60 dklık göstergeler 15 itibari ile tehlikeli sat bölgesine girdi burdan yukarı dönemessek asa baya yolumuz var demektir.
Printable View
60 dklık göstergeler 15 itibari ile tehlikeli sat bölgesine girdi burdan yukarı dönemessek asa baya yolumuz var demektir.
merhaba arkadaşlar, vob ta yeniyim, forumda daha de yeniyim..
sanırım herkesin kendine ait sistemi var,
sistem kurma konusunda bana yol gösterebilcek olursa çok sevinirim, minnettar kalırım...1000er -5000 er puanla kazanmasını dilerim ...
JP Morgan: Tercihimiz YKB ve Vakıfbank
JP Morgan Türk bankalarına dair değerlendirmede bulundu...
Detaylar:
Türkiye bankaları AB'den gelen strese karşı dirençli ve büyüme yukarı yönlü sürpriz yapmayı sürdürüyor.
Ülkede daha az faiz artırımı yapılması bekleniyor.
Türk bankaları ilk yarıda kredilerini yüzde 11 büyüttü ve fonlama güçlü.
Tercih ettiğimiz hisseler YKB ve Vakıfbank.
Ayrıca Türk finansal kuruluşları için görüşümüz pozitif.
[quote=ATHLON;254711]875 ustunde,kısalar bu sefer gercekten dıkkat etmelı....tabı alırsa....[/quote]
şş, bakıyorum da paltoyu çekmişin sırtına, yakaları da kaldırmışın.:..:
dikkat et, fazla esiyo iskelenin ucundan denize düşme :::
[quote=tomjones;254718]merhaba arkadaşlar, vob ta yeniyim, forumda daha de yeniyim..
sistem kurma konusunda bana yol gösterebilcek olursa çok sevinirim, minnettar kalırım...1000er -5000 er puanla kazanmasını dilerim ...[/quote]
herkes 5000 er 5000 er kazanırsa pala taşmı yiyecek :..:
hoşgeldin !
[quote=unlimitted;254721]şş, bakıyorum da paltoyu çekmişin sırtına, yakaları da kaldırmışın.:..:
dikkat et, fazla esiyo iskelenin ucundan denize düşme :::[/quote]
yalnız deelım bılıon adaş....ehehe..gidersem yannız gitmem...
[quote=YAVUZHAN;254719]JP Morgan: Tercihimiz YKB ve Vakıfbank
JP Morgan Türk bankalarına dair değerlendirmede bulundu...
Detaylar:
Türkiye bankaları AB'den gelen strese karşı dirençli ve büyüme yukarı yönlü sürpriz yapmayı sürdürüyor.
Ülkede daha az faiz artırımı yapılması bekleniyor.
Türk bankaları ilk yarıda kredilerini yüzde 11 büyüttü ve fonlama güçlü.
Tercih ettiğimiz hisseler YKB ve Vakıfbank.
Ayrıca Türk finansal kuruluşları için görüşümüz pozitif.[/quote]
cey pii amca malda mı kalmış nedir :..:
Vob 707xxx kapatır..DJ %2.1 eksi kapatır...VOB 699xx açar....aç tavuk hesabıdır kaale almayınız
Unlimited
patron yokmu yaklaşan cisim filan bi el at ya
5 dk lıklar halen satışta ( ema trader ve şip-şak )
heran long yakacaklarmışki gibi dursalarda sabahtan beri her denemeye satış geliyor..
datalarla beraber yeni en düşük yada yüksek yapabilirmi göreceğiz..
[QUOTE=hpy;254709]71700 yukarı geçerse dün 73450 den gelen düşüş kanalını da yukarıya geçmiş olacak.[/QUOTE]
evet hpy.. 71.650 den 4 defa döndük.. 700 geçilirse 72.500 dener en az...
[quote=oguzhan;254727]Unlimited
patron yokmu yaklaşan cisim filan bi el at ya[/quote]
valla patron bir ara (71,750'de) bi cisim yaklaşıyordu, el attık 72 üzerine attık.
sonrasında da maalesef ekranlarımdan ve tabii ki göstergelerimden pek bi uzak kaldım.
yalnız bir ara bir cisim yaklaşır gibi sezdim, baktım çarpışma doğrultusunda değiliz. :..:
[quote=tomjones;254718]merhaba arkadaşlar, vob ta yeniyim, forumda daha de yeniyim..
sistem kurma konusunda bana yol gösterebilcek olursa çok sevinirim, minnettar kalırım...1000er -5000 er puanla kazanmasını dilerim ...[/quote]
İsmin hiç yabancı gelmedi tom:):) american delillah.... hoş geldin...
sisteme sahip olmak kadar önemli olan onu uygulayabilmektir diye bir girizgah yapayım...teprike derim
[quote=YAVUZHAN;254723]herkes 5000 er 5000 er kazanırsa pala taşmı yiyecek :..:
hoşgeldin ![/quote]
Hoşbulduk ... bereketli geldim , pala , pala olduğuna göre her türlü taşı bize yedirtir , doğrsu söylüyorsunuz .. :)
Bu saati <71200 kapatmazsak şortların badem olma riski >0.5 olur...Saatlik grafta PUPU lar yeşeriyor sabahtan beri bir gül tomurcuğunun havayı koklaması gibi zülal
[quote=Astatin;254733]İsmin hiç yabancı gelmedi tom:):) american delillah.... hoş geldin...
sisteme sahip olmak kadar önemli olan onu uygulayabilmektir diye bir girizgah yapayım...teprike derim[/quote]
teşekkürler, evet herkesin derdi sanırım sisteme sadık olabilmek.. bunun içinde iyi bir sistemle başlamak gerek ki, guven tam olsun, sadakat artsın ... işimiz zor sanırım ...
flatledim .. ben .. ful lflat ..
veri varmı 15:30 ?
ulen şaka maka benım bı tanıdık dow jpnes a hakkaten tomjones derdı..ben de hıc bozmazdım cocuu..:))
[QUOTE=selçuklu;254739]veri varmı 15:30 ?[/QUOTE]
yok selpatros... saat 17 de çok veri var.. verilerin yanında bir de ABD Hazine Bakanı-Tim Geithner'in konuşması var..:)
bar kapanışıyla al a geçecek şip-şak !
Benim 60'lık hala short ama canı çok long'lamak istiyor. Az önce yanıma geldi dertleştik biraz. "Abi fena sistem değilim ama yatay piyasada karın büyük kısmını geri veriyorum. Sen mesela şöyle yapsan, pozu 3/3 açsan, sonra 500 puan kara geçince 1/3 poz kapatsan, sonra 1000 puan kara geçersen 1/3 daha kapatsan, geri kalanını da ben ters sinyal verince kapatsan totalde daha çok kazanabilirsin galiba" dedi. Düşünmem lazım ilginç fikir...
ben de flatladım... izleyelim biraz...
[quote=tomjones;254736]teşekkürler, evet herkesin derdi sanırım sisteme sadık olabilmek.. bunun içinde iyi bir sistemle başlamak gerek ki, guven tam olsun, sadakat artsın ... işimiz zor sanırım ...[/quote]
En iyi ve en basit sistem şu. Ekrana burnunu daya..Verileri on-line izle...PALA nın verilerle üzerinde illüzyon yapmasına izin ver..Sonra aklına hangi pozu almak geliyorsa tersini yap. :%95 ihtimalle kazanırsın..Neden dersen; bu şekilde izleyerek poz alanların %95 i batıyor....tersini yaparsan da aynı ihtimalle kazanırsın..tabi bu sistemi yazmak kolay ama uygulamak zor :)
Baya bir toplumsal-sosyal mesaj da verdim arada ha..bol şans...
[quote=tomjones;254736]teşekkürler, evet herkesin derdi sanırım sisteme sadık olabilmek.. bunun içinde iyi bir sistemle başlamak gerek ki, guven tam olsun, sadakat artsın ... işimiz zor sanırım ...[/quote]
Disiplinsizliğin nedeni sisteme güven olmamasıdır. Eğer sistem her tepeden dipten 1.500 puan karı masada bırakmadan terse dönemiyorsa, kişi sistemsiz flat'lemek isteyebilir. Sistem pozları çok geç açıyorsa, kişi sistemsiz poz açmak isteyebilir. Sistem yatay piyasayı iyi tespit edip kendini ayarlayamıyor ve çarpılıyorsa, kişi sisteme uymak istemeyebilir.
Eğer bu problemler çözülürse ve iyi bir sistem programlanırsa disiplin kendiliğinden gelir.
datalar 17 : 00 daymış bugün..
bu arada 675 ten longladı şip-şak !
ema trader da eli kulağında..
