67000 çok önemli çok,.....son durum,....:::
[URL=http://img8.imageshack.us/i/59925253.png/][IMG]http://img8.imageshack.us/img8/3773/59925253.png[/IMG][/URL]
Printable View
67000 çok önemli çok,.....son durum,....:::
[URL=http://img8.imageshack.us/i/59925253.png/][IMG]http://img8.imageshack.us/img8/3773/59925253.png[/IMG][/URL]
[quote=indregandi;179773][URL="http://img20.imageshack.us/i/78000153.png/"][IMG]http://img20.imageshack.us/img20/9895/78000153.png[/IMG][/URL]
sabah 66750-800 leri konuşmuştuk, 60 lık graf yukarıda,[/quote]
İndirgandir.
IF manyağı olmuşsun patronaj:D:D:D
Efiksciii nirdesinnnnn...Tatil modundan kurtulduysan üç kere masaya vur..huuu efiksçi
[quote=indregandi;179835]ama şöyle oku, gen kur aradan çekilirse, halkla başbaşa kalıyorlar, bu güne kadar halkın önüne asker kondu tu kaka diye,
halk anlamaz cebine bakar, gergedan gibidir, benim halkım, soyulduğunu geç anlar, analadığındada gergedan gibi önüne kattığını götürür boynu kalındır,....[/quote]
ustam bende oyle dusundum..Dedim ki kendi kendime belkide bu bir stratejidir..İstiyorlar ki halk tepki koysun falan..
Ama ohaa yani..Adamlar seferberlik,ozel harekat birşey bırakmadılar...
Youtube neden yasakli acaba?
Dağlıca karakolunun çatısı derme çatma..Gazeteci soruyor..Paşa cevap veriyor..Odenek yoktu!!..Şehitller?..l Analar doğuruyor nasıl olsa..
LA madem demokratik açılım vardı..Niye 25 senden beri oynaşıyon terorle..
Hem ergenokon diyon hemde TRT 1 de Sakarya-fırat dizisiyle gaza getiriyon bizi..
İrandada aynı oyun..Adamın biri çıkıyor sadece nukleer nukleer diye yalandan posta koyuyor ABD ye, halkını uyutuyor..Paralar abd de avrupada..
Mayını kendin dosuyon,israile temizletip 50 seneligine vermeye kalkıyon...dng
Çuval geçtikçe başa İMKB yukarı..100.000 bile olur.3 sıfır atarlar.
Net hata noksan 18 milyar dolar nerden geldi..Varlik barışından da 20 milyar dolar gelmiş neredeyse..:::
Piyasada işimiz çok zor çok..Beton değil granit dayanmaz buraya...Kusura bakmayın arkadaşlar içimi doktum yeri burası değil ama..
[quote=KIZILAGA;179849]ustam bende oyle dusundum..Dedim ki kendi kendime belkide bu bir stratejidir..İstiyorlar ki halk tepki koysun falan..
Dağlıca karakolunun çatısı derme çatma..Gazeteci soruyor..Paşa cevap veriyor..Odenek yoktu!!..Şehitller?..l Analar doğuruyor nasıl olsa..
Hem ergenokon diyon hemde TRT 1 de Sakarya-fırat dizisiyle gaza getiriyon bizi..
İrandada aynı oyun..Adamın biri çıkıyor sadece nukleer nukleer diye yalandan posta koyuyor ABD ye, halkını uyutuyor..Paralar abd de avrupada..
Net hata noksan 18 milyar dolar nerden geldi..Varlik barışından da 20 milyar dolar gelmiş neredeyse..:::
Piyasada işimiz çok zor çok..Beton değil granit dayanmaz buraya...[B]Kusura bakmayın arkadaşlar içimi doktum[/B] yeri burası değil ama..[/quote]
Sen dökmezsen,ben dökmezsem nasıl yaracağız kuşatmaları....boks.
[quote=indregandi;179841]Böyle zamanda elleseler asker yine ses çıkarmaz, o kadar söylüyim, zaten yapıyorlarda,...ses varmı yok, her iki tarafta halka oynuyor, yalnız burada asker avantajlı, diğerinin ise enkazı var her konuda, ekonomik ve siyası, aklına ne gelirse, adamlar faturayı kesiyor askere, suçlu arıyorlar hedef şaşsın diye, easkerde keriz deel tabi, dünkü admda deyiller, e işte faturayı kesiyorlar halka diyeceklerki, biz çok iyiydik bunnar önümüzü kestiler bizim, mazlum yani, esas olay kaçıp (parlementolu kaçış muhalefet gibi) biraz soluklanmak, adam arıyorlar, e baykalda bahçeli de keriz deel tabi, yakalamışken, bu yüzden kozmik odadalar, ellemek içiün, ama ses çıkaran yok tabi olmazda,.......kimse keriz deel, ortada enkaz var, rüzgar eken, fırtına biçer,.......[/quote]
Tamam usta senin dedigin gibi temennimiz :).Yoksa biz altını değil ustunu çizmeye başliycaz...dng
67000 altinda ek betonlama yapıcam..Bekliyorum efg psikopatini..
