[quote=Cerphin;179905]EFG nin canı cehenneme diyeceğim, ama diyemiyorum..:D[/quote]
Olsun jerphin sorun değil,
Cehenneme diyemiyorsan,cehennemin galla kuyusuna gitsin...:::
Printable View
[quote=Cerphin;179905]EFG nin canı cehenneme diyeceğim, ama diyemiyorum..:D[/quote]
Olsun jerphin sorun değil,
Cehenneme diyemiyorsan,cehennemin galla kuyusuna gitsin...:::
yeni normal...normal ve anormal....
yeni normaldeyiz....bu sudur...borsa düşmeli dedikçe borsa çıkar....
normal ise...2007 de kaldı....
anormal ise....benim malsız ve çulsuz bekledigim yer...oraya kadar...yeni normal hükmeder....elleşmiyeceksin....
60 lık zebahki ve şimdiki indiksel görüntüleri,
[URL]http://img24.imageshack.us/img24/4525/33012029.png[/URL]
[URL]http://img704.imageshack.us/img704/6726/25096059.png[/URL]
[quote=jani;179912]yeni normal...normal ve anormal....
yeni normaldeyiz....bu sudur...borsa düşmeli dedikçe borsa çıkar....
normal ise...2007 de kaldı....
anormal ise....benim malsız ve çulsuz bekledigim yer...oraya kadar...yeni normal hükmeder....elleşmiyeceksin....[/quote]
elleşirsen ne olur....gızlıgın bozulur...motor olursun...traktor motoru....
tekrar [B]67.175.........[/B]
dananın kuyruğu kopacak...amma.....17.00 datası da var....bu data önemli..
tekrar ediyorum..önemli....
[quote=KIZILAGA;179899]Bu iş boyle giderse ukrayna,rusya,romanya,hatta japon dişilerle izdivaç kesindir.Betona devam...[/quote]
La kızılım bu sefer çimentosunu bol koy şu betonun, çabuk donan cinsinden olsun, .....
[quote=boz ayı;179915]tekrar [B]67.175.........[/B]
tekrar ediyorum..önemli....[/quote]
[I]pala buradan yukarıya ayrılırsa....daha sonra tekrar gelip burayı kırabilir...[/I]
[I]üçüncü deneme en güçlü olandır....şimdi kırarsa plan değişir..[/I]
hep aynı geyik , persembe gunu 68000 de kapısan denyo kurumlar nerde sımdı ? ımf yalanı pembe dızı gıbı oldu.. kendılerı ne ara ısterlerse kullanıyolar boyle sacmalık olmaz olsun.. ulke ulke degıl kı .. takıl kafana gore ..
yakın bı zamanda kurumlardan bırının turkıyenın notunu artırması gerekır , palada kursun cok.. akabınde bı ımf egyıgı daha surulur.. adam bu sırada ıstese 1000 kere poz degıstırır kımsenın ruhu duymaz.. bunlar fınans pıyasası yapmamıslarkı adamlara ıhtıyacları olan para toplama makınesını vermısler.. istediginiz gibi de takılın diye.. izmirde olmasnın bile icinde binbir türlü dalavere vardır bu vobun..
Olay belli, 66300 olmadan pirelenmem, zararı göze zaten almışım, 68 xxx lar zaten beklentimizdi, buraya kadar bir şey yok, benim bozulduğum 15,20 gün hikayesi bu na bozuldum, devlet saygınlığına yakışmıyor, muz cumuriyetimi burası, bu kaçıncı ayıp ya, dışarıdan fitch bulmalar falan, ayıp, ayıp,.....
gün sonu bakmak lazım XU100 ciddi bir eksi kapatmazsa şöyle -1000/1200 falan SHORT olanlar takkeyi önüne koyup düşünmeli o zaman bence.
niye? şu an en yükseklerdeyiz ve hala ciddi satış gelmiyorsa o zaman daha yukarı yakıt var dimektir.
gün sonu bu bakımdan önemli diye düşünüyorum.
taaa 21.000 lerden 53.000 lere çıkmış bir borsada -350/500 puan bence hiçbirşey ifade etmez düşüş yönünde...
birazdan imf nin çaycısından açıklama gelir , Yukarki odaya 4 türk kahvesi istediler görüşüyolar galiba diye :)
demedi demeyin piyasa uçar bu habere :) bi o kaldı acıklama yapmayan
[quote=boz ayı;179915]tekrar [B]67.175.........[/B]
tekrar ediyorum..önemli....[/quote]
buradan 67.800 üstüne olacak hareket çok kırıcı olur.....
kırar..geçer...sonrada çıktığı gibi hızla aşağıya iner....
dikkat asansör formasyonu oluşuyor..............:..: