-
[quote=tr_hope05;270801]
sorum ve sorunum şu: sistem kurmamıza rağmen neden bunlara uyamıyoruz!..bu psikoloji nasıl yenilmeli ki itaat tam olsun..?
[/quote]
Bu o kadar zor değil, sistemine güveniyorsan da tek derdin disiplinse, ekrandan grafiği kaldır ve sadece AL SAT okları kalsın. (Mesela arkaplan siyahsa fiyat çubuklarını da siyah yap)
Bu kadar basit. Ama bunu yapmayacaksan asıl sorunun disiplin değil aslında sistemine güvenmemen demektir, onu yenmenin de daha iyi bir sistem programlamaktan başka bir yolu yok.
-
[QUOTE=Astatin;270816]hehehehehhe..975 den yeniden sat gelmeye başladı..ve fekat şort takviye..sanırsma ort maliyet 70075 kibi bişi oldu...hayddee goççlarrr[/QUOTE]
sen kısa geldi dedikce o kaybolur..:)..asticiğim tecrübeyle sabittir....susssssssss.
-
Haşurtos brutoss sevgili ayu kardeşlerim
-
[quote=seagate;270824]saraylı abey 77375 yetmezmi abi düştüydü bi ara felan üwwww
fifth wave bitsin abi
üwwwwwwwwww[/quote]
nası istersen öle olsun seagate.:)
-
[IMG]http://img320.rockyou.com/imagehost/5/5988/5988197/5988197_596eb1391195898450_m.jpg[/IMG]
normal ayılar çok etkili olamadı palaya karşı
bu ayı ne eder acaba üwwwwwwwwww
-
seagate patrogate bi ayı şelale falan koysana abi .. sen koyunca düşüyor . ühühüühh
-
[quote=saraylı;270810]
bilge de der ki,olur,o halde bütün bildiklerini unutman gerek...:)))
fazla bilgi de ;bazen bilgisizlik getirmekte...:([/quote]
Aynı sorunları ben de kısa süre önce yaşadım. Bende sorun geleceği görebileceğimi zannetmekti hocam. Bunu aştığımda sistemlere gerçekten disiplinle uyabilmeye başladım.
Teknik Analiz ile, EW ile, başka metotlar ile geleceği görebileceğimi zannediyordum. Halbuki hepsi fasa fiso, kim bilebilir az sonra ne olacağını?
Biri EW yaptı düşüş görünüyor diye az sonra satış yapmak zorunda mıyım ben? Kaderimi birilerinin EW'si veya TA'sı mı yönetiyor? Benim ne yapacağımı kimse önceden göremez. Piyasa da benim gibi insanlardan oluştuğuna göre piyasanın ne yapacağı önceden görülemez. Acı, ama gerçek. Eğer tersi doğru olsaydı dünyanın en zenginleri listeleri TA'cılarla, EW'cilerle dolu olurdu. Halbuki o listede bir tane borsacı var, o da temel analiz yapıyor. :)
Bunu kabul etmek mühendis beynime çok zor geldi, ama bunu kabul ettiğimde disiplin sorunum kökten halloldu. :) Gelecekle ilgili en ufak bir fikrim yok. Sadece para kazanmaya odaklanmış durumdayım... (Ha bir de sistemin getirisine takmaya... :) )
-
[quote=selçuklu;270830]seagate patrogate bi ayı şelale falan koysana abi .. sen koyunca düşüyor . ühühüühh[/quote]
abi pala bıyıklı ayı koydum bide böyle deneyek üwwww
bu ters etki yapabilir üwwwww
üüühüüüühüüühüü
-
dow hakkında ne dersiniz..bugün 1/2 geceye kısa giresim var...
-
[quote=selçuklu;270830]seagate [COLOR=red]patrogate[/COLOR] bi ayı şelale falan koysana abi .. sen koyunca düşüyor . ühühüühh[/quote]
:D:D:D:D:D
yok selpatros..ben şahidim, memü zırlayınca iyi düşüor VOB..ama gece zırlaması lazım..hiç unutmam memü ile ikimiz de şorrtuz..gece de dow çıkii..memü bi zırlıyo bi zırlıyo....hüngür hüngür..sular seller...sabaha FDOW %2 göçtü, VOB -1300 gap açıp -1700 kapadı..memücüm bu alşamda zırlar işallah:..:
-
çok saçma ve yapmmam bir hareketti ama 950 filat ve 025 yine şort...bugün histem serisi günüymüş **
-
BDDK BANKACILIK SEKTORU BEKLENTI ANKETI: %29’I KARLAR AZALACAK, % 53’U KARLILIK AYNI KALACAK, % 19’U ARTACAK
-MATRIKS-
anket belli küskü belli neyi satın alıyon uyuz pala üwwwwwwww
üühühühühü
5. dalga bitmediyse nadide shortlarum badem olacak üühühühühüühüh
ınggaaaa üwwwwwwwwwwww
dow 10700 kapar ühühühühüühühühühühü