzel olacağa benziyor.
[B]
45750 hazirandan geçtim :) yanlış yazmışım, demek ki 46750 olacaz :D [/B]
[QUOTE=vobbook;19194][B]Günaydın, 46750'den longa geçtim...
bol kazançlar herkese...[/B][/QUOTE]
[QUOTE=haguan;19195]Ağustos vadeli sistematik ve grafiksel acıdan daha umut veriyor gözüküyor.
Derinleştiğinde aynı şekilde devam ederse çok güzel olacağa benziyor.[/QUOTE]
[B]
45750 hazirandan geçtim :) yanlış yazmışım, demek ki 46750 olacaz :D [/B]
[QUOTE=vobbook;19194][B]Günaydın, 46750'den longa geçtim...
bol kazançlar herkese...[/B][/QUOTE]
[QUOTE=haguan;19195]Ağustos vadeli sistematik ve grafiksel acıdan daha umut veriyor gözüküyor.
Derinleştiğinde aynı şekilde devam ederse çok güzel olacağa benziyor.[/QUOTE]
piyasaya bak ya insanin ne yorum yapasi geliyor nede islem yapasi geliyor.45775 MALIYETLI LONGLARLA BEKLIYORUM.
piyasaya bak ya insanin ne yorum yapasi geliyor nede islem yapasi geliyor.45775 MALIYETLI LONGLARLA BEKLIYORUM.
45725 den kısa....
off.offf... bakalım sonumuz ne olacak
45725 den kısa....
off.offf... bakalım sonumuz ne olacak
[B]Tekrar shorta geçtim 600 den [/B]
[B]Tekrar shorta geçtim 600 den [/B]
ben hicbirsey yapmiyorum gereksiz yapilan islemlerde araci kurumu zengin ediyor.Ne haltlari varsa yesinler.
ben hicbirsey yapmiyorum gereksiz yapilan islemlerde araci kurumu zengin ediyor.Ne haltlari varsa yesinler.
[QUOTE=mbm;19198]45725 den kısa....
off.offf... bakalım sonumuz ne olacak[/QUOTE]
625 uzun tekrar... yine 100 puanda dönmeye başladık...
[QUOTE=mbm;19198]45725 den kısa....
off.offf... bakalım sonumuz ne olacak[/QUOTE]
625 uzun tekrar... yine 100 puanda dönmeye başladık...
günaydın,her şey gönlünüzce olsun...ancak bu seyir devam ederse burada para kazanmak zor,dert sahibi olmak kolay olacak korkarım.
günaydın,her şey gönlünüzce olsun...ancak bu seyir devam ederse burada para kazanmak zor,dert sahibi olmak kolay olacak korkarım.
ağustos vadeyi hafif okşamaya başladım bende aşırı sığ gerçekten efg nin önüne geçmeye cesaretim yok açıkcası.
46600 Ağustos vadede aşılabilirse yukarı iştah artabilir
45800 Haziran vadede aşılabilirse yukarı iştah artabilir.
Aksi durumda satış baskısı süreceğe benziyor
ağustos vadeyi hafif okşamaya başladım bende aşırı sığ gerçekten efg nin önüne geçmeye cesaretim yok açıkcası.
46600 Ağustos vadede aşılabilirse yukarı iştah artabilir
45800 Haziran vadede aşılabilirse yukarı iştah artabilir.
Aksi durumda satış baskısı süreceğe benziyor
Öğleden sonra muhtelif verilerle hareketlenebilir burası. Dar bantta hareket görünüyor verilere kadar. Filler henüz teşrif etmediler doğru dürüst.
Öğleden sonra muhtelif verilerle hareketlenebilir burası. Dar bantta hareket görünüyor verilere kadar. Filler henüz teşrif etmediler doğru dürüst.
625 kısaya döndüm tekrar...
625 kısaya döndüm tekrar...
Az kaldı bu kontratı bitirelip kazasız belasız rahat edelim. Kısalara geçtim bekliyorum.
Az kaldı bu kontratı bitirelip kazasız belasız rahat edelim. Kısalara geçtim bekliyorum.
[B]Uyuz uyuz aşağı iniyor piyasa... hiç bu kadar sıkıcı ve sinir bozucu olmamıştı..[/B]
[B]Uyuz uyuz aşağı iniyor piyasa... hiç bu kadar sıkıcı ve sinir bozucu olmamıştı..[/B]
Umarım Ağustos vade de böyle olmaz. Kendileride sıkılmıştır.
Umarım Ağustos vade de böyle olmaz. Kendileride sıkılmıştır.
Bende 45550 den uzunum, belki biraz daha düşer ama sonuçta 46000 lere taktılar kafayı, oralar görülecek dedim, saygılar.
Bende 45550 den uzunum, belki biraz daha düşer ama sonuçta 46000 lere taktılar kafayı, oralar görülecek dedim, saygılar.
45725 pivotun altında 45375 -45150 - 44800 bugün için destek , 45950 - 46300 direnç olabilir .
45725 pivotun altında 45375 -45150 - 44800 bugün için destek , 45950 - 46300 direnç olabilir .
Haziran vade de 45550-600 altında long pozisyonlar tehlikede gözüküyor.
Kısa vadede kullanılan sistemler pozitiflik belirtisi vermeden 45550-600 altıda iken dikkatli olmak lazım.
Haziran vade de 45550-600 altında long pozisyonlar tehlikede gözüküyor.
Kısa vadede kullanılan sistemler pozitiflik belirtisi vermeden 45550-600 altıda iken dikkatli olmak lazım.
[QUOTE=vobbook;19199][B]Tekrar shorta geçtim 600 den [/B][/QUOTE]
[B]350 flat... sisteme aykırı oldu flat kalmam ama piyasa son derece garip oldu, biraz sakince izleyip tekrar pozisyona girerim..[/B]
[QUOTE=vobbook;19199][B]Tekrar shorta geçtim 600 den [/B][/QUOTE]
[B]350 flat... sisteme aykırı oldu flat kalmam ama piyasa son derece garip oldu, biraz sakince izleyip tekrar pozisyona girerim..[/B]
Uzncuları fena yakaladılar aynen çakıyorlar, bizim piyasa resmen py lerin eline göre yavaş yavaş düşüyor, 46000 falan unuttuk, en güzeli short, neme lazım long, nerden aklıma geldi töbe töbe, dar bantlarda git gel yapıp insanın aklına şeytani düşünceler sokuyorlar, kısadan vazgeçtimi millet aynen bas bas paraları short pozisyona oluyor, saygılar.
Uzncuları fena yakaladılar aynen çakıyorlar, bizim piyasa resmen py lerin eline göre yavaş yavaş düşüyor, 46000 falan unuttuk, en güzeli short, neme lazım long, nerden aklıma geldi töbe töbe, dar bantlarda git gel yapıp insanın aklına şeytani düşünceler sokuyorlar, kısadan vazgeçtimi millet aynen bas bas paraları short pozisyona oluyor, saygılar.