[quote=KIZILAGA;179849]ustam bende oyle dusundum..Dedim ki kendi kendime belkide bu bir stratejidir..İstiyorlar ki halk tepki koysun falan..
Piyasada işimiz çok zor çok..Beton değil granit dayanmaz buraya...Kusura bakmayın arkadaşlar içimi doktum yeri burası değil ama..[/quote]
Helal ossun sana, o cosmic de bi şey yok, var sannediyoz, ödevler ayrı verildi uzun bacaklı adam tarafından,.........., uzun bacaklı adam birini seçecek bunların duruma göre, önemli olan halk, yularından da böyle tutuyorlar onların, ama her an ürküp kaçabilirler, şimdilik aralığın oartasında havuza giriyorlar, tozuttumu kimse önünde duramaz bunların, ....
Nuray MERT, yine Mertce yazmış...
[URL]http://www9.gazetevatan.com/Nuray_Mert_VATANa_konustu/279724/1/Manset[/URL]
[quote=Astatin;179831]Bende geçen hafta başı itibariyle oluşan gelişmelere baktığımda benzer bir görüşe sahip oldum... Yani bu işler Genelkurmay Başkanlığı'nın bilgisi ve onayıyla yapılıyor bence. Sanki ordu içinde kalan son "muhalif" (veya cunta veya ulusalcı veya ABD karşıtı veya cemaat karşıtı--ideolojinize göre herhangibir sıfat kullanabilirsiniz) grupları da tasfiye etme konusunda anlaşılmış sanki...ARadaki sert görünümlü çıkışlar ise, sadece ordu içinde o tarafa meyilli kesimlerin marjinalleşmesini engellemek için, "komutanlık nasılsa gereğini yapar bekleyelim" düşüncesi oluşturmak için yapılıyor sanki..
Yani ordu Sakarya nehrinin doğusuna falan çekilmiş değil, çünkü aslında bir mücadele algılaması yok sanki....şu an için görünen bu... :cool:
Bunu IMKB 100000 olarak mı kutlar.. :) (Sırf siyaset yazmış olmamak için final cümlesi..hile oldu galiba...olsun abicim..memlekette bu aralar evrakta sahicilik demode sahtecilik serbest..biz forumda bir feyk yapmışız çokmu)[/quote]
Yoruma genel anlamda katılıyorum.
Devlet Mutabakatı olmadan bu yapılanlar yapılamaz.
Yukarıdaki yorumda katılmadığım nokta Cemaat konusudur.
TSK içindeki Globalci unsurları, Cemaata temizletiyorlar.
Fakat temizlik bittikten sonra ilahlar kurban ister.
Sakın önümüzdeki süreçte kurban olarak, Cemaatçileri ilahların önüne atmasınlar?:..::..:
[quote=indregandi;179853]Helal ossun sana, [B]o cosmic de bi şey yok[/B], var sannediyoz, ödevler ayrı verildi uzun bacaklı adam tarafından,.........., uzun bacaklı adam birini seçecek bunların duruma göre, önemli olan halk, yularından da böyle tutuyorlar onların, ama her an ürküp kaçabilirler, şimdilik aralığın oartasında havuza giriyorlar, tozuttumu kimse önünde duramaz bunların, ....[/quote]
Acaba birileri,IRAK konusunda dili yandığından,İRAN konusunda yoğurtmu
üflüyorlar...:confused:
pala 67.050 ..ye doğru tekrar geliyor....hesaplar doğru..ikinci geliştede burayı
kırmayacak bence.....tekrar buradan yukarı dönmesini beklerim...amma 17.00 datası
çivarı 3.kez ziyaret edilirse kırar....hemde çok fena kırar...
La bi daha graf koymeyacam, fx ci abeysi koysun, birazda kendine gelsin, cıksın tatil modundan, durum artık belli, tutarsa tutar, dutmassa koy,,,,,,
[quote=EMEKDAR;179858]Acaba birileri,IRAK konusunda dili yandığından,İRAN konusunda yoğurtmu
üflüyorlar...:confused:[/quote]
Bilmiyorem şu anda gendi bahcemle meşgulem, bi de
bernackeyle,........