yahu kazanan bayan....:) lafa tuttun bizi arada 150 puan almışlar..üwwwww
Printable View
yahu kazanan bayan....:) lafa tuttun bizi arada 150 puan almışlar..üwwwww
525 kısa devm ama sıkıldım .. çok uyuz düşüyor .. stopu düşürdüm .. şimdilik kısa devam ... ama yön yukarı bence ... hayırlısı olsun ...
Bir anket de benden.. Buyurun.. :)
[URL]http://www.voborsa.com/forum/turkiye-avrupa-birligine-girmeli-mi-t5318.html?t=5318[/URL]
pala 67.175 ..den çevirdi....böylece bugün için önemli bir rakkamımız daha oldu ..
[B]67.175...[/B]artık kısa vadeli destek olmuştur......yeni gri bölge[B] 67.175-67.800[/B] aralığı.
bu aralık dışındaki hareketler çok sert ve kırıcı olabilir....
[b]almanya`da ıstıhdamın 2005 yılından bu yana
gecen yıl ılk kez az mıktarda gerıledıgı bıldırıldı.
[/b] wıesbaden kentındekı federal ıstatıstık daıresı tarafından bugun yapılan
acıklamada, 2009 yılında calısan ınsanların sayısının 40.15 mılyon olarak
belırlendıgı, bunun da 2008 yılına gore 0,2 puanlık bır dusus oldugu
belırtıldı.
Almanya`da 2008 yılında calısan sayısının 40.22 mılyon oldugu, bunun da
ıkı almanya`nın bırlesmesınden bu yana ulasılan en buyuk rakam oldugu ıfade
edıldı.
Calısanların sayısındakı bu dusuk gerılemeye ragmen almanya`nın ıstıhdam
konusunda, ozellıkle komsu ulkelerden gelenler ıcın cazıbesını korudugu
kaydedıldı.
-aa-
|
[QUOTE=enorton;179871]Valla veri güncelleme manyağı oluyorum her saat başı :)[/QUOTE]
Ben 5 dkda bir güncellediğimden süpermanyak oluyorum herhalde :::
[quote=VOBiX;179887]Ben 5 dkda bir güncellediğimden süpermanyak oluyorum herhalde :::[/quote]
Patron şu MATLAB olayını halledemedik ha...Aklında bulunsun...Bir yerden kelepir düşerse:..::..: MPR için MTX yeter de, MPRR için MATLAB şart:):)Su uyur sihirbaz uyumaz..Teçhizat lazım...:rolleyes: Bay SAZAN da da tık yok bugün
şşş EFİKSCİ nerdesin yooowww..eyle utangaç teşekkürler attırarak olmaz sağa sola..duvarına mesaj bilem braktık...bu saate kadar uyudum deme...ayıp yowww
[quote=Astatin;179848]İndirgandir.
IF manyağı olmuşsun patronaj:D:D:D
Efiksciii nirdesinnnnn...Tatil modundan kurtulduysan üç kere masaya vur..huuu efiksçi[/quote]
yok lem astee..... tam çıkıyom dathill modundan zonhra tekrar giriyom gayri
[quote=VOBiX;179887]Ben 5 dkda bir güncellediğimden süpermanyak oluyorum herhalde :::[/quote]
5 dakika dayanabiliyorsun yani o düğmeye basmadan! :D.kom.dng
dikkat ettim Türkçeyi fena katletmişim üüü özür dilerim....
Bu DXY grafiğinin 60 dakkalık grafı, ikili tepe ve satış sinyalinin geldiği yere graftan gözüküyor, bizdeki önemi eğer coni bunu aşağı basarsa, ki şimdilik öyle gözüküyor, IMF 9. kez yalan olur, 10 a devam eder, bizdeki etkileri ise dışarda düşmesine rağmen kurlarda artış olarak yansır, genel siyasi konjoktür gereği, zaten son yapılan zamlar da bu yönde, şimdi bu çift taraflı hazırlanıyor, yani coni aşağı basarsa içerde siyasi konjüktür fena gerilir, [B]yada gerdirilir,[/B] yok coni yukarı gazlarsa dolarını, bu defa içeri [B]yumuşar [/B]IMF yapılır, seçime yatırım olur, bu durumda 15, 20 günlük zaman verilmeside anlamlı hale gelmiş oluyor, bekleyelim görelim,........
[URL=http://img24.imageshack.us/i/86910644.png/][IMG]http://img24.imageshack.us/img24/5223/86910644.png[/IMG][/URL]