[QUOTE=vobarey;179946]67400 le birlikte yukarı hareket sinyalleri mi alıyorum ne[/QUOTE]
Evet, trendline`i kiriyorlar 400 ile, ama üzerinde kapanis beklemeli...
Printable View
[QUOTE=vobarey;179946]67400 le birlikte yukarı hareket sinyalleri mi alıyorum ne[/QUOTE]
Evet, trendline`i kiriyorlar 400 ile, ama üzerinde kapanis beklemeli...
[quote=boz ayı;179948]pala bizi mahçup etmedi...yukarı dönüyor....makas ayarı muhteşem....
amma boz ayı böyle ucuz numeroları yemez......
67.800 hedef...oldu....[/quote]
[I]şimdi zamanı kullanmak..zamana oynamak önemli.....[/I]
[I]17.00 datası tehdit olarak kullanılmalı.........dng.[/I]
[QUOTE=Astatin;179942]KIZILAĞA bizi diskoya götür :)..Yoksa PALA ayuları inşaata götürecek :)[/QUOTE]
beton iyi olmadı bence .. karışımda proplem var ..
[quote=jani;179912]yeni normal...normal ve anormal....
yeni normaldeyiz....bu sudur...borsa düşmeli dedikçe borsa çıkar....
normal ise...2007 de kaldı....
anormal ise....benim malsız ve çulsuz bekledigim yer...oraya kadar...yeni normal hükmeder....elleşmiyeceksin....[/quote]
bu yeni normalde...basrolde IMF var....bu adamı gıvrastırır...
diyelim ....
şincik...1000 kontrat shortladın....aaasama tayyip agabeyim...SADECE ÜÇ HARF TEEFFUZ ETTİ....ımf dedi....
motor olursun devrisi gün....bu bakımdan elleşmiyeceksin....
BIRAKACAKSIN SÜRÜNSÜN....MEZE OLMUYACAKSIN....
Ben formasyonlardan cok iyi anlamam ama...
Eger simdi 68000`lerin az üstüne kadar cekerlerse büyükce bir OBO olmaz mi saatliklerde?
[quote=selçuklu;179951]beton iyi olmadı bence .. karışımda proplem var ..[/quote]
erken atıldı beton...gerekli sulama yapılmadı...ve çatladı....
esas beton 17.00 den sonra ....beton değil mermer mübarek....:..:
[quote=vobarey;179946]67400 le birlikte yukarı hareket sinyalleri mi alıyorum ne[/quote]
67425 de 5 lik HO 20 lik HO yu kesiyor...Hani en popüler sistemlerden biriya o açıdan açılıyayım dedim:o
[QUOTE=ilkokul2terk;179937]iyi tütün nerde bulunur.nasıl anlasılır.tütün alıken nelere dikkat edilmelidir.
eminönünde bulabileceğimiz güvenilir satıcılar varmıdır.[/QUOTE]
bırakmayı dene :) ben en son dün gece 00.20 de içtim bugun resmen kıvrandım ama içmedim daha.. aksama nıkotın bantla bıraz sakınlesırım herhalde ..
baktım bırakamıyorum ben de tutun satın alıcam evde sararım artık :)) saglam bıyer bulursan haberdar et bende alarım :)
sıgarasız 15 saat oldu şimdiden , duygularım cok karısık ..
Kenim,
Senden bir recam olacak... Ciddiyim yaww..
2,3,4,6,11,16,19,22,29,31,32,42,44,45,46,49,51,54
Bunlardan 15 tanesini seçsene..PM olarak da atabilirsin
TUPOYLA KOCOYA BAKIN...zirve üstüne zirve kırıyor....yeni normal bu işte....
[quote=thracian;179953]Ben formasyonlardan cok iyi anlamam ama...
Eger simdi 68000`lerin az üstüne kadar cekerlerse büyükce bir OBO olmaz mi saatliklerde?[/quote]
olmaz güzel kardeşim....formasyon bozar...mazallah tobo..ya gidersin falan...
[URL="http://urlal.com/dqqf"][IMG]http://i1001.hizliresim.com/2010/1/4/1921.jpg[/IMG][/URL]:D.dng