hissiyat burası final diyor ama haftasonu riski alamıyorum..fit flat devam
Printable View
hissiyat burası final diyor ama haftasonu riski alamıyorum..fit flat devam
bilmem anlatabildimmi.........
[QUOTE=mersiyk;79161][B]34600 giderse [/B]longları kapatıcam[/QUOTE]
Longlari kapatma yeri olarak,[B] 34.200 de[/B] el SIKISIRIZ sizinle.
34050..gitmenin sebebi de budur.......
goldman sachs: Turkıye'nın kredı kalıtesını koruması ıcın ımf'nın destegıne ıhtıyacı var
[quote=SEREN I;79167]bilmem anlatabildimmi.........[/quote]
Ben anlamadım... long girecek misiniz haftasonuna?
33,900 e kadar oluşan tepeyi 33,250 kadar inme şansı çok.....
33,900 altı şhort.......
fdow ayi olacak gibi bizide surukluyor asagiya belkide ayi yapar sat sinyali olabilir.
ama tehliklei saatlerdeyiz sahte hareketleri meshurdur yarina donuk. sn teonun dedigi gibi islem yapmak riskli
1/5 shorrrrttttttt 33825
[QUOTE=teo;79162]Catedral kızın gelmediği yerde kocasını neyleyeyim, Ben kıza (Spot) bakarım, Sen kocasıyla (vob) ilgilenirsin bayan olduğun için.. :) hehehehe[/QUOTE]
biraz sapıklık olacak ama bende kıza bakarım;):..:
[QUOTE=bikmisbroker;79168]Longlari kapatma yeri olarak,[B] 34.200 de[/B] el SIKISIRIZ sizinle.[/QUOTE]
sanki sizin risk almak istemeyenler satmaya basladı ama 34200 de flat kalcam soz:)
[quote=SEREN I;79167]bilmem anlatabildimmi.........[/quote]
sn seren tam anlayamadım. ben 33700 den 3 gündür shorttum ama aç gözlülük ettik kapatamadık. bu akşama nasıl girmrm lazım?
[QUOTE=cbaykus;79172]33,900 e kadar oluşan tepeyi 33,250 kadar inme şansı çok.....
33,900 altı şhort.......[/QUOTE]
[url=http://www.resimbank.org/share-C2AA_498312EB.html][img]http://www.resimbank.org/image-C2AA_498312EB.jpg[/img][/url]
resmen Şimşek'zede oldum kısalarla haftasonuna devam
30/01 16:45 *abd'de aralıkta chicago satınalma yöneticileri endeksi 33,3 (beklenti 34.5, önceki 34.1)
mal dağıtıyorlar yaaa.satıyorlar...........
[QUOTE=murbi;79178]sn seren tam anlayamadım. ben 33700 den 3 gündür shorttum ama aç gözlülük ettik kapatamadık. bu akşama nasıl girmrm lazım?[/QUOTE]
Bana sormadın ama, birazdan 33500 e doğru sarkma olursa flat kalman için bulunmaz fırsat olur, hani hafta sonu riskine karşı demek istiyorum, saygılar.
tutarak mal satıyorlar......izlemeye devam.....
[quote=murbi;79178]bu akşama nasıl girmrm lazım?[/quote]
Pazartesi yükseleceksek long girin, düşeceksek short girin bence :cool:
hsonuna [B][COLOR=blue]33.850[/COLOR][/B] SHORT...
2/5 oldu short
[quote=SEREN I;79184]tutarak mal satıyorlar......izlemeye devam.....[/quote]
sn seren yani özetle eldeki shortlar riskmi? bozmakmı lazım? PY short mu yapıyor yoksa longmu? biraz açık yazarmısınız?
burada hiç kimse net konuşamaz..gri alandır..herkesin( kendine göre )pozisyonu için haklı nedenleri vardır..
her iki endekste ayi durumunda hafifte olsa.fdj ve vob30...
sn teo icin spotda az once ayi durumuna girdi hafiften. spot icin konusursak 16.15 ilk parti satis 16.50 tam poz bosaltma olmali idi.
PY, doğru yolu buldu..Long poz larını kapatıyor.. Shorta geciyor... Well come to hell Mr PY..
[quote=murbi;79188]sn seren yani özetle eldeki shortlar riskmi? bozmakmı lazım? PY short mu yapıyor yoksa longmu? biraz açık yazarmısınız?[/quote]
py mal satıyor..longlarını satıyor henüz...
risk size kalmış.sn.murbi...
veri sonrası 33500 uzun...
33950 kısa.. geceyede bu kısalarla devam......
Sn. Teo, en çok işlem yapanın yönünden bahsetmişti. IYM short
Dow 8000 altına gitsede rahat br hafta sonu geçirsem(short):)))))
33.500 tekrar LONGLAMAK icin iyi bir yer sanki??
Endeksler kısa periyodlarda bile ayı hala, geçen seneden bu yana da büyük periyodlarda ayı oğlu ayı :), bu hafta pazartesi bir günde 34250 uzlaşmaya ulaştık o kadar, haftanın sonu geldi şimdi nerdeyiz? ,değişen bişey yok yani, saygılar
dayanamadım kalan parama da kısa yaptım.. full artı fullll... ya batacağım , ya çıkacağım:))
haftasonuna 4 kaldıraç ile 33825 maliyet kısa...60 dklıkdaki obo yolumuzu aydınlatıyor
Uzlaşma beklentimi 33525-33625 aralığına çektim, saygılar..
Mehmet şimşek cnnturk de konuşuyor
[QUOTE=Astatin;79187]2/5 oldu short[/QUOTE]
5 dakikalık long diyo hala .dng long haftasonuna
33.600 den LONG ..
Haftaya boyle giricem.
[QUOTE=jerfin;79198]dayanamadım kalan parama da kısa yaptım.. full artı fullll... ya batacağım , ya çıkacağım:))[/QUOTE]
Sana bişey olmaz jerfin, pazartesi parayı çuvala doldurursun artık:..:
hexen baba plans ozledik ya
Son derece terbiyesiz, İğrençlik derecesinde ahlaksız, fütursuzca ve bir o kadar da patavatsız bir düşüş istiyorum DJI da...8000 in altındaki her kapanış bu tanıma uyar.....