Sİstemhala satta..TGG 3 e sıçradı..Histem alda... "Derin Histem" ise ısrarla satta...
skor 2-1 olduğu için kısa devam
[quote=Astatin;254746]En iyi ve en basit sistem şu. Ekrana burnunu daya..Verileri on-line izle...PALA nın verilerle üzerinde illüzyon yapmasın izin ver..Sonra aklına hangi pozu almak geliyorsa tersini yap. :%95 ihtimalle kazanırsın..Neden dersen; bu şekilde izleyerek poz alanların %95 i batıyor....tersini yaparsan da aynı ihtimalle kazanırsın..tabi bu sistemi yazmak kolay ama uygulamak zor :)
Baya bir toplumsal-sosyal mesaj da verdim arada ha..bol şans...[/quote]
şuan piyasa long devam edicek havası veriyor, o zaman full short :)
[quote=Strategist;254749]Disiplinsizliğin nedeni sisteme güven olmamasıdır. Eğer sistem her tepeden dipten 1.500 puan karı masada bırakmadan terse dönemiyorsa, kişi sistemsiz flat'lemek isteyebilir. Sistem pozları çok geç açıyorsa, kişi sistemsiz poz açmak isteyebilir. Sistem yatay piyasayı iyi tespit edip kendini ayarlayamıyor ve çarpılıyorsa, kişi sisteme uymak istemeyebilir.
Eğer bu problemler çözülürse ve iyi bir sistem programlanırsa disiplin kendiliğinden gelir.[/quote]
kesinlikle, bende size aynen katlıyorum,
ama işin zor kısmı, boyle bir sistem var mı :)
[QUOTE=Strategist;254749]Disiplinsizliğin nedeni sisteme güven olmamasıdır. Eğer sistem her tepeden dipten 1.500 puan karı masada bırakmadan terse dönemiyorsa, kişi sistemsiz flat'lemek isteyebilir. Sistem pozları çok geç açıyorsa, kişi sistemsiz poz açmak isteyebilir. Sistem yatay piyasayı iyi tespit edip kendini ayarlayamıyor ve çarpılıyorsa, kişi sisteme uymak istemeyebilir.
Eğer bu problemler çözülürse ve iyi bir sistem programlanırsa[COLOR="Red"] disiplin kendiliğinden gelir[/COLOR].[/QUOTE]
disiplin kazanımının en iyi yolu 3-4 defa portföy sıfırlamaktır..:..:
[quote=Astatin;254752]Sİstemhala satta..TGG 3 e sıçradı..Histem alda... "Derin Histem" ise ısrarla satta...
skor 2-1 olduğu için kısa devam[/quote]
üwww sıkıldım shortladım hareket olsun üwww :D:D yeni avatarım nası google da trader yazdım eleman başını tutuyii demek global batıyii traderlar :P
[quote=Astatin;254752]Sİstemhala satta..TGG 3 e sıçradı..Histem alda... "Derin Histem" ise ısrarla satta...
skor 2-1 olduğu için kısa devam[/quote]
asti hiç geçici al bile gelmiyimi yahu :..:
Piyasa ve sistemler dongusel hareket eder , sistemin iyi gecirdiği bir donemi mutlaka zararli işlemler takip edecektir zararli sinyallerle dolu bir surecide karli sinyaller izler.
Ekseriyetin sisteme baslama donemi hep bu karli [U]surecin sonlarina dogru oluyor[/U], oysa israrla soyluyorum ki [COLOR=red]mutlaka genel anlamda performansi iyi ancak son donemde zarar ettirmiş bir sistemin sinyalleriyle baslamak gerek[/COLOR].Burada nalinci keseri en onemli gosterge.
10 mayis 16 haziran arasi sistemim icin oldukca karli bir surecti ,tabiki hemen her sistem icin bu donem iyiydi.
16 haziran sonrasinda ise peş peşe zararli sinyaller gelmeye basladi, bu sureci zaten bekliyordum sinyallere uyma disiplinimi bozmadan devam ediyorum sadece nalinci keseri pozitif bolgeye yeniden geldiğinde kontrat sayimi artiracağim.
Bu konuyu inş bir ara daha toplu olarak real bir hesap bilgisiyle elimden geldiğinde aktarmaya calişacağim.
[quote=tomjones;254753]şuan piyasa long devam edicek havası veriyor, o zaman full short :)[/quote]
:..::..::..: +150
Ha gayret biraz daha zorlarsa saatlik long'layacak... 9 dk kaldı....
str al verdi.72400 e dikkat edelim lütfen.Yukarı geçilemezse yine aşağı salar bu meret.
deep throatta on the way...fekat acaba to hangi way
[quote=tomjones;254753]şuan piyasa long devam edicek havası veriyor, o zaman full short :)[/quote]
adın dowjones olsa inanırdım:)
selam millet, ev verileri var, cok onemli, bilmem ilginizi ceker mi?:..:
iyi bekleniyor ama ben ivvvreeennccc bekliyorum:::
[quote=nunu;254768]selam millet, ev verileri var, cok onemli, bilmem ilginizi ceker mi?:..:
iyi bekleniyor ama ivvvreeennccc bekliyorum:::[/quote]
hay yuessey..::::::
force will be with you..berhudar ol